35

Сфиня да скочи?

преди 4 месеца

Това от клозета се вдига полувина час,вие скачал бил свинята с 300кг.е невъзможно.Айде по сериозно.Той целия се тресе от лой като зелен кючек.

34

Оо сфинарOFF,

преди 4 месеца

Султане велики-(гьон-сурат),на *** 100люпенска кога ще те никелосат с олово да скочиш в Кремиковци че,Аушвиц завода за прах и веро,фалира от мат'ряла нискокачествен.

33

Анонимен

преди 4 месеца

Работата стана Орел рак и щука

32

Унижавай

преди 4 месеца

Пеевски, защо да участваш в правителството та ти си негласният премиер на България !

31

Хмм...

преди 4 месеца

Млъкни бе глиган! Каква я свършихте като сглобки в съюз с гербаджиите и делите, това на вас, това на нас? Хах, дори вашият си нотариус не можахте да опазите!

30

Анонимен

преди 4 месеца

Помощ, прасето ми избяга и стана депутат от ДПС

29

Анонимен

преди 4 месеца

Мвр е на Герб поне от 20 години. Там Борисов дърпа конците. То затова има толкова неразкрите убийства и толкова нови такива

28

Анонимен

преди 4 месеца

Като пишете скочи замисляли ли сте се, че с 300 кила живо тегло този ако скочи ще получи инфаркт.

27

цитат

преди 4 месеца

Скочи?!?!?!?!

26

Народа пита

преди 4 месеца

Поя защо нее в затвора заедно с родителите си що бе?????

25

Господи!

преди 4 месеца

Каква наглост и какво безочие! КОЙ си ти бе, уродливо туловище, КОЙ си ти, че да разпределяш местата в Министерския съвет?! Ясно КОЙ си! Ортакът на СИКаджийската мутра от Банкя, която ограби и съсипа България, нали? А на теб помогна да заграбиш активите на КТБ, да унищожиш печелившия "Булгартабак", да извършиш още безброй престъпления, за което си в списъка "Магнитски" Хайде, затваряй си мръсната уста, че скоро една друга уста ще се отвори и свят ще ти се завие, мерзавецо!

24

Анонимен

преди 4 месеца

Ей, Шиши се оказа забавен и пълен с ценни лафове

23

Емигрант

преди 4 месеца

Пак да ви повторя, поискайте си да ви управляват на РОТАЦИОНЕН принцип тримата глYпаци - Борисов, Пеевски и Стоичков ! Първият ще ви дообере чрез пътища, вторият ще остане с имунитет заради "Магнитскй", а третият освен, че ще ви рекламира, но и ще ви попее ! Да видите тогава няма ли да ви приемат в Шенген ! В ЕС има известни "тримата тенори", какво пречи да станат известни и българските "трима глYпака" ? Все пак ни познават като "проsт народ - слаба държава ! Хем истина хем самоирония !

22

Галя от EmbassyTO

преди 4 месеца

" феноменалната" кадъна шиша доан днес - гузно обясни, че не хасресва мъже ;). Само ходи с кицко, а данко Ментата има фаворит асена шпекова

21

Рендету

преди 4 месеца

Разделяй и Владей!!!!!! Е///////ичера до съвършенство е овладял и прилага тактиката на ДПС.

20

Анонимен

преди 4 месеца

Дано един ден МВнР и всички останали министерства станат "на България и българите", а тези гнусни недоразумения да са в панделата или на въжето.

19

Анонимен

преди 4 месеца

До ХАКАН ФИДАН MITT 20 Той не е лидер. Лидерът му е в сянка. Пеевски е нещо като говорител, щото другите около него не владеят добре български език.

18

Анонимен

преди 4 месеца

Следващото народно събрание ще свика велико народно събрание и това нещо КС ще бъде закрито. България ще стане президентска република, а депутатите ще бъдат 80 на брой. Но ако войната дотогава е свършила нещата може би ще станат и без ВНС. Това означава, че в България ще е станал първият военен преврат през 21-ви век, който ще изчисти от тази територия цялата тази проядена от 6e3pogue и предателство политическа *** и начело на държавата ще бъде военен съвет, който след десет години управление ще положи началото на гражданско общество, такова каквото вече 34 години се опитваме да създадем.

17

Анонимен

преди 4 месеца

Да изкарваш на преден план спорна личност, която народът неведнъж е показал, че не приема, е открито дърпане на струната и очакване струната да се скъса. Много аг ресивно и ар огантно заиграване с търпимостта на народа.

16

Анонимен

преди 4 месеца

Радев ще разглоби сглобената с толкова труд и усилия некоалиция от петата колона на Русия и Митрофанова в България и нашият многострадален народ ще се качи на бързият евроатлантически влак за Брюксел и ще успее да вземе последният полет за Вашингтон. Радев ще бъде единственият президент в историята ни с трети мандат, който по ирония на съдбата ще му бъде осигурен от мнимите(лъжливи) русофоби-краваророби-българофили! РАДЕВ Е НАТОВСКИ ГЕНЕРАЛ!