26

Анонимен

преди 2 месеца

Поредната лъжа и прах в очите на обикновенните хора. Тези перки са вредни и опасни. След краткият ими живот даже не се рециклират. А за да произвеждат ток , с ток трябва да се задвижи генератора първоначално. Не само че ще унищожат рибните пасажи, пречат на туризма ще променят изцяло потока на въздушните маси над морето. Интересувайте се повече и погледнете опита на страни които са поставили в морето. Миналата година норвежците протестираха и искаха премахване на перките в морето.

25

Алекс

преди 3 месеца

Сега няма перки,но хората предпочитат Гърция за почивка.Май проблема не е в перките.

24

Гост

преди 3 месеца

Щом видиш Мирчев да е намесен, ясна работата...

23

Анонимен

преди 3 месеца

Че лежим под тях на сянка )

22

И ЩЕ МИ ДУХАТ.

преди 3 месеца

ЩОМ ЩЕ СЕ ВИЖДАТ С БИНОКЪЛ ЗНАЧИ КЕ ПРЕЧАТ.

21

Анонимен

преди 3 месеца

До Питам: Ти експерт ли си? Хората ходят на училище да са експерти и ти ще ги питаш. Мииии не можи тъй.

20

Питам

преди 3 месеца

Защо перките да са в морето ? Няма ли високи брегове ? И перките ще са по на високо , и строежа по лесен...

19

Анонимен

преди 3 месеца

не съм видяла по Френската Ривиера,Гърция перки на ветрогенератори,то изглежда зловещо и звука му е убийствен...на Калиакра ги нацвъкахте в защитена зона по времето на Герб.

18

Гиб Мелсън

преди 3 месеца

Аз предлагам след като построим перките навътре в морето, всяка година да ги доближаваме до брега с един километър докато след време стигнат до шамандуурите за плуване. И по този начин ще спестим пари от шшамандури. Всеки плажуващ ще знае, че има право да плува до стълба на перката, но не по-нататък. Така както построихме хотелите по курортите постепенно, така можем и с перките, по лека лекичка навътре към брега.

17

Кат ги

преди 3 месеца

Набучим перките нагъсто и туристите ще са спокойни, че Путин няма да мине да ги нападне. Ако загробим и ядрените отпадъци покрай тях още по безопасно и спокойно ще си почиват.

16

Анонимен

преди 3 месеца

Защо пък точно в туристическите райони ще слагат перки? Изобщо има ли такива намерения или някой пак е объркал компотите с компютрите? Има достатъчно диви места където няма да пречат на никой. На север от Нос Калиакра, На юг от Варна до Шкорпиловци, както и долу до границата с Турция. Има места колкото искаш. Няма да пречат никой.

15

Айде, сега...

преди 3 месеца

Щом фекалийте и противокорабните мини не пречат, няма да пречат и тези перки. И без това, Тагаренко смята да прави от плажовете траншеи с бодлива тел и минни полета.

14

До 3

преди 3 месеца

Ама вярно ли така било. Виж как не съм знаел и съм се излъгал заедно с още 10 милиона на година които там ходят да гледат гаргите. Да се чудиш тия десетки хиляди плажни кошници за какво са им че и на опашка се редят за тях.

13

рано е още за

преди 3 месеца

туризъм . Нашия е малко Селски туризъм и Селско ресторантьорство . китен , приморско . какви перки . за 100 м 3 капанчета и магазинче . Щом нещем перки , ами да не слагат . ще убият рибките . 1 кг 80 лева . Порция водорасли - зелени 15 лева 400 гр , ама са гадни . чаша морска вода 60 ст .

12

Наблюдател

преди 3 месеца

Верно!? Що Гърция тогава не си съсипе плажовете с перки? И там има, но малко и то там където няма плажове... нали не си представяте средиземноморско синьо, вечно зелено, горещо жълто и някъде там в тази идилия се въртят индустриални перки!? Хайде помислете малко пък тогава подкрепяйте всяка глупост, която изтърсят отгоре.

11

Анонимен

преди 3 месеца

то водата по-гнусна от блато те за перки се хванали

10

Вин

преди 3 месеца

Тотална липса на представа що е то устойчив туризъм и колко го има извън първобитните български курорти, построени за тълпи нискобюджетни голтаци на социални помощи, които не повтарят да дойдат! Западна Европа, включително северна са пълни с хотели и туристически обекти, посещавани от много по заможни и претенциозни клиенти от тукашните няколко месечни напъна ден-година храни!

9

Анонимен

преди 3 месеца

Вятърната мелница на Несебър стои ли още? ;))

8

Варненски

преди 3 месеца

Поредните платени мрънкала. Те тия унищожиха бг туризма, за перки на километри в морето се притесняват. По-добре да се вземат мерки за защита на бг туризма от тези така наречени асоциации и хората занимаващи се с туризъм

7

зелен активист

преди 3 месеца

До mery Не, няма да пречат