6

VladTepes

преди 3 месеца

Илиан Илиев е доказал умението си да извлича максимума от относително слаби футболисти, което определено е нужно при сегашното състояние на националния отбор и вероятно ще вземем домакинска победа срещу Люксембург и някакви точки от домакинствата с Беларус и Северна Ирландия, може и да измъкнем точка от Люксембург като гости. Поне има реален шанс да не сме последни в групата

5

Щв ги видим

преди 3 месеца

Съвет: нямайте свръх-очаквания после за да не сте разочаровани.

4

по жицата

преди 3 месеца

Малкият мук национален.Боже, колко мъка има по този свят, Боже.Футболът ни стана като бялата лястовица от разказа на Йовков.

3

Анонимен

преди 3 месеца

След овчето малодушно надъхване аз ще ви кажа нещо шокиращо.Тези хора няма да спечелят и един мач в тази група.

2

.

преди 3 месеца

Това мъчение още ли продължава ... чудеса и а само в приказките , клубния футбол е зарънал в мизерия и корупция , продават се мачове , занемаряват се школите , унищожават се таланти , хегемон толкова години беше един пиян схемасжия , от къде да дойдат успехи на международни турнири ? Танзания бил сериозен отбор , сееиозен е да , всички отбори са сериозни , ако си българския национален отбор по футбол !

1

Фен

преди 3 месеца

Наглед имаме национален отбор, на второ четене не може да бием Гибралтар. Майтапа настрана, но Илиян е добър треньор, да се надяваме, че след смяна на ръководството в БФС и подкрепа към Илиев следващите 4 години да кажем и преуствойство в школите ще поемем поне в правилната посока. Имаме много талант, това е факт, но реализацията на момчетата е обратнопропорционална на таланта им. И не бива да подценяваме никого, защото самите ние отдавна не сме никакъв фактор във футбола! Успех на Илиян!