296

Шебек

преди 4 месеца

То всеки път така става....

295

Анонимен

преди 4 месеца

Кое си ти че да се кръщаваш така. Ай сиктир.

294

Русия без Путин

преди 4 месеца

Идват избори. Ще вземат да напълнят урните с бюлетини на Путин скришом и да го изберат с 99,9%.А някакъв там Надеждни се появил. Я бързо на Колима да копа калай във вечната замръзнала сибирска тайга.

293

Подаръчно пликче

преди 4 месеца

Блатните *** идат като вълци, бягат като овци. Авдеевка се брани с камъни и. дърве, всеки гледа един враг повече да положи. Баба раздава слънчоглед на солдата, та поне на пролет да поникне от джоба му, чернозема добре наторен с руски кости. Путин премахва поредния претендент за трона му, не достигали 15 подписа от 100 хиляди. Банковите сметки запорирани. Ще вземе да го изберат и Путин да ***.

292

Ебахти приматите

преди 4 месеца

трябваха им 15 месеца да превземат цеха за винкели....ще видим тук...

291

Ама как без перални

преди 4 месеца

Нали урсулката им спря пералните на РусначИтата? Как? Как го постигнаха това да превземат тая огромна крепост Авдевка укрепявана и подсилвана цяло десетилетие? Без перални как? Нещо тая новина не се връзва с евроатлантическия наратив! Горките джендърясъли атланти ще изпаднат в когнитивен десонанс!!! хахаха

290

Зеленски

преди 4 месеца

Лошо ми е!

289

Анонимен

преди 4 месеца

Разбиха тотално Киифския Вермахт в Авдеевка. След тази загуба укро нацистите няма да могат да се възстановят напълно никога. От тук насетне все надолу.... Скара кокаина , Зиг хайл.

288

Анонимен

преди 4 месеца

И никакви лиготии за татуираните със свастики ще...беци този път. Хер Хитлер и Бандера ги чакат .

287

Глупи

преди 4 месеца

Баx я тая армия, дето едно разрушено гето не може да превземе, барабар с всичкия обстрел, въздушни бомбардировки и числено превъзходство.

286

Укропитек

преди 4 месеца

Какви значителни сили бре? Нали руската армия беше свършила боеприпасите още миналата година , нали корабите и са потопени, офицерите избити а даже и униформи нямали, та се налагало да ходят с препаска от брезови кори. А и какви войски ? Нали бяха избити СТОТИЦИ ХИЛЯДИ. Няли се предавали щото били гладни и нямали оръжие а Русия след вече ТРИДЕСЕТ поредни санкции нямали пари дори и за яйца.... И изведнАж. НЕВЪОБРАЗИМА СИТУАЦИЯ ??? Я не лъжете. Пишете че Украйна побеждава ОТНОВО че да са успокоя.

285

хммм

преди 4 месеца

В един друг свят в друго измерение запада беше дал на Русия няколко седмици да си изтегли войските защото щяха да форсират силите си да стигнат до Москва. Абе днес бг не се ли чувствате малко глупаво след всичките простотии изписани за фалирала Русия и оставащи часове да се случва това и онова? На мен щеше да ми е леко казано неудобно, извинете се поне за пропагандата!

284

Невъобразимо

преди 4 месеца

Добре!

283

някой си

преди 4 месеца

Те намат сили само интриги.Както вас новинарчета.

282

Анонимен

преди 4 месеца

Дръжте се, укробратя, идват нашите бетеери, прясно боядисани са, боята е специална и издържа на РПГ и танков снаряд. Специална Ай-ти и Ей-ай технология.

281

Анонимен

преди 4 месеца

Кълна ще пречи на Руските танкове, както и няма да позволява изтегляне на украински тежки машини по единствения останал черен път.

280

Шаши

преди 4 месеца

В Украйна е пълно със западняци и друга полковнишка и генералска скраб с меки китки. А на руснаците не им трябват съветници. Никакви.

279

Виталий Барабаш

преди 4 месеца

Не трябваше да ръчкате руската мечка...

278

Анонимен

преди 4 месеца

Не думай ве, а аз все си мислех че Русия фалира, и украинците са пред портите на Москва. Нал нела тъй само дращеше до сега?!?!?!?!?!

277

Анонимен

преди 4 месеца

До 306 Това ли е днес опорката на тролея