19

Истината!!!

преди 3 месеца

ГЕРБ пак действаха подмолно и разпределиха "Баницанлта" тайно зад гърба на ПП-ДБ-СС!!!

18

Кире

преди 3 месеца

Гуд гейм. Парата цвят няма:)

17

СОС

преди 3 месеца

Софиянец От скоро Софиянец Софиянец От скоро Софиянец Софиянец От скоро СофиянецСгодихме се От скоро Сгодени

16

Анонимен

преди 3 месеца

Корумпирани били гербавите. Ами бонка да обясни за маййккаа си и измамите с министерство на здравеопазването, комсомолеца да обясни как с пари от ДС се прави ит фирма. Промяна може само от чисти и некорумпирани хора. Сммрааадд

15

Анонимен

преди 3 месеца

Брей толкова злоба и пр.стотия в коментарите.. това е писано или от бонева или от гаджетата и. Да върви да снима плочки и ремонти

14

Анонимен

преди 3 месеца

Срамът е за софиянци,че отново заложиха на крадливата герберски шайка.

13

Анонимен

преди 3 месеца

Еднорога се пука от яд, колко коментара изплеска и вече и сам си говори да имитира.

12

Анонимен

преди 3 месеца

Наркоманите от ппдб кога ще бъдат привикани да си изпеят дилърите? Защо спонсорите им са в Дубай, а Интерпол ги търси? Защо не е започнало разследване в кои и колко фондации и нпота се подвизават и не е ли това конфликт на интереси? Защо не се проверяват доходите им, защо журналистите ги обслужват и крият че се занимават с нелегални криптовалути, офшорки, наркотици и всякакви дейности извън закона, защо няма журнслистическо разследване за връзките им със псевдосъдебната система?

11

Шебек

преди 3 месеца

Че кой гласува за ВМРО...

10

Анонимен

преди 3 месеца

Ясно е, че ГЕРБ пак ще крадат.

9

Анонимен

преди 3 месеца

Престъпниците на ппдебилитета изобщо не трябва да са там, а в затвора.

8

Анонимен

преди 3 месеца

Мама Златка към Хекимян-Не искам да си кмет.Искам снаха....

7

Анти Трол

преди 3 месеца

Ей все реве таз Мис Бони! Много иска да управлява! Направо получава наводнение при тази мисъл!

6

Анонимен

преди 3 месеца

А заплатите са убавки

5

Как да бъде решен

преди 3 месеца

този проблем? Унищожаването на обществена собственост енаказуемо. Затова е редно, обитателитена някогашните Виетнамски общежития или да ги платят, или да бъдат заставени с техен безплатен труд да изградят същите сгради като онези, които съсипаха. После в тези сгради да бъдат настанени млади семейства с повече от едно дете, но само при условие, че и двамата родители имат минимум средно образование. Ако на веселия етнос това не му харесва - границите са отворени, Индия ги приема да се изселят там!

4

Анонимен

преди 3 месеца

Да престанат да се глезят, а да проведат веднага едно допитване до хората, които живеят в съседство с мястото, където доскоро се намираха така наречените Виетнамски общежития. Да се проведе референдум на тема дали тези хора са съгласни на същото място да изникне ново ромско гето, построено с парите на данъкоплатците като дар за онези, които за 30 години съсипаха предишните сгради, които се намираха там!

3

До 1

преди 3 месеца

Така е, но и другите не са по-добра стока, за съжаление. Картофка дари на един екзотичен възможността той и хората му да вилнеят из Централните софийски гробища и да се обогатяват, зверски изнудвайки опечалени хора, особено ако те са самотни и наивни или безпомощни старци. Така тя се отблагодари на онзи, който й осигури гласовете на своята махала. Сега новите общински шефове се готвят да ухажват същата част от електората, като с наши пари построят нови жилищана онези, които съсипаха предишните.

2

ядосан

преди 3 месеца

Пак един *** (Контрера) такова такоовата на София. Герб пак на власт.

1

Сума ти време

преди 3 месеца

не можаха да се разберат кой да им е председател. Сега пък се цупят относно разпределението по комисии. А въпрос от жизнено важно значение стои на дневен ред - СЪГЛАСНИ ЛИ СА ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ с техните пари да се построят нови жилища за онези, които преди около 30 години получиха такива в много добро състояние след заминаването на виетнамците, но за три десетилетия успяха да ги съсипят до такава степен, че се наложи да бъдат разрушени? С какво тези същите заслужиха да им се дарят нови жилища?