25

Българин

преди 2 месеца

За Израел! На 6-ти Октомври бе тихо и мирно, навечерието на мирен договор Израел - Саудитска Арабия. Но, за терора това би означавало край на финансирането и на каузата с измисления нератив. Затова на 7-ми непровокирано нападнаха и заклаха хиляди. Сега да ядат заслужен и непропорционален бой с десетилетия!

24

Бай Дрън :

преди 3 месеца

"Нищо ми няма,нищо ми няма, нищо ми няма,нищо ми няма,нищо ми няма,нищо ми няма, нищо ми няма... Добре съм бееееееееееееееееееееееееееееееееееееее!!!"

23

Анонимен

преди 3 месеца

За този прекомерен отговор САЩ дадоха бомбите. Не направиха нищо, за да спрат тези военни и хуманитарни израелски престъпления в Газа, даже напротив - блокираха резолюции на ООН за спиране на огъня. Сега този човек, който е дефакто съучастник, да не се изживява като едва ли не миротворец. Целият свят го видя какво представлява. За Украйна и Палестина (Русия и Израел) аршинът беше коренно различен.

22

Нане Вуте

преди 3 месеца

Нападение на хамас?? Един добре разигран театър от Израел!

21

Щерю

преди 3 месеца

Ако бяха избили толкова много евреи и еврейски деца - дали само с порицание щяха да останат от САЩ? Зад фалшивата дума "демокрация" лъсна сатанинското изчадие на юдеоо-ционизма - най- арогантното, грозно, човеконенавистно и фашистко явление в световната история! Звярът Израел...

20

Анонимен

преди 3 месеца

И отговорът на хусите на пиндостанското нападение срещу Йемен е прекомерен. Вчера поразиха 4 пиндостански кораба, сред които един флагман. БайДжо защо не коментира?

19

аа

преди 3 месеца

Това което се случва в Газа, ми промени изцяло виждането ми за света ! Ние сме си били жищници и ще си останем такива. Ако кажа "животни" в човешка кожа, тогава ще обидя животните. 2 мил. човешки същества, жени деца се държат в плен, биват убивани и света гледа, просто гледа. Освен че ги гледа и ги подкрепя.....

18

Анонимен

преди 3 месеца

Евреите си имат песнички , в който обясняват как ще избият всички до крак и няма невинни ! Като ги питат в интервюта ,какво мислят ,че сега убиват бебета, те викат супер!!! Празнуват и пеят ,че са изтрепали 27 000 , 12 000 от тях деца!!! Каква е разликата между едните и другите не разбирам - а да , едните са мюсюлмани и за това нямат правото на справедливост и собствена държава!!!

17

Анонимен

преди 3 месеца

Чудно ми е ,ако руснаците не ни бяха освободили и турците се отнасяха така както се отнасят ционистите към палестинците , дали щеше да има някаква офанзива от наша страна ?! Щяхте май да сте мюсюлмани всички!

16

Анонимен

преди 3 месеца

Ама евреите избиват палестинци много преди 7.10 !! 7.10 е съвсем нищожен отговор на всички гадости ,който ционистите от израел са направили в Палестина!! В учебниците им Палестинска територия няма - за това имат заселници - така им казват на евреите ,който избиват палестинци за да ги махнат от земите им - и няма наказания за тях , напротив това се стимулира . 1948г. израел е 25% от територията на Палестина , в момента 78%...

15

Анонимен

преди 3 месеца

Хамас са джихадисти, които изнасилваха цивилни момичета, отвлякоха 6 месечно бебета и гориха живи деца. 'Борците за свобода' се бият срещу войници, отделно Газа си беше свободна без кьорав израелец там. Стига с тия ислямистки глупости. По цял свят, от Че Гевара ако щеш до кюрдските бойци, всички воюват срещу армия, не срещу цивилни и не избиват семейства.

14

Анонимен

преди 3 месеца

Само че в Газа правителството Хамас, избрано от самите тия цивилни 'жени' нападна съседна държава без предупреждение и изби други цивилни. А отвлечените заложници се държат по къщите на същите тия 'цивилни'. Всички сме съгласни, че палестинците трябва да имат обединена държава, но докато има правителство Хамас, което започна война, това е невъзможно. Който искрено желае решение на този проблем, трябва да премахне джихадистите завинаги. Проблемът между Русия и Украйна също не е Путин или Байдън.

13

Анонимен

преди 3 месеца

До 10 - аз познавам евреи родени в БГ - супер нагли , кофти същества , който подкрепят геноцида над жени и деца , извършван от правителството в Израел ! Освен това , никога не са казвали , че са българи , въпреки ,че не знаят еврит, не са религиозни , никога не са чествали техните празници , но казват ,че са евреи!!

12

Галя от EmbassyTO

преди 3 месеца

Но те са евтеи, позволено им е. Защо не?

11

Анонимен

преди 3 месеца

До 11 - Хамас не са джихадисти , а бойци за свобода срещу ционистите от Израел!Свобода за Палестина!

10

Анонимен

преди 3 месеца

До 9 - в Газа ,не се избиват по между си - евреите изтребват палестинците ! Не може да се говори за война там ,защото става въпрос за 300 000 армия, въоръжена с най- модерните оръжия в света ( дронове , крилати ракети , танкове , приспособления за нощно виждане и т.н ) , срещу 30 000 ( вече много по- малко ) с калашници и няколко ракети !!! Това е геноцид и то и срещу цивилните деца и жени - оставени без ток, вода, храна ,лекарства и т.н и т.н!!!!

9

Анонимен

преди 3 месеца

Който иска войните в Украйна или Газа да спрат, трябва да реши два невъзможни кардинални проблема - да премахне завинаги Хамас и джихадистката идеология, и да върне НАТО в границите от 1990г. Аз лично се съмнявам някой от третите страни лаладжии да има капацитета, да не говорим за желанието да го направи. Дотогава е само чесане на езици.

8

До 7

преди 3 месеца

И какво общо има евреин, роден в България и никога не ходил в Израел, с правителството и войната там? (Не съм евреин). По твоята логика, трябва ли във всяка държава по света да бият или убиват по един мюсюлманин заради някакъв атентат другаде, извършен от мюсюлманин?

7

Анонимен

преди 3 месеца

Всички се упражняват да раздават съвети за Украйна, Русия, Израел и арабите, но в крайна сметка оставят хората там да се избиват помежду си. То така много лесно, от разстояние. Същото е и за нас със Шенген - уж всички казват да ни приемат, ама накрая сме извън Шенген.

6

Анонимен

преди 3 месеца

Така ги научихте, въоръжихте, подкрепяхте... Я малко бой по главите в Тел Авив.