31

Тръгнаха си, да.

преди 3 месеца

До Бай Дрън Абе те може и да се изнесоха КАТО бити кучета, но само КАТО, докато купейките бяха изнесени и бити като кучета.

30

Анонимен

преди 3 месеца

До 29 Българин - ционистите убиха 10 000 деца, ранени , с ампутации на крайниците 50 000 ! Не мога да разбера ,що за хора подкрепят ционистиге от израел !!!

29

българин

преди 3 месеца

Не мога да си обясня,че има нормални хора,които поддържат детеубииците-палестинци.Допускам,че те са изповядващи тяхната религия,и някои изпилени мозъци.Израел са в правото да отвърнат десетократно по-силно.

28

Бай Дрън

преди 3 месеца

Забелязвате ли, че без да са във война, вече всяка седмица се говори или за загинали американски войници или за изгубена американска техника?

27

Бай Дрън

преди 3 месеца

Пълен провал на САЩ и в Ирак, след като се изнесоха като бити кучета от Афганистан. Байдън ще остане в историята като президента с най-големи военни провали.

26

Алекс

преди 3 месеца

Подкараха ги по списък.Когато атакуваш Империята,отговорът е съкрушителен.

25

Анонимен

преди 3 месеца

Най-обикновен държавен тероризъм

24

Крундел

преди 3 месеца

аууу, поредният тероряга дал фира, сега ще почне рев на полезните и безполезните... какво толкова е правил този тероряга, само обстрелва от време на време с ракети и дронове, нищо работа, играе си...нали така...

23

Браво, браво

преди 3 месеца

Ликвидирали, а сега Блинкен, дядо Байдън и дружинката му пак ще започнат да разправят, че те не искали война с Иран. Дали си вярват?

22

Анонимен

преди 3 месеца

Хахах, руските агенти и пионки гърмят един след друг, а тука нашите копейки все още вярват във "величието на Расиа"

21

Диана

преди 3 месеца

До Диана22 Тук бих посочила, че Исус най-вероятно не е чист евреин щом така се е скрил произходът на баща му - вероятно баща му е бил римлянин, римски войник, служил по тези места..кой знае..но определено не е характерно за евреите да се скитат по Азия в изучаване на някакви местни религии..От друга страна,Библията е писана в течение на векове от европейци, така че голяма част от нея не е заслуга на Исус..И..Вероятно тези факти ни спасяват от пагубното влияние на еврейската култура /религия!/

20

Миле

преди 3 месеца

Христо терористо!

19

Диана

преди 3 месеца

До Дианапродължение - все качества, характеризиращи ги от векове, които обаче не са дар на природата, а придобити от социума, културата, а тя при тях е захранвана от религията им. Евреите се смятат за нещо повече от другите хора, смятат се за богоизбран народ, но всъщност християнството посочва източника на подобни качества като Дявола. Евреите твърдо са поразени от подобни сили според мен.Затова и всичките им постижения ВИНАГИ са с антихуманна насоченост в крайна сметка, дори към себе си...

18

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 18. Съвсем си изтрещел бе пенционер. Значи ако защитаваш някого от мюсюлманска страна вече си мюсюлманин така ли бе съвсем ошашавен ? А ако е от будистка предполагам, че вече автоматично ставаш будист или не е така ?

17

Диана

преди 3 месеца

САЩ не искат или не могат да разберат, че ако наистина искат да се прекрати цялото мюсулманско войнство,трябва да се решават проблемите,а не да се създават нови там какъвто е случаят с Ирак, например..САЩ не помага на Израел да реши проблемите си като ги подкрепя пом този начин-сега избухват тук и там "реакции", но "болестта" се задълбочава и току-виж "симптомите" могат да се окажат неконтролируеми. Израел демонстрира своя егоцентризъм, наглост, дебелоочие, жестокост, отмъстителност, лицемерие

16

Шматкоюандия

преди 3 месеца

Добре бе как може да обезценяваш живота на един човек "убили там някакъв иракчанин" и да наричаш другите антихристи , ти си антихрист , Хридтос учи да не убиваш и да цениш живота !

15

Анонимен

преди 3 месеца

Само четете коментарите на русофилите как защитават някакъв убит иракчанин, другари вие че сте антихристи ясно ама чак такава любов по алаха не съм очаквал от вас.

14

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 15. Също индийците и въобще целия свят. В някакъв период едни, в друг пък други. Само необразованите назначени демократи бълват несвързани глупости.

13

Къде бяха при Саддам

преди 3 месеца

Тези шиитски групировки бяха набутани сещате се къде при Саддам. Ирак беше светски, шиитите бяха само на юг и не смееха да шукнат. САЩ свалиха Саддам и дадоха властта на шиитите, които убиха Саддам, а сега се чудят какво да правят с групировките плъзнали по целия Ирак и спонсорирани от Иран? Това, ако не е шизофрения, какво е?

12

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 6. Изглежда твоята центровка не е правилна. Не виждаш по-далеч от носа си. Да, сега са Ал Ак, но арабите с китайците и древните гърци дават основите на математика, астрономия, медицина и т.н. Но не това е въпросът сега. Защо САЩ могат да убиват в Ирак някой си иракчанин? Кое им дава право> Правото на силният ли?