82

Сиси

преди 3 месеца

Този Лозанов си мисли, че е представител на българската интелигенция и обикаля от студио е студио като вече дори не си сменя папионката. Личи, че нещо не му е наред, ама са си го харесали за клоун в политически анализи, много е смешен, майче е комарджия.

81

натовски лентяй

преди 3 месеца

Лозанов що ни си гледа шоупредаванията тръгнал с политика да с е занимава -достатъчно калинки им а във власта

80

Гугунеля

преди 3 месеца

Гошко Лозанската му викат,, глухарчето" . Той че не чува,не чува,ама не е това причината. Факта че в главата прилича на онова растение Глухарче,което като го духнеш пуска бели перца е причината за този прякор. Аз бих добавил,че на Гошко и мозъка му вече като перцата на глухарчето,разлетява се навред и не може да формулира мъдра мисъл. Трябва да му простим на този пампе рс,все пак годините не прощават

79

!?!

преди 3 месеца

Лозанов изглежда съвсем нормално на живо, тази снимка е странна

78

!?!

преди 3 месеца

Това правителство като цяло не става, вицепремиер няма да подобри това правителство

77

Анонимен

преди 3 месеца

Този бивш преподавател по ускорено научаване на чужди езици защо не си глда само езиците, а се прави на пУлитик? Денков е професор по физикохимия и беше параван на министрите от кабинета. От него политик на стари години няма да стане, партията му е малобройна, начело с хора вече на стари години. Специалистът по стари руски военни самолети как за 3 години работа в ИТКР е станал експерт по роботика е тайна, може би и за самия него.А след 16 години откъсване от БАН, да станеш професор е екзотика.

76

Анонимен

преди 3 месеца

Леле колко е отвратителен и отблъскващ този наживо , почти колкото Тагарефф...

75

мак

преди 3 месеца

По-добър избор не може да има. Двамцата ще направят от България украинска област, нали работят само за украйна.

74

Анонимен

преди 3 месеца

Този е една от най-вредните Говорещи глави, пръскащ отррова в ефира на държавата. Почитател на фашизоида-гуру, професора Фотев, който е идеолог на цялата пасммина на Промяната към фашизъм.

73

Cpt. William Lynch

преди 3 месеца

Този предател няма ли да го спрем най-накрая да определя с какво да промиват мозъците на народа!

72

Anonimen

преди 3 месеца

И кой е Лозанов, че да предлага който и да било за каквото и да било.?- Интелектуалец в пенсия, изпаднал зад борда. И той се мисли за някакъв фактор , а е никой.

71

Анонимен

преди 3 месеца

Тия дръти к.. О.. МО. Н. я.. ги бояджий нямат край все те в политиката. Кога ще дойдат истински демократи на власт? Стига със пребоядисани комунисти крадци.

70

Анонимен

преди 3 месеца

мазната папийонка го слушат само много тежко умствено изостанали хора.

69

aa

преди 3 месеца

гогата си е спраскал гарнитурите много отдавна, и тия които го слушат и те са спраскали даските яко. психично болни хора

68

Анонимен

преди 3 месеца

Тоя гламаавиия с мазната папийонка и вид на уплашена сова от къде изпълзя пак? Пак взе да се хвърля в калта с фрапантни плонжове, дано впечатли някого от сглобката да му подхвърли някакъв кяр май?

67

Бахтийй

преди 3 месеца

Тоя ветропоказател с кирлясалата от врата му папионка е заченат и цоцал покрай комунизъма и социализъма,сега яката цоца пък от антикомунизма!Зависи откъде дува вятъра!Божее!Басий!

66

Анонимен

преди 3 месеца

както са казали хората "от Трън та на Глог". Няма читави хора в политиката и това си е , само хора желаещи да крадат ! А ние си седим и се караме , кой бил света вода не напита...

65

Анонимен

преди 3 месеца

Абсолютно подкрепям! Тагарев е най-добрия военен министър, който поне аз си спомням. Последователен, безкомпромисен, смел! Идеален за вицепремиер. А Денков си върши работата чудесно засега.

64

Неразбрал

преди 3 месеца

Фъфлещата папионка и него ли взеха да го именуват ЕКСПЕРТ бе?Докога на разни льохмани ще им прикачат титлата ЕКСПЕРТ и да цоцат готови пари от г30лизане насам и натам?Де ги дават тия дипломи за експерти да се запиша и аз!?))

63

ghgh

преди 3 месеца

Карлуково, Нови Искър и Раднево ги очакват.