14

Анонимен

преди 2 месеца

...нападна и окупира арменска територия...Ти май и хабер си нямаш,че тая ,,арменска" територия не беше призната от нито една държава в света,включително и от самата армения! Те,кавказские братовчеди на евреите си мислеха,че ще си правят каквото си искат и ,че всичките им деяния ще останат безнаказани както беше по времето на ,,сАюза",но времената вече са други!Появиха се нови силни играчи като Турция,например!Вате...нките вече не са пълновластни в тоя регион на света! Панимаеш,а , тавариш?

13

Анонимен

преди 2 месеца

Абе мъдри са азерите. Знаят, че в момента, в който започнат да ги сменят, Западът ще ги обезкости и ще им открадне всичко само за няколко години. Накрая ще се докарат да се редят на опашки за бензин а резервоара ще го пълнят с половин заплата.

12

Анонимен

преди 2 месеца

Този е наш диктатор.

11

Анонимен

преди 2 месеца

Какъв ЕС бе копейки - тоя нападна и окупира арменска територия, при положение че Армения беше руски съюзник и член на Договора за колективна сигурност (руски аналог на НАТО)! Расиа беше тая която трябваше да защити Армения, а това че не си мръдна пръста, само показва до колко може да й се разчита като съюзник

10

Анонимен

преди 2 месеца

Алиев има голям авторитет в Азербайджан. След победоносните войни за Карабах одобрението към неговата политика клони към 100%. освен това стандарта на живот е най-добър от всички държви от ОНД, вкл. и от Русия.

9

Анонимен

преди 2 месеца

Алооооууууу ЕС, санкциЙ няма ли за този диктатор?

8

възмутен

преди 2 месеца

И тоя се води диктатор, ама не е срамно за нас европейците да купуваме азерски петрол...

7

Анонимен

преди 2 месеца

До 5, е, не изключвам и неговите ръце да са оцапани с кръв, ама по-кървав от сатрапа Дърта Пy*тя, няма как да е

6

Анонимен

преди 2 месеца

Щом при 54.5% от секциите има 92.1%, значи когато всички секции предадат протоколите си, нещата отиват на победа със 180%. Честито на Илхам и Мехрибан Алиеви!

5

Трийте истината

преди 2 месеца

Този Диктатор е най кървавият в Европа и Азия, убил е хиляди хора !

4

Избори, а?

преди 2 месеца

Татенцето Хейдар си беше направил феодално владение там още по съветско време и плавно и безцеремонно се превърна от местния първи секретар на КПСС в диктаторче и тотално корумпе. Властта е в техния род, парите - също. И както се полага при феодали, синчето Илхам наследи трона. На един познат предлагаха доста добра заплата за работа в Азербайджан в представителство на голяма корпорация и той каза на един купон "Да не ме е таковал лудият, че да се завра в това проклето място."

3

Излагация с 92%

преди 2 месеца

Мислех, че този път ще е с повече от 100% за да му завидят всички! Ще има наказани!

2

Важно е да купуваме

преди 2 месеца

демократичен нефт и газ от този 100%-ов демократ получил местото си от тате, накратко социалистическа монархия!

1

Анонимен

преди 2 месеца

Бляна на копейките да имат такива като Путин и тоя доживот и ако може да им е забранено да ходят в гнилия Запад както преди, още по готино.