7

До Светозар

преди 3 месеца

И нас какво ни интересува!? Сергей Антонов умря като куче. Даже държавата се беше намесила жена му да го лъже, че още го подкрепя и след като го освободиха се разведоха. Просто търсите под вола теле. Ако искаш може да се свържеш, да ги намериш и да превеждаш пари, за страната в спора, която подкрепяш. Слабо ни интересува Али Манджа! А знеш ли какво стана с коня, който умря миналата година?

6

Светозар

преди 3 месеца

Хора, които не са запознати със случая, моля да не се изказват. Става дума за неизяснен случай от май - юни 1983 г., с две момичета - Емануела Орланди и Мирела Грегори. Свързано е с Мехмед Али Агджа и групата Малиана.

5

Други светове

преди 3 месеца

Те търсят Българите не, например изчезналата Aneta Petrova! На МВР не им изнася, същата е съдила лице на име Мария Габриел!

4

Бай Чеп

преди 3 месеца

До Какво?! Ко? Како? (1) Прав сте. Тя и "журналистката" Н.Христова едва ли знае за какво става дума, ама нали трябва да "работи" по някоя публикация.... даже и не прочита това което е копирала. Чудя се Днес.бг нямат ли гл.редактор!

3

Анонимен

преди 3 месеца

Има си разследвания, има си ДНК-тестове. Щото и една Кина от село Горно Нанадоле отиде некъде, па са я видели некъде, па се съмняваме, че въобще не е била там, ама това ни е най-важно - да приказваме нищо конкретно, за да покажем колко сме обществено извисени загрижени.

2

Анонимен

преди 3 месеца

Ватиканът е насилвал сексуално деца. Колеги, имаме новина.

1

Какво?! Ко? Како?

преди 3 месеца

Какво говорите бе?! Какви Орланди и Емануели. Какъв Лондон? Некой знае ли за ко говорят тез?