173

Анонимен

преди 2 месеца

Мутрофанова може и с българско гражданство да стане. Разберели , че я гласът да свърши като онзи от Лукойл. Може и да не желае да се връща в Русия. За руснаците всеки изкарал дълго в Европа го гледат подозрително . Къде от завист , къде с омраза , че си е поживял.

172

Няматспирка

преди 2 месеца

В очакване сме да обвинят и Байдън в шпионаж в полза на Русия.

171

Анонимен

преди 2 месеца

вярно е преди всекидневната сводка тази българска дума на мвр се пращаше в москва а нашите милиционери там ги обучаваха и кълняха.

170

Анонимен

преди 2 месеца

Вън, руските шпиони от България! Българите шпионирали в полза на Русия, да получат най-тежки присъди.

169

Анонимен

преди 2 месеца

189 Русия е агресор, дива азиатска страна. Путин я постави на стената, на срама. Русия е неофашистка страна. По-далечот Русия, по-близо до цивилизацията.

168

сравнение

преди 2 месеца

Тогава сте имали прекрасни отношения и с украинските служби!

167

Анонимен

преди 2 месеца

не можем ли в политиката да сме поне малко като турция а не да сме постоянно наведени пред някой диктатор. наште депутяги не правят нещата както трябва, не е необходимо за да си приятел с някой да си скаран с враговете му, просто не е добре за бизнеса.

166

Анонимен

преди 2 месеца

Кат Русия няма друга втора на света,,, запомнете го ФАШИСТИЧЕТА!!!

165

Алооо

преди 2 месеца

Миналото е в Историята! Важно е тук и сега! Русия ни обяви за вражеска страна! А ние касво, да й сътрудничим ли?! Това е нелепо!

164

Истината!!!

преди 2 месеца

В сегашно време не можем да работим в сътрудничество с агресивна Русия, която напада съседни уж "братски" държави и избива народа им. Не можем да сме партньори с Русия, която първа ни обяви за "Вражеска страна"!!!

163

Реалист

преди 2 месеца

Сега сме противници с Русия, не сме партньори!

162

Разликата

преди 2 месеца

"Преди" България беше във вашия Съветски лагер, сега България е партньор на САЩ!

161

Олимпий Панов

преди 2 месеца

Беше руска-стана американска.Въпроса е къде е по изгодно?Какъв е резултата на днешен ден?Какви изгоди имаме от американците-отговор абсолютно никакви,нищо не е построено,нищо не сме придобили,и не сме станали по значими!Каква е изгодата от руснаците-транзит на газ,транзит на петрол, голям пазар за износ!И да повечето големи инжинерни объектив са изградени по времето на съветите който ползваме до сега!

160

do181

преди 2 месеца

Същото правят и сега, абсолютно същите хора. Просто сега господарят е друг. Ааа и слогънът се смени от "комунизъм" на "демокрация". А иначе народа български оцелява както може.

159

rambaldievskievich

преди 2 месеца

Добре, че сега нямаме "сътрудничество". Едно време тато казваше, че нашите служби са филиал на техните.

158

Крундел

преди 2 месеца

глигана иска да каже следното: работихме много добре, ние спускахме указанията, а местните ни слуги ги изпълняваха без да питат, а ние им позволявахме да си "взимат" малко от такса русийка, за да имат джобни...каква е такса русийка ли?турски поток, реактори, лукойл, хиляди руски фирми дето никой никога не ги е проверявал защо не плащат никакви данъци...

157

Нищо ново

преди 2 месеца

И сега все още имате товарищ...

156

Мутрофанова

преди 2 месеца

Пардон ,исках да кажа, че преди 2022г. бяха службите изцяло съветски, а сега работят под прикритие. И затова ,ние рашистите подкрепяме изцяло България в шенген.Наглостта и арогантността на това нискочело същество.....няма граници. Защото и го позволяваме.,защото отдавна трябваше да си ходи. Нали тя самата заяви,че ще си ходи...ходи си ***! Ходи си!

155

тасс

преди 2 месеца

злобна лелка още ли е в демократична България.Чемадан, вакзал, масква.

154

Анонимен

преди 2 месеца

Преди другаркО служибте бяха ваши. Аре циба от България.