22

Анонимен

преди 3 месеца

Аре ся надървени инфаркти

21

бедна вие фантазията

преди 3 месеца

Що инфаркти докара тази виагра!!!

20

д-р Иванов

преди 3 месеца

Да бе,да,ама преди Алцхайма,удря инфаркта...

19

Анонимен

преди 3 месеца

При жените подобрява секса. Следователно е добре и умни мъже със жадни жени.

18

Файзер

преди 3 месеца

В нашето трудно за биг фарма време, фирма Pfizer Като за последно се опитва да увеличи своите скромни доходи от продажа на сините пилюли. Затова и публикуват такива рекламни бележки.

17

Баси...

преди 3 месеца

Ами кат си ми става, пак ли да вземам? Жената вече дигна ръце и вика - Аз да не съм ти замо за занимавка? Щяла са оплаква на конвенцията. И сега и ако виагра глътна, хич незнам... ***, ти май си на ред... щом такива акъли даваш...

16

Анонимен

преди 3 месеца

Хайде на Виаграта, целта е да се продава, ще започнат опашки и ще върви търговийката на аптеките, които никнат като губи с цени три пъти над тези в Турция например. Аз ще отварям аптека утре. Заповядайте

15

Анонимен

преди 3 месеца

Да бяха го казали тва на Байдън по-рано, сега нямаше да е зле толкова, завалията!

14

Анонимен

преди 3 месеца

т.е. на нас, дето ни става ще си загубим акъла??

13

Яко удри

преди 3 месеца

Така е. Те просто не доживяват тази възраст, а я чакат във вечните ловни полета. Тая статия да не е финансирана от някоя погребална агенция?

12

Тъпкач

преди 3 месеца

Не съм пробвал още, но познат се беше натъпкал с виагра, после разправя че яко е клатил 2 мадами , като бик е бил. Ама вика че след секкс маратона главата така го е цепела, сякаш от тежък махмурлук

11

Фондюлайнен

преди 3 месеца

аха верваме. колко "ваксините" за ковидо.аде юруш на виаграта че имаме на склад

10

Лико

преди 3 месеца

Аз като нямам проблем с пищака, какво правим???????

9

Анонимен

преди 3 месеца

Но нали казват, че виаграта може да доведе до проблеми със сърцето. Като се има предвид, че от изкуствен стимул се нуждаят мъжете в напреднала възраст, да не се окаже, че някой рекламира виаграта като средство срещу старческо слабоумие, но всъщност целта е чрез предизвикани инфаркти да се пратят в Отвъдното повече мъже, които са вече в пенсионна възраст. Старият вoл вече не става за работа, защо държавата да се харчи да му плаща пенсия?

8

Анонимен

преди 3 месеца

А при жените, приемащи Виагра как стои въпросът с риска от Алцхаймер. Не за мен, за една преателка питам!

7

Веселинъ 7112136860

преди 3 месеца

Виаграта е най-сигурният начин да погубите мъжката си сексуалност. Ще бъда КРАТКОсловен. Ако пиете всеки ден аспирин,то след два-три месеца действието му ще е почти нулево,а след година напълно бездействено.Така е инс виаграта. За да имате добра ерекция на първо място трябва да имате добър сън и подържан стомах.От проблеми с храносмилането идват и импотентност и инфаркти,и куп още проблеми. Виаграта е дрога,която изисква постоянно увеличение на дозата.Увелипението на дозата Ви превръща в труп.

6

Веселинъ 7112136860

преди 3 месеца

Виаграта е най-сигурният начин да погубите мъжката си сексуалност. Ще бъда КРАТКО СЛИВЕН. Ако пиете всеки ден аспирин,то след два-три месеца действието му ще е почти нулево,а след година напълно бездействено.Така е инс виаграта. За да имате добра ерекция на първо място трябва да имате добър сън и подържан стомах.От проблеми с храносмилането идват и импотентност и инфаркти,и куп още проблеми. Виаграта е дрога,която изисква постоянно увеличение на дозата.Увелипението на дозата Ви превръща в труп.

5

Веселинъ 7112136860

преди 3 месеца

Виаграта е най-сигурният начин да погубите мъжката си сексуалност. Ще бъда кратко Сливен Ако пиете всеки ден аспирин,то след два-три месеца действието му ще е почти нулево,а след година напълно бездействено.Така е инс виаграта. За да имате добра ерекция на първо място трябва да имате добър сън и подържан стомах.От проблеми с храносмилането идват и импотентност и инфаркти,и куп още проблеми. Виаграта е дрога,която изисква постоянно увеличение на дозата.Увелипението на дозата Ви превръща в труп.

4

Елементарно Уотсън

преди 3 месеца

Не виждам какво общо има едното с другото. По скоро на слух който да увеличи продажбите...

3

Анонимен

преди 3 месеца

Много хубава новина, устройва ме напълно..