47

мислител

преди 3 месеца

Правото и задължението да го спрат или контролират е на правителствата и на парламентите на отделните държави. Никой друг не може да направи нищо. Затова е важно предизборната кампания на политиците да е обвързана с ясни цели, как ще се справят с този тип лакомия на някои хора. Иначе един ден той ще има повече власт от правителството над гражданите на дадената държава. Иронично, но и опасно.Може да има и комисия в парламента за Мета.

46

ьаааьаь

преди 3 месеца

Харесва ми как глупавите гора се пецакват сами. Няма по-голямо нещо от човешката глупост и его. Хубавото е, че природата има закони за това... Накупил съм много пукакни за следващите години. купона предстой. Всички са поканени

45

Анонимен

преди 3 месеца

До Глупи - Глупи си, явно е ... представи си всички чавотве, водени с всички хора, каот Фейсбук знае кой, с кого е близък, всички манипулации през години, промивки да цъкаш къде ли не ...

44

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 42 - То хубаво, ама нямаш легална защита. Отиваш на интервю за работа и "Охх, ама вие ... имате ли публичен акаунт в социалните мрежи?". Не, нямам. "Ооо, ами добре ... ами .. ще ви се обадим". И гледаш, как не ти се обаждат, адоговорът беше на бюрото ...

43

Глупи

преди 3 месеца

Ей много се смях на тази новина, представям си го този изкуствен интелект с всичките тези фалшиви данни във фейса. Аз например съм леко грозноват, нисък, дебел, не особенно умен, но във фейса съм рус красив атлетичен пич, с IQ=135, богат бизнесмен притежаващ вили на екзотични места и скъпи коли. Имам над 4000 контакта на атрактивни мадами от цял свят, които малко ме съмнява че са толкова атрактивни, колкото съм и аз :-))))))))))

42

Анонимен

преди 3 месеца

До Русофил Висш Разум - Aко можех да сложа сърчице на тоя коментар който си оставил, щях!

41

Анонимен

преди 3 месеца

Като не ви харесва си закрийте акаунтите от социалните мрежи! Или си прочетете общите условия. Стига мрънкане!

40

От мене има

преди 3 месеца

на босия цъpвyлитe.

39

Махалото на живота

преди 3 месеца

До Русофил Висш Разум Хахахах много добро!

38

К1Д

преди 3 месеца

Ai няма нужда от тайно оръжие , има достъп до компютрите до всички . Когато му зададеш да напише нещо ползва всичко писано някога,някъде от милярди потребители . Не ни учи ИИ , а ние го учим. Научихме първия ИИ на социална мрежа за няколко седмици да стане нацист- женомразец с призиви на , които може да завиди и Гобелс и го спряха.

37

Анонимен

преди 3 месеца

Егати грозника е тоз еврей Зукърбърг :)))

36

Анонимен

преди 3 месеца

до 35 Един кравар струва колкото един български продажник и ПОООДЛОГА американска, кравар. Аз не говоря за истинските кравари ве! Олицетворявам вас с думата "кравар"- дето сте американофили и еврогейтаченца. Понял, кравар!

35

Анонимен

преди 3 месеца

35 явно че ти си предстсвяш че е обидно, но всъщност навсякъде по света вече мразят cowboy. Те самите се наричат така. Каубоят не е баш кравар, той си е конекрадец маскиран като кравар Като онази чалга на Слави - за крадец не ставаш сине...Рекламата марлборо, марлборо мен каубой кравар преведено стана нарицателно.

34

Хора

преди 3 месеца

Бягайте от ФБ,токати още можете...

33

Анонимен

преди 3 месеца

до 32 И какви данни ще ти откраднат ве, кравар? Братушките ли ги е страх от фейсбук ве, кравар? Виж колко си смееешен! Братушката ще стане, ще ти играе една лопата в тиквата и ще те зарови през нощта и след това без да му мигне окото ще се наспи.

32

Не разбирам

преди 3 месеца

Не разбирам защо сте качили снимка на Джорджано, когато статията е за социалната мрежа Facebook.

31

Русофил Висш Разум

преди 3 месеца

Няма как - аз официално пуснах пост, че забранявам на Фейсбук да ми краде данните.

30

Анонимен

преди 3 месеца

"Уауууу....ще си направя снимки за фейсбук за да ме видят моите приятели и познати къде съм била на екскурзия по света и да се пукат от яд щото те нямат възможноист"....Баси жалката история!

29

Анонимен

преди 3 месеца

Какви фейсбуци, какви инстаграми, тик токове, какви клюкарщини бре? Вие нормални ли сте бре? Това е трагична отживелица.

28

Анонимен

преди 3 месеца

Не използвам фейсбук