32

Един разреван

преди 3 месеца

Веско прав си ... на стотици месеци е въпрос

31

Анонимен

преди 3 месеца

тоя си го знаем от агитката против еврото е обикаля студията и мрънка.

30

Трудно

преди 3 месеца

Ний пръста не можем да си пъхнем па главата си врем . Те в Шенген не ни искат па еврото ли ще ни дадат ? И ако го дадат едва ли ще е за да ни стане по добре а за да ни командват още по-лесно . Просто мнение не ангажирам никого с него .

29

бл.134 в Zап. парк

преди 3 месеца

Айде , бе ! България ,покрива всичко , скоро ще покрие и фронта в Украйна със славната българска армия .Напред към Москва и Камчатка Слава на Америка

28

Те това е

преди 3 месеца

Този е купен икономист да говори глупости в полза на мафиотски кръгове.

27

Мнение

преди 3 месеца

Еврото е добро за България, защото ще спре прането на мръсни пари, ще се следят парите на мафията, ще имаме глас в ЕЦБ, ще борявим е една от най-силните световти валути без да губим пари за обмяна ...

26

Право на мнение!

преди 3 месеца

Тези, които не искат България да приеме Еврото са финансови измамници, които крият Кеш, придобит по престъпен начин в Черни каси и не могат да го "изперат". А като сменим лева с евро, те ще загубят тези пари, защото не могат да ги легализират и да докажат произхода им!!! И пускат такива купени "калинки" като този, да ни убеждават с лъжите, как уж "не сме били готови", как рано било, как уж "ще обеднеем".

25

Чудя се

преди 3 месеца

От къде се пръкват такива предатели и саботьори като Григор Сарийски от БАН, които говорят против развитието на страната ни?!

24

И какво от това?

преди 3 месеца

ЕС отдавна не признава собствените си правила. Ще наруши и това. Все пак, трябва да се помогне на това евро-АТЛАНТИЧЕСКO правителство да открадне евровото обезпечение на лева от над 30 милиарда ЕВРО и да го насочи в правилната посока. А, правилната посока е военната промишленост на САЩ. Преди това ще ги обмени в долари с което ще разводни още и без това разводненото парично обръщение в ЕС.

23

Йово

преди 3 месеца

Няма лошо в еврото! Само, че едно от изискванията е МРЗ да е миним 500 евро. Сега не е. Инфлацията е заложена 3 % но сега не е. Също така цените на имотите в ЕС и най вече Германия спадат само на територията тук главоломно растат. Еврото е хубаво да се приеме но с правилата на ЕС. Тук целта на властимащите не е да ни облекчат нас хората а някой да си напълни джоба.

22

@@@

преди 3 месеца

От 30 години не сме готови, ни за НАТО, ни за ЕС и за Шенген и за Еврозоната....Но, по-добре банките да се управляват от Лагард, а не от нашите тигри, справка - КТБ, всички уж я проспаха, а началника и беше банкер на годината.

21

истински мъж

преди 3 месеца

Това мрънкало кой го е излъгал,че разбира нещо от финанси?Защо въобще го питате?Дайте му една гега,и да пасе овци!

20

Вижте му позата

преди 3 месеца

на този на снимката. Тя говори достатъчно. Все едно, че казва: "Знам, че няма с какво да направя впечатление. Затова съм избрал да оспорвам нещо, което събеседникът ми силно желае. Хем ме е страх и затова леко се отдръпвам назад, хем нагло го гледам в очите, за да го дразня. Същевременно, в погледа ми има нещо жално-милно, ха дано събеседникът ми се смили да не ме атакува с доводи, на които не мога да опонирам." 95% от "учЕните" ни са такива - не го бива за нищо, но много иска да бъда забелязан.

19

Пепи Еврото

преди 3 месеца

Бай Генчо, и ти Весо, за вас важи народната приказка: Прос' като матрос. И тук много обиждаме матросите. А прочетете малко за теорията на оптималните валутни зони и пак словодрискайте по форумите. Евро зоната е всичко друго, но не и оптимална валутна зона. Най-напредналата таката (тук не става въпрос за икономическо развитие) е САЩ, и тя е далече от състоянието на оптималност.Сарийски знае какво говори, вие не знаете, защото четете само политическа пропаганда.

18

Авеее

преди 3 месеца

А за ЕС никога няма да сме готови, ама нали са отчаяни, че нямат вече африкански, азиатскиэи латиноамерикански колонии

17

Анонимен

преди 3 месеца

Има едни пари от резерва за борда и тях искат да лапнатт най-скоро. Затуй с инфлация и неподмити щв ни вземнат да станем донори и плащачи на гръцките, италианските, а както е тръгнало И на немските дългове. *** гарето го канят на сватба да носи товарите

16

Хаджи Генчо

преди 3 месеца

Тоя поялник що не се скрие

15

Не искаме евро

преди 3 месеца

Много ясно, но зорлем ни бутат натам. Огромна част от българите НЕ ИСКАТ еврото. Факт.

14

Анонимен

преди 3 месеца

Урсула ше дава 1000 евро МРЗ :)))

13

Анонимен

преди 3 месеца

Този ожали Австрия и Белгия, че централната банка ги управлява зле. Не виждам да им влияе негативно. После даде Швеция за пример как си оставили валутата. Швеция произвежда стотици високотехнологични продукти. Ние какво произвеждаме? Ако не беше борда колко дни лева щеше да държи курс преди да стане нещо като турската лира, че и по-зле. Хайде не се сравнявайте с Швеция, а по-скоро да приемаме еврото. Тези доценти ги познаваме с мнението им за войната и пр. Ясни са. Кремълски клакьори.