24

А защо

преди 4 месеца

В САЩ ГИ НЯМА ТЕЗИ КЛИМАТИЧНИ ПРОМЕНИ.В МОМЕНТА ЗЕЛЕНИТЕ И...ЙОТИ И СИНОПТИЦИ СЪЗДАВАТ СЪЩИЯТ ДЕЗИНФОРМАЦИОННЕН КАРТЕЛ КАТО ПОЛИТИЦИТЕ НИ!!!! ХААРП ТОВА НЕЩО ТРЯБВА ДА СЕ УНИЩОЖИ ЗА ДА ИМАМЕ НОРМАЛНА ЗИМА!!!В САЩ СНЯГ ДО КЕЛЕНЕ ТУК ПО ДЖАПАНКИ Е НЕ СА СЕВЕРНИЯТ ПОЛЮС ДОРИ СЕ НАМИРАМЕ ВА ЕДНА ГЕОГРАФСКА ШИРИНА.НИКОЙ *** НЕ СЕ ЗАПИТВА ЗАЩООО Е ТАКА!!!

23

Asew

преди 4 месеца

Пълни глупости! Тази година януари беше изключително студен за разлика от миналогодишния,когато се ходеше по къс ръкав! Само лъжи и мръсни уйдурми! Пак са начислили нещо гадно ония кравари и *** от Запада!

22

Това ви чака

преди 4 месеца

Ей така някога динозврите не минаха на електрически автомобили и се затриха сами. Нямаше и от кого да си купят въглеродни емисии. И какво стана вследствие на тогавашното глобално затопляне? Ами, ледников период...

21

И времето прецакаха!

преди 4 месеца

Долу Киро и Кокор!

20

Анонимен

преди 4 месеца

Зеленото е у гората и тревата у полето, друго зелено у природата нема, ама чудно как снег и у пустинята е валело тая зима, явно много са се сгрели.

19

Не се поддавайте

преди 4 месеца

Цялата тази пропаганда е за да ви натресат данък въглероден отпечатък в комбинация с дигиталните цифрови валути.

18

Анонимен

преди 4 месеца

Е как по Бг земите е имало лъвове, ако е било студове и снегове.чудно как всички живеещи по Бг земите, са хоодили в леки, ефирни дрехи. Може ли селски народ, живял под робство, да знае животното лъв, като не се е движил никъде, освен в населеното място. Как така Левски са го кръстили на величествен лъв, как така и гербът е с лъв, първата и до днес Бг валута е пак на величествения лъв - българският лев.

17

Новата ЛЪЖА

преди 4 месеца

Мъск: Само с данък въглероден отпечатък ще се справим с климатичните промени.Овце, как се?

16

Анонимен

преди 4 месеца

Земята ще се затопли като Венера и няма да може да се диша.

15

Анонимен

преди 4 месеца

А пък едно време когато още е нямало хора са си били тропици с огромни дървета.Ни е имало тецове,ни предприятия,ни коли,ни нищо,но си е било доста по-топло.Планетата си има естествени цикли,които се повтарят на няколко хиляди години Тези ледников период ли искат?В момента си е добре.

14

Анонимен

преди 4 месеца

То статистическата грешка е от 2 до 5 градуса, те казват затопляне. Тази година дори морето може би е замръзна от студ, яки снежни виелици и сняг - Турция, САЩ, Япония, и др , електричките умираха по пътищата, е глобално затопляне.)) Цял свят се удави от валежи, яки наводнения и унищожаване на поминък и покъщнина, е суша е.:))

13

Става интересно

преди 4 месеца

Дневни температури над 20 градуса в началото на Февруари!

12

Пеопаганда

преди 4 месеца

Бла...бла... данък въглероден птпечатък откога? М?

11

Анонимен

преди 4 месеца

Не забравяйте - Това, че за 20 минути някдъе измерили с уред, който нее същевувал преди 15 години, ни като идея, ни като точност, значи, че е нов рекорд, кото доказва, че на баба ви Астрата убива планетата.

10

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 5 - Ако е имало по-толпла година преди 120 години. "Не, грешка е! Темрометрите не били хубави товага". Ако е имало по-студна година, преди 141 годинни "Ето, еот! ВИЖАДТЕ ЛИ! От 19 век насм е ... ПОНЕ!"

9

Анонимен

преди 4 месеца

Любимото ми - "40% от тока на България идва от ВЕЦ" ...

8

Анонимен

преди 4 месеца

До Таня - Сняг валя почти навсякъде в странта. 2006 си спомянам, че беше 26 градуса на 26 януари. 2007-*** псле беше толквоа студена, поледици и прочие, че беше ужас.

7

Анонимен

преди 4 месеца

Като държи 10 дена подред по минус 8, цяла европа е в сняг, а днес в Скандинавия има СНЕЖНУ БУРИ ... не се брои. Ама видиш ли - У хааааасскууууУуУ, дето половината кауни не могат да работят с телефон, дори да е iPhone, преди 50 години не измерили нправилно с термометъра и айдяяяя - Рекорд!

6

Таня

преди 4 месеца

Не, няма нищо нередно. Нормално си е февруари да е 20 градуса и сняг да не е падал от 5 години.

5

Анонимен

преди 4 месеца

Въпреки относителната неточност на термографа,в световен мащаб той е по-често използвания уред за измерване на температурата на въздуха,в сравнение с термометъра.Е грешките в показанията могат да достигнат 2-5С.Ето защо, след всяко отчитане на психрометричния термометър следва да се извърши корекция на термографа чрез изчертаване на 2-3 mm чертичка върху термограмата на стойността, показана от термометъра.:))