55

ПП

преди 2 месеца

Лено, като спечелите избори тогава имате право да искате . Искам , искам , искам - това е мотото на ППейците . Докога разни метреси ще ни управляват , м ????

54

Анонимен

преди 2 месеца

Млада майка с пеленаче на няколко месеца, хукнала по студията, да се прави на интересна и лобира за Денков.Това би могъл да го направи само един кариерист. За мен това е определено патологично.

53

Гнусна

преди 2 месеца

Какви преговори ***, нали сте подписали споразумение още преди съставянето на Правителството? Или на Тая паметта и се е изгубила върху един парапет!

52

Анонимен

преди 2 месеца

Парапеткина трябва да я напълнят пак че да се кротне.

51

Анонимен

преди 3 месеца

Лудото Ленче-парапетната се изказа неподготвена.

50

Мария

преди 3 месеца

Тази е единица мярка за наглост! Освен това социалните трябва да наблюдават как се грижи тази за детето си.

49

анонимен64264

преди 3 месеца

марш в обора краво

48

:

преди 3 месеца

Не знам какви жени имате в обкръжението си, но това не е хубава жена бе преателчета, дори трудно се класира в ставаща , *** за оплешивелия гелосан въздухар Киро стаа

47

Умнокрасиф паветник

преди 3 месеца

Ентелигентна и ампициозна млада дама. Топ юрис и констутионалиска. Обеден евроатлатик - двигател и диференциал на промяната.

46

:

преди 3 месеца

А бъркането в дупарата по възможност на истински парапет и да нема камери

45

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 3 месеца

Лена неси в никакво правителство като каква се месиш в политиките на партиите Лена само заблуждаваш

44

Сатир

преди 3 месеца

Лена е умна, красива интелигентна, чуствителна, емоционална, нещо като Наташа Ростова, просто черна дупка опитваща се да погълне всичко.Алчноста изкушава.

43

Анонимен

преди 3 месеца

А чий го дири с тези изказвания по медиите? Или само за нея може.

42

До 22

преди 3 месеца

До АнонименИ аз това се чудя. Тази жена явно се мисли за най- умната, върти момченцата от пп на малкото си пръстче и непрекъснато се командари и разпорежда, с което си навлича народния гняв и презрение. Вярно, че изглежда интелигентно момиче, но това високомерие и на моменти арогантност ни идват в повече. Време е да се кротни малко, да даде повече внимание и обич на бебето си. Политиците ще се справят и без нея.

41

Шаши

преди 3 месеца

Трие се тук яко. Само хубави работи да се пишат за Ленчето. Добре. Лена е изключително красива, великолепна, много интелигентна и образована братовчедка на баба Яга

40

Инженер

преди 3 месеца

Глупости!

39

Анонимен

преди 3 месеца

Верно няма отърване от тая. Кога си гледа бебето, кога намира време да ходи по тв студия и да ръси глупости. Хареса ми Росен Желязков, попитаха го за простотиите, дето изговори Лена сутринта, той помълча и попита коя е Лена Бориславова, все едно не се сеща. После каза, че е просто член на ПП и като такава може да си говори каквото иска.

38

Ох, пак ли...

преди 3 месеца

Докога ще ни пробутвате тази посредствена дама? Ограничена, неграмотна, с морал на лека жена, стига вече! Нека да си стои в къщи, да се грижи за семейството и да не се натрапва на широката публика!

37

Анонимен

преди 3 месеца

Точно така , само в неделя сутрин в спалнята .

36

Евроатлантик

преди 3 месеца

Аз съм съгласен с Лена. Тя е един изключетлно умен и интелигентен политик. Точно и затова руZките копейки толкова я мразят. Но хубавото е, че на чебурашките никой не им обръща внимание в България. Те само вият безилно в интернет.