22

Анонимен

преди 3 месеца

Оставка на министър Кирил Вътев!! Подкрепа за земеделците!

21

Анонимен

преди 3 месеца

Чекай ве мъпет, нали първо трябваше да покажели загуба. Сега точно правят отчетите и ще ти я покажат :))). После трябвало някакви справки да покажели. Сега май ще се окаже, че нищо няма да показват ми направо пак ние ще плащаме. Що се правеше на вожд тогава и мънкаше мъжествено и мишето си гласче, накрая резултата е пределно ясен. Поне не се прави на лидер, къфто очеВАДно не си

20

Анонимен

преди 3 месеца

Напредък но отново са нужни милиони ,тия земеделци есикнагс да получават парси и всека година протестират ,Ники вътре отвсякъде,ми наредете на трактор Майбах ,трактор ,Майбах трактор

19

Анонимен

преди 3 месеца

Напредъкът е назадък... щом Бойко е там значи няма шанс нещата да се оправят!

18

Анонимен

преди 3 месеца

Напредък ли. Откога отстъпките са напредък? Преди новата година им дадохте , на кого други дадохте пари освен на земеделците? на пенсионерите дадохте ли, на другите бачкатори дадохте ли. Хайде отивайте си и вие. Раздавате пари събрани от нашите данъци не от вашите лични.

17

Анонимен

преди 3 месеца

Те замеделците затова макар да са силни, са разделени во веки.Все ще се намери един предател да предаде четата.Карма, съдба в Бг особено.Тоя дето предаде земеделците какво ще получи и как ще си харчи сребърниците, когато другите умират.А накрая и той ще бъде оставен.Силата е в обединението, нали видяхте как действаха в ЕС.Отидоха пред парламента на ЕС.А вие като предавате и искате уважение.Няма как да стане така.

16

Анонимен

преди 3 месеца

*** гнусни ходете да сваляте Б. Борисов да ви уреди заплата срещу услуги и не крекайте!

15

Оставете пазара

преди 3 месеца

Да си свърши работата! България е малка за толкова много зърнари! 4-5 фамилии и модерните машини стигат! Другите имитират производство. Основното им занимание е усвояване на помощи! Правителството за лобисти и далавераджии! Лошо е, когато комунистите се опитват да правят бизнес. Всички сектори на стопанския живот го доказват. От там и последиците, демография, образование, здравеопазване, култура..

14

Юлиян

преди 3 месеца

Изобщо,уважавайте фермерите и правете така,че да се множат,а не да фалират.В противен случай до края на живота си има да нагъвате "качественото" западно месо и сухото им мляко.

13

Юлиян

преди 3 месеца

Не говоря за"зърнарите",но за останалите задължително трябва да има субсидиране.Лошото е,че си отиде това поколение,което знаеше какво е това да отглеждаш животни,да произвеждаш мляко,месо.Само истинският стопанин знае какъв денонощен,целогодишен труд изисква всяко едно животно.Не можеш да го оставиш,да си "накривиш шапката" и да отидеш на почивка."Вързан си" до него постоянно,целогодишно.Няма "уикенди" в Гърция,Турция или където и да е.Там,при животните,те не могат сами да се грижат за себе си

12

Юлиян до 8

преди 3 месеца

Социализмът си замина,но помощите(сега субсидиите)за"некадърниците",както казваш,в селското стопанство са постоянна практика в Европа и почти целия свят.Нашите фермери "скочиха"последни в Европа.Надявам се,че като"специалист по всичко" си го прочел и ще можеш да обясниш доколко голяма е разликата в тогавашните соц и сегашните практики на субсидиране.Между тогавашното"дотиране"и сегашното субсидиране разлика няма.

11

Юлиян до 8

преди 3 месеца

Само това ли могат да правят казваш.А ти защо не опиташ да отглеждаш крави,***,зеленчуци и т.н.Лесно и безотговорно е да кажеш да се откажат и да се захванат с друго.Не е далеч времето,когато храната ще поскъпне.Плодородната земя ще е кът,ще е по-скъпа от бетонните парцели,просто защото населението на земята нараства в геометрична прогресия,а производството на храна в математична,т.е.увеличаването броя на населението винаги ще изпреварва това на производството на храна.

10

повелителят на сапун

преди 3 месеца

То сапунените изпарения какви ли не халюцинации предизвикват

9

Докога ще ви лъжат

преди 3 месеца

БЪЛГАРСКИТЕ ЗЪРНОПРОИЗВОДИТЕЛИ ТРЯБВА ДА СА УМОПОБЪРКАНИ,ЗА ДА СЕ ХВАНАТ ОТНОВО НА "ВЪДИЦИТЕ" ВИ, НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ !ОСТАВКА НА ЦЯЛОТО ВИ ЕВРОДЖЕНДЪРСКО ПРАВИТЕЛСТВО И ...НОВИ ИЗБОРИ !ДА ЖИВЕЕ ВЪЗРАЖДАНЕ !

8

Юлиянчо,

преди 3 месеца

тези само това ли могат да правят,ако е така значи не са умни от което страда държавата,такива избират управляващите,свободно,демократично и без разум!Щом не си разбрал тази проста истина опитай да се замислиш ти да не би да си от тях-БЕЗУМНИТЕ!Чувал ли си поговорката-"просст народ-слаба държава"?Социализмът си замина,а с него и помощите за некадърниците,това означава,че щом не умееш да се самоконтролираш и мислиш-ФАЛИРАШ и никой не е длъжен да ти поправя грешките!Лесно е да се взима кредит без

7

Юлиян

преди 3 месеца

Да се откажат казваш.А запитал ли си се къде да отидат.Свикнали са стая работа,сигурно са взели и кредити,които трябва да изплащат и щат не щат да вързани.Разговарял съм с фермери и според мен вината е в грешната селскостопанска политика от времето на правителството на Филип Димитров насам.Всички правителства оттогава досега носят своята вина.Конкретно за сегашния проблем вината е в това,че вече доста години акцента във финансирането,подпомагането и разпределянето на субсидиите от ЕС е сложен ..

6

До Юлиян

преди 3 месеца

Защо реват от години и не се откажат като изнемогват и нямат печалба, те *** ли са или измамници ? Как така все у нас нещо не е наред, другите бивши соц. държави как успяват ? Някой напускал ли е България за да посети поне бивша държава от СИВ днес в ЕС за да види в какви "градини" са превърнати, aние тънем в кал и мизерия, само ние, ЗАЩО ЛИ ?

5

Юлиян

преди 3 месеца

Явно е, че проблемите на родните производители на селскостопанска продукция трудно се виждат и забелязват от чужбина.Опитайте да отглеждате прасета и крави за месо и ще видите на каква себестойност ще излезе крайния ви продукт и доколко цената му ще бъде конкурентноспособна на тази на вносното месо от ЕС.Тогава ще ви стане ясно защо протестират.

4

Рюхо

преди 3 месеца

Ивеличение на помощите и опростяване на процесите по открадването им. Само таке ще спасим българското земеделие...

3

Анонимен

преди 3 месеца

Стига вече....! Гаргамел да си ходи в Хаджидимово! Не ви искаме. Земеделците са справедливи!!