274

Големия памперс

преди 3 месеца

Както са тръгнали нещата, спокойно можем да променим заглавието на "Евроатлантизма и неолиберализма" без да се притесняваме, че съдържанието няма да отговаря на заглавието.

273

Големия памперс

преди 3 месеца

Когато прочетох статията първото, което ми мина през ума е, че от комунизма се натресохме на евроатлантизма и западния неолиберализъм (Дали това не са страните на една и съща монета?). Тоталитарните похвати задушаващи свободата на словото и инакомислието са едни и същи - заклеймяване, забраняване, наказване, репресиране. Навремето бай Жельо написа книгата "Фашизма", а другарите я забраниха, защото дори само заглавието да беше сменено на "Комунизма", съдържанието можеше да остане същото.

272

Елка

преди 3 месеца

Абе Василева май ти сега четеш интервюто и ревеш. Неси била от силните в университета като ти гледаме работата.

271

Анонимен

преди 3 месеца

И моя коментар го изтриха. Това е явно 'свободата на словото' и 'демократичните' подходи за които гожорят от ЕК..

270

Анонимен

преди 3 месеца

В този сайт трият неудобни за някои лица или личности мнения . къде е правото ни да казваме което мислим ?

269

ниско прелитащ

преди 3 месеца

Треmonoловume съвсем изплискаха легена ! Треска ги тресе и в безсилната си ярост нищо умно не могат да измислят . Не че през другото време мислят ...

268

Никола Стефанов

преди 3 месеца

Тия от ЕК са големи мечтатели. Или това, или пушат някаква много добра трева.

267

Анонимен

преди 3 месеца

В интервюто Путин повтаря старите лъжи, като пусна и нови, като това, че никога не е казвал, че САЩ мислят да ударят първи Русия. Исторически на Изток от Днепър територията била руска и за това била войната!!! Явно за Путин тази територия преди 18 век въобще не е съществувала.

266

Анонимен

преди 3 месеца

До 282Айде бе медиите защо не преведете на български интервюто и го пуснете))))Ний руските опорки и лъжи добре ги знаем няма нужда да Путин да ни ги повтаря.

265

Анонимен

преди 3 месеца

Путин може да поиска прошка и без Тъкър. Ако изобщо поиска. Търсещ сензация и пари журналист може да се роди само в САЩ.

264

Анонимен

преди 3 месеца

Айде бе медиите защо не преведете на български интервюто и го пуснете.Нека българите да изгледат какво толкова ви е страх.Не разбрахте ли,че въпреки вашия натиск Хамерика няма да се докопа до ресурсите на Русия.Който се е опитал е ял бой - Наполеон,Хитлер а сега и Нато и Америка е наред.Путин пак е внимателен щото ако беше Сталин нямаше да се церемони с тия.

263

Алекс

преди 3 месеца

Остави тази прошка.Искам присъда в Хага.

262

Анонимен

преди 3 месеца

Хаха прошка за какво? Че не е роб на ционистки из ча дия? Да е жив и здрав да си довърши мисията на земята.

261

САЩисан вие на луна

преди 3 месеца

Простотията няма почивен ден. Живото доказателство - пасквила горе и мозъчните напъни на козяшките вувузели долу в коментарите. Лошото е, че станаха даденост.

260

Лукчо

преди 3 месеца

Путин след интервюто скочи в ледените води,но изскочи леко зачервен от топлината После опита и с камината като скочи в нея,но огънят изгасна и Путин излезе с огладени дрехи.

259

Хаха

преди 3 месеца

Вова плаче само когато мастията Кабаева,( или дъртият пергиш сега се слузи по онова 17 годишното кънкьорче, което спипаха с най-напредничав зоб) пристигне в бункера да и направи още едно коп'ле, но Вова не може да го вдигне. За това може да плаче единствено бункерният пергиш.

258

а пачему путьо

преди 3 месеца

късия не пътува в цивилизованите страни......ооо сетих се, потомучто ще бъде арестуван. Толкова за "интервюто"

257

тъкър и дончУ

преди 3 месеца

белината са две човешкиНедоразумения, както и поддържниците им русофили.

256

Ужасът

преди 3 месеца

Вова си пелтечи каквото зомбясалите *** искат да чуят, и каквото бункерният му мозък още джвака. Вова не може да плаче защото е психопат. Лицето Карлсън, след като беше уволнен от единствената медия, която може да си позволи да плати 800 милиона за словоблудстванията му, реши че идиотизмът на сектантите вярващи на Вова и оранДжевият слабоумник Доналд със златните душове, е безграничен, и той може да изкара още някой долар. Щеше да е смешно ако е на кино но е ужасно, защото е реалност.

255

Анонимен

преди 3 месеца

Направо се нас раха, че ще пуснат интервю с ***