24

Сифилиско

преди 3 месеца

Че аз след раб време обикновено не си вдигам телефона попринцип. Да ме търсят у фитнеса.

23

Особено пък в

преди 3 месеца

IT сферата хич не го виждам това да заработи. Шефа ти звъни извън работното време - "Имаме голям проблем!" - и ти такъв "Не ме занимавай!". На другия ден - Честито! - вече сте свободен да работите сам за себе си! :D

22

Иван

преди 3 месеца

Че защо да не си работя за немски работодател като фрийленсър. Никой не може да ми го забрани. Смешна работа.

21

Милярди на вятъра...

преди 3 месеца

Ами за социалните медии дето печелят милярди от реклами в България , а не плащат и цент данъци в България кво правим ? Задължително да отворят офиси в България и да се регистрират по ДДС иначе затваряй достъпа в България .

20

Анонимен

преди 3 месеца

Грешите, за Q8 и аз който съм обикновен програмист мога да извадя, без заеми, но карам Киа, парите се инвестират само прошляците ги пилеят за конплекси. На младите меринджей след 6 не им вдигам освен ако изрично не съм он дюти което отказах.

19

Фибуначи

преди 3 месеца

С чужди фирми проблеми съм нямал само нащите новобогаташи се правят на набазикани "добре дошъл в "семейството-екипа" лека полека ти се намъкват в личния живот. И се почва " ти нали сега женати е при тъщата аре да дойдеш в Неделя да направим една ревизия" и подобни селски номера. Проблеми с плащането пак само български фирми са ми правили и все приятно разсеяни. На едни даже трябваше да им задържа служебната кола вместо последна заплата. Румънци,руснаци и турци също са зле- много "работни" .

18

Анонимен

преди 3 месеца

До Работник, на бачкерите не ви се полага да казвате какво има и какво няма. Да, занискообразованите ХО няма. Факт. Имаше изследване по темата преди няколко дни. Колкото по-нискообразован си ... толкова по-малко вероятно е да имаш ХО. Не коментирай неща, които не разбираш. Кой какво работи? От къде? Не ти се дава да знаеш и коментираш. Отивай да бъркаш бетон, че няма да стигнат стотинките за парцуца и туршия!

17

ей изкукал

преди 3 месеца

не ми казвай какво трябва да бъда, да не те осъдя аз по бързата процедура, че админа на днес.бг с радост ще ми бутне айпито ти за 100 лв.

16

Анонимен

преди 3 месеца

То в България са много малко такива обяви и заплати са на граждански. Така че какво гласуват нищо пак. Само отчитат дейнос че приемат закони ама работа и заплати пак нема.

15

Анонимен

преди 3 месеца

Не може да бачка от България за САЩ. Това е важно за да зима уж много висока заплата. Останалото са лъжи и измами само на Пипи и ГЕЙРБ.

14

от БАН

преди 3 месеца

Всеки иска да е предприемач, никой не ще да бачка. Някои девствени цайсмени действително изкарват по 10-20 минимални заплати, но те са малцина и са вече с 38 бърнаута в медицинския картон. Така като стане обикновено едни огромни маси гладни жилави диваци наскачват бърнаутнатире цайсмени, защото Ламбото няма опция "спаси ме от тумба ромове". Другото което е, че няма да е все така. Не ми ли вярвате, питайте банкера Буров - великия милиардер дето си изкара старините в трудовия лагер.

13

Анонимен

преди 3 месеца

До 11, кого пак ще изриваш бе копейко?! От поне 15 години все се каните да изривате някого, а единствено ринете ла*йната си от леглото

12

Козар

преди 3 месеца

До До 6Това не е вярно, нормата за възнаграждението на C левъл е около 1% от оборота. Структурата може да варира, може да са 3%, може да са 0,3% но при всички случаи е там някъде. Това е по цял свят вкл. в бг. Чуждестранните корпорации нямат (истински) C нива тук, само генерални мениджъри (по-ниска позиция). Остават българските компании - можеш да видиш оборотите им и да си направиш сметките, кой колко взима. Пари се правят с предприемачество и поемане на финансов риск, а не с работа за някого

11

Software Hard anal

преди 3 месеца

Много лапета навлязоха в AI и си купуват последни модели Аудита и Мерцедеси за една година. А тия от Възраждане още карат ръждивите НЕМСКИ коли от 98-*** година защото "тогава ги правеха по-здрави", НАЛИ ДРУГАРИ? Само Коста Купейкин се вози на последен модел Porsche Cayenne, НАЛИ ТАКА ДРУГАРИ?

10

СМЪРТ

преди 3 месеца

А ТЕ РАБОТЯТ ЛИ И КАК, И КОЛКО, И ОТ КЪДЕ?????????? КОЛКО ПАРИ ВЗИМАТ, КАК, КЪДЕ, ЗАЩО? ПО КОЛКО ЧАСА СЕ ТРУДЯТ???? ЩЕ СИ ИМАМЕ СЕРИОЗНИ РАЗПРАВИИ, МУTPИ!!!! ЩЕ ВИ ИЗРИНЕМ

9

До

преди 3 месеца

Няма такава дума като тарлъци в българския език. Първо се образовай малко и тогава помисли къде можеш да си намериш работа като продавач или чистач. Доста ограничени мечти имаш в този живот, да караш Ауди. Имаш още много да учиш в този живот. Похвално е, че искаш да изкажеш някакво мнение, но умственият ти потенциал не ти позволява. Простоватичкият ти начин на мислене, ограничава мирогледа ти и потенциала ти за развитие. Вече има много начини за печелене на пари, дори да имаш от 8 до 17 работа.

8

до долния

преди 3 месеца

Колко такива има в България? 100 дали има? Не говорим за тях, кълвач такъв, говорим за тарлъци като теб, пъдари в колцентрове на 3-4 "бинки" заплата.

7

До 6

преди 3 месеца

С левъл мениджъри в международни корпорации получават между 2 и 12 милиона евро годишна компенсация. Едва ли ще му е проблем да си купи някакво Ауди. Те и не карат аудита, ако искат да се показват, просто си взимат ламбота.

6

Работник

преди 3 месеца

Такова нещо "работа от разстояние" няма!Това нашите кабинетни плъхове го измислиха че да вземат пари докато се излежават у тях си на дивана!В тая криза ще дойде момент и да ядете от разстояние като няма кой да ви произвежда с реална работа!Вижте протестите по света и си правете извода

5

Анонимен

преди 3 месеца

Q8 15 годишен се купува и от берач на ягоди. Ама нов от магазина за 250 хил. евро и синиър мениджър ще се озори. Освен аго не го изплаща 20 години.