630

Анонимен

преди 3 месеца

Супер интервю. Еваларка и на Карлсон, и разбира се, преди всичко на Путин. Държавник на място. Западната пропаганда вие и съска, ама няма значение

629

Анонимен

преди 3 месеца

До Shark - Той не 2 часа, ами 2 минути не може да говори свързано и без грешки

628

Shark

преди 3 месеца

До Развеселен Ооо Бай ти Данчо 2 часа не може да говори, той ще забрави какво е казал в началото. Амо вероятно ще е интересно, ще има смях!

627

СС

преди 3 месеца

До Куку. Хайде сега да сравним тези факти, които междувпрочем не можеш да докажеш, но карай, с житието и битието на Бойко Борисов. Също син на комунист-полковник, влезнал да учи в Симеоново с връзки, ама акъла му стигал само за пожараникар. После пазач на бай Тошо. Представян за голям спортист .... и прочее и прочее!

626

Куку

преди 3 месеца

Житието на президент мира.Извън брачен,оставен за осиновявани на роднини от Петербург.Майка му умира в Грузия!Слаб ученик,слаб спортист но новият тате е полковник от КГБ,следва работа в Лайпциг-носи кафе на служителите!!!Идват 90те години и става таксиметраджия но сваих не брасаем и започва да носи куфарите на Собчак.Разбира се Путин се представя като невероятен шпионин,джудист,артилерист,учасник в ВСВ,заварчик 7ми разряд,олимпииски шампион по плуване и щанги!Пародия на ръководител!

625

Иван

преди 3 месеца

Нито Украйна мисли да напада, каза го ясно преди две години, просто една СВО, нали?

624

посмали малко

преди 3 месеца

Московското княжество за 500 години от територията на един окръг/например софийски/ нараства до една шеста от земната суща чрез непрекъснати войно -над 130 броя ".защото няма интерес да води войни"

623

Анонимен

преди 3 месеца

Браво на Путин!

622

Лучников

преди 3 месеца

Началото на създаването на Русия,лежи върху българската кръв и територии.Но явно Путин забрави да го спомене.Забрави дори да каже,че Московското Княжество,е е динствената ,,руска" територия,всичко останало е завоевания,най-вече от българите.Относно интервюто,на Путин му давам ,,Отличен-6" за артистичност,и съответно ,,Среден-3" по История на Русия.

621

Развеселен

преди 3 месеца

След това великолепно интервю, сега чакаме американския президент да даде двучасово интервю пред руски журналисти! И да го прекара през историята на страната си в течение на 30 мин! Хехехе :))))))))))

620

Анонимен

преди 3 месеца

Страхотно беше интервюто! Гледахме го цялото. Това се нарича журналистика, политика, история, дипломация... Един истински умен и смел журналист, и един политически гений, който вижда и разбира ставащите процеси и не служи на други интереси, освен тези на собствената си държава. Колко са такива като тях. Или това беше интервюто на века, както се изрази мой колега...

619

Германец

преди 3 месеца

Аве, копeйки, как се промени животът ви три дни след интервюто, което щеше да обърне световния миропорядък с главата надолу? Още ли сте си същите мизepни мypзилки или да?

618

Анонимен

преди 3 месеца

Ти още ли не си изтрезнял,няма такава държава у краина,има последствие от неуспял комунистически експеримент =франкенщаин от чужди територии -руски,румънски,полски и унгарски .Сега хората си търсят своето ,подобен експеримент е онова гюбре северна македония -аджеба ние защо продължаваме да даваме подкрепа на тия ***?

617

Анонимен

преди 3 месеца

Евинствените хора на света, които безрезервно вярват на Путин са българските русофили.

616

Анонимен

преди 3 месеца

Путин пред целия свят преди две години - "Русия никога няма да нападне Украйна". Никой не вярва на лъжливото овчарче

615

Нонсенс

преди 3 месеца

Територията на Русия е 17 млн. км2, територията на ЕС - 4 млн. км2. За какво й е на Русия да се занимава с разни въшки?

614

Още веднаж браво

преди 3 месеца

за автора на статията! Достоен журналист, както и Карлсън!

613

Прав е!

преди 3 месеца

Велик!

612

Анонимен

преди 3 месеца

щом казва че няма интерес към Полша и Латвия, значи се кани да ги напада

611

Анонимен

преди 3 месеца

Смъртната присъда на Украйна е вече подписана в Кремъл, за режима в Киев ще остане само да погребва труповете си.