117

gogo

преди 3 месеца

с влизането в Еврозоната ще изчезне валутата ни, какъв контрол - какви 5 лева?!? хахаххаха

116

Мухаха

преди 3 месеца

С въвеждането на еврото търговците ще закръглят цените си НАГОРЕ а политиците ни най накрая ще започнат да получават подкупите си в евро и няма да губят от таксите при банковите трансфери от лев към чужда валута. В България ще настъпи РАЙ..... А просттия български лев ша го дууууха. Както го издуууха банковата ни система.... и промишлеността.... и търговията...и армията... и стратегическите отрасли като комуникация, енергетика... Въобще, много ветровито време настана...

115

Българин

преди 3 месеца

Лъжец!,Кое е това мнозинство дето иска еврото????Питахте ли с референдум-"искате ли въвеждане на евро"?????????????И КАКВО ВИ ОТГОВОРИХА ХОРАТА??????????????????????????????

114

Врабчето

преди 3 месеца

Не смеят да питат народа дали го иска, защото знаят орговора, който не им пасва на поръчката! 30 Срабърника е вечната формула на такива изчадия. И нине, и присно и во веки веков!

113

Pepi

преди 3 месеца

Абе май се почна предизборна кампания. "Безплатни" университети, безплатни билетчета, еврозона, бла, бла. Този буунак сигурно си мисли, че не разбираме, че всичко това се финансира с кредити на 5% лихва, докато парите се изсипват в нашите банки, които да ги отпускат на 2,18%. И после всички ние плащаме тези лихви, за да може на 3-4ма строителни магнати да не им съсипваме спекулата с имоти.

112

Жиката

преди 3 месеца

В България може да се ползва всяка валута.В конституцията не пише,че левът е официалната ни валута.

111

Искат РУБЛАТА

преди 3 месеца

РУБЛИ РУБЛИ РУБЛИ....ОТ НЕБЕТО ПАДАТ... аххахаххаах

110

Ho Ho

преди 3 месеца

A . . . ?!?!?!

109

Eвала

преди 3 месеца

Бива да си ***, но този тип минава всички граници. Щял да контролира валутата си, която вече я няма. Боже, направи нещо и ни спаси от този некадърник.

108

Никола Стефанов

преди 3 месеца

Много съм любопитен върху коя точно ще си възвърнем контрола с въвеждането на еврото. Ако минем на евро лева го пиши умрял. А единствената институция, която има думата относно паричната политика свързана с еврото е ЕЦБ.Асенчо или е некомпетентен и плещи глупости, или просто си заработва заплатата от там който му плаща забълбуквайки електората с врели-некипели.

107

Анонимен

преди 3 месеца

дупЕдавец...

106

гумата

преди 3 месеца

Още един като Григор Сарийски! Ще си върнем контрола върху валутата!!! С приемане на еврото ние прекратяваме връзката с българския лев и повече нямаме контрол над никаква своя валута. И с това се слага край на българските мошеници, които си подпалиха къщата и после продадоха дъските за дървени въглища. Инфлацията от 1990 до 1997 е 122000 процента според НСИ и тази катастрофа не може да се забравя, за да се допускат икономически анимационери до властта.

105

Рендету

преди 3 месеца

Шепа Меринджеи във власта ще погубят държавата!!! Как шъ повишиш конкурентнжста на европейската икономика и промишленост без Евтини и Неизчерпаеми Енергийни ресурси, бе, Меринджей??? "Мрерцедес", символът на Германия, закрива производството на автомобили в страната!!! Къде ще изнесът проиводствения процес - никой не знае, но със 101% сигурност няма да е в Европа!!! Масови протести на фермерите по цяла Европа. И това е само началото!!!!

104

Анонимен

преди 3 месеца

Василев, Василев - най-големите страхове на хората са закодирани в заглавието на статията... България винаги е страдала от политиците си и от грешните им решения. Вие до сега не показвате кой знае каква разлика нито в решенията нито в начините на прилагането им дори напротив. Как няма да се страхува българина когато видя какво стана в Гърция, какво правеха миналата година в Хърватия и тн. Вие няма да направите и половината от това което правят другите да си защитят населението....

103

Анонимен

преди 3 месеца

А бре Асенчо луд ли е?Как като махнем лева ще вътнем контрола върху него?Нашата валута си е лев.При еврото ще ги контролират отвън.Само където ще ограбят милиардите,които са гарант по валутния борд и върху тях няма да има контрол.Просто ще се изпарят и затова натискат.

102

РИБКА БАНАНКА

преди 3 месеца

АСЕНЧО НЕ ДРЪНКАЙ ГЛУУПООСТИИИИ, ПРЕДИ 1989г 1,17ЛЕВА = 1 ЩАТСКИ ДОЛАР, КОЕТО ОЗНАЧАВА 1 ЛЕВ = 2 ДОЙЧ МАРКИ, ТА ХОДИ ДА ЛОВИШ МАЙМУНИ НЯКЪДЕ КРАЙ БАНАНИТЕ!!!...

101

Ше

преди 3 месеца

цъфнем и ше вържем като влезем в еврозоната! Питайте гърците как са!

100

тоя убавец

преди 3 месеца

Може ли да го публикувате с разяснителна записка . Къф контрол , кви пет лева , май и върху петта лева няма да имаме контрол .

99

Пумяр

преди 3 месеца

Асен Василев

98

Пикая на Сглобката

преди 3 месеца

Въпроси