39

Внимавайте, ако се

преди 3 месеца

наложи да контактувате с екзотичните. Тези на снимката не знам дали са такива. Но онези, допуснеш ли ги да работят нещо за теб, гледат пак да ги извикаш за някаква работа и започват да искат все повече и повече пари, особено ако попаднат на сам възрастен или наивен човек. Може не всички индийци да са такива, но вече знам доста инциденти от подобен тип и никога няма да допусна такива да дойдат да чистят или да ремонтират у дома. Ако все пак ви се наложи, да присъства и друг човек, който разбира

38

Много внимавайте

преди 3 месеца

с хора, които не са способни да печелят много пари или пък са мързеливи, но имат претенции да живеят охолно. Такива са много изобретателни, когато се правят на жертви на нелепи случайности и се подмилкват да им помогнеш с малка сума. Поддадеш ли се, после започват да искат все повече и повече, опитват се да те оплетат в съдружия или те убеждават да теглиш заеми. Откажеш ли, заплашват. Затова рязко и свирепо им тегли една нашенска и решително прекъсни веднага връзката с такъв човек.

37

Анонимен

преди 3 месеца

Ако е правил любов и с двете и си е въобразявал, че е плейбой и може да върти любов с две жени едновременно, значи сам се е насадил на пачи яйца. Жените са го усетили, че е будала, подвели са го да им се предовери и накрая са го изцедили като лимон. Добре поне, че има сестра да го храни и роднини да го защитят.

36

анонимен

преди 3 месеца

Ех този пуст мерак! На 66 години да мислиш само с долната си главичка...

35

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 34 На изнудване прилича. И измама.

34

Кармен Златарева

преди 3 месеца

Тоя е невероятен случай....такава наивност,меко казано не е много често срещана. А тия двете не е лошо да учат като шивачки в Сливенския за около 15год.

33

Анонимен

преди 3 месеца

Преди два дни по 100% будни по БНТ една лелка половин час говори за интернет измамите, но само когато потърпевшите са жени! Дискримания и пак дискриминация! Повечето жертви са мъже!!!

32

Анонимен

преди 3 месеца

Не знам кой им е любовник на тези, те сигурно са по едри от един нормален 70-75 кг мъж :)))

31

Котю

преди 3 месеца

Хубави дебелогьси гаджалки.

30

Анонимен

преди 3 месеца

Като ги гледам нищо общо нямат с римлянките, по скоро са от гражданската гажалска ***!

29

3737

преди 3 месеца

*** какви са хубавици. От мен ако зависи 5-6 години ще ги пратя тези римлянки да копаят градините безвъзмездно. Вечер в дранголника. И само по 200 гр. сух лебец.

28

Анонимен

преди 3 месеца

Какви са тези телета, то на жени не мязат, камо ли да имат любовник когото да завлекат :)) Селя нията в БГ е на неочаквоно високи нива, както винаги :))

27

Анонимен

преди 3 месеца

Сьщо така трябва органите на реда и прокуратурата да резберат дали ергениньт ги *** или само ги е близалка!

26

Аз

преди 3 месеца

Горкият пенсионер, явно е бил сляп освен че е бил заслепен

25

леле

преди 3 месеца

Тези на снимката, като ги гледам не мога да го вдигна, а камоли пари да дам. Незнам дядото що за мазохист е. Нещо извратено има тука.

24

стратегия

преди 3 месеца

За 130к ще е.. 260 пъти различни и готини 20-30 годишни каки. На седмица по 1 кака. Това са 5 години яко кеф. Ако съм на 60 -70 това е яко много кеф и сеск. Просто ако си на 20 30 години може да минеш и със 100-200лв на седмица, ама ще ти си е.е всеки ден. Така, че като по-млад може и на абонамент да мина. Ще си хвана някоя готина мацка с пари. Все пак на по-късен етап парите ще ми трябват.

23

Анонимен

преди 3 месеца

ЛЮБОВТА ПАРИ НЕ ИСКА. САМО АЛЧНОСТТА.

22

сЕ

преди 3 месеца

За тия пари, всяки месец можеше да го обслужва някоя елитна, че даже някоя от каталозите на известните плеймейтки, докато още може човека, ама на - попаднал на изсъхнала и разплута римлянка.

21

ьаьаьаьа

преди 3 месеца

Мен на 25 ме ошушкаха с 30к лв и вече знам. С жени не се занимавам вече. Много скъпо удоволствие е това.

20

ьаьаьа

преди 3 месеца

Всичко е любов към парите. Поне са чесни