42

Пешо истината

преди 3 месеца

Всъщност името на сериала е много точно:едни хора да вземат едни пари под прикритие че са актьори и да говорят като корифеи за култура?!?! неясно от къде идващо огромно самочувствие при положение че нивото е на самодейци от заводския драмсъстав по социалистическо време.

41

14

преди 3 месеца

Ще дислакчета? Мутри, дето не дънят на макс чалга ... айде моля ви се!

40

Анонимен

преди 3 месеца

"До Анонимен12 явно не си гледал "Бригада", за това ти е странна тая чутовна творба на българския кинематограф." - Явно не съм, но това пак ги извинява.

39

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен Тоя е на 54? УАУ!

38

Анонимен

преди 3 месеца

"Беше интересно в началото колкото да си припомним най лошите години от прехода." - Ако вярваш, че това го няма ... хахахха ... да си жив и здрав.

37

Анонимен

преди 3 месеца

Да не ви плаша, но вече и не останаха пенсионери дето да ви гледат тъпите сериали. Не знам от къде ги вадите тези данни, но лично аз от години не гледам българска телевизия и си спомням, че след гледането на една серия от "Дунав мост" преди много години, български сериал и да ми плащат не бих издържал този мазохизъм. Има една плеада от бездарници, наречени артисти, които ревчха против социализма, а сега за него. Не бих седнал да гледам нищо българско, до такава степен отблъснахте хората.

36

хм..

преди 3 месеца

Най-жалкия актьор ...

35

Реалист

преди 3 месеца

Беше интересно в началото колкото да си припомним най лошите години от прехода. Но в крайна сметка тия истории вече се изтъркаха. Сега времената са други и мутрите отдавна не са актуални. Сега са актуални бизнесмените, предприемачите, инвеститорите и хората които работят с високи технологии и акъл. Трябва да направят сериал за тях. Да мотивират младите и да им покажат истории за истински успех и как - се правят милиони по честен начин. Не може вечно да възхваляваме престъпниците - МНОГО СИ ЗЕЛЕН

34

Стига, бре Мариане

преди 3 месеца

с тая балканска мъка.Сичко жени урви, сичкото мАже ганстери.А взети заедно само слушат чалга.Тоя сюжет се изтърка отдавна - дори анонимните алкохолици в градинките до панелките вече не се закачат на тая кука.Кой да ти пие ракия, да си спомня за Бригада и Иво Карамански, па да ти се възхищава на теб.Свършиха тези времена - 8-цаца избърза да стане футболист, а ти закъсня да станеш мафиот.И не, не смесвам образа на героя ти с действителността. И никой не го прави вече!

33

Зозо

преди 3 месеца

Хахааа, тоя дето говори в клипа да иде да си измери кръвното. Напълно алкохолишки вид, подпухнал, торбички.... Сигурно всеки ден пие по 1 бутилка рИкия :))))))))))))))))))

32

Зозо

преди 3 месеца

Това не съм го гледал и 5 мин. Заклевам се.

31

Анонимен

преди 3 месеца

даже пенсионерите вече не ги гледат тези глупотевини ... ама като има едни бюджетни пари за харчене

30

телезрител

преди 3 месеца

под прикритие , като бг сериал страда от типичните ни слабости: 1. Лоша игра на актьорите, толокова слаба, че ако я сравняваш с децата ,които играят във фирми на Дисни ти става тъжно и даже неудобно. 2. Елементарни реплики и еднообразни ситуации при слаб сценарий. 3. Монотонност на действията и предвидимост на следващия кадър. Предимства : все пак е българско, но уви това не е достатъчно.

29

Анонимен

преди 3 месеца

На 54 години изглежда амортизиран до няма и къде ...

28

Ceco Varna

преди 3 месеца

Огладнял е като карпатски вълк Куката :)

27

Анонимен

преди 3 месеца

Филм за прости хора.

26

нямате прикритие

преди 3 месеца

ТБД започна с "Под игото" и ще приключи" Под прикритие".

25

Г-жа Хазартова

преди 3 месеца

Този вече съвсем не прилича на нищо!!! Дрога ли е, алкохол ли е не знам, но не изглежда добре. Ще се трудят задраво гримьорите, та да го докарат да мяза малко повече на човек!!!

24

Deep Zone

преди 3 месеца

Жалка картинка ще е този сезон. Гледал съм откъслечно моменти от предните сезони- тотален мех, както е модерния термин - губене на време, поне нещо интересно да беше сетинга- нека всеки седне и изгледа трите Кръстника, Жега, Дони Браско и да ги сравни с тоя бълвоч.. Добре поне, че трагичния Ивайло Захариев няма да участва. А Мариан Вълев само с тази роля си остана, защото идеално го описва като човек явно- уона би мутра.

23

Анонимен

преди 3 месеца

То па "големия" артист,изигра една роля и се взе насериозно,ай сиктир.