24

Анонимен

преди 3 месеца

Категорично съм против да се прави каквото и да било с цел поощряване на развъждането на проблемния етнос. Ако ще се стимулира някой, нека това да бъдат образовани млади хора, които са избрали да живеят в България и са направили поне по две деца още преди да навършат 30 г.

23

Анонимен

преди 3 месеца

До ДанъкоплатецАз пък не удобрявам да се дават безплатни жилища на когото и да е с моите пари. Както ти посочи друг коментиращ по-долу, работа има колкото искаш. Заводите внасят работници от Средна Азия, защото няма кой да работи там.

22

Българин

преди 3 месеца

Заповед от "ГОРЕ" !!!!

21

Данъкоплатец

преди 3 месеца

Не възразявам с парите от моите данъци там да се построят общински жилища, но при условие, че в тях ще се настаняват само млади семейства, в които и двамата съпрузи имат минимум средно образование и са с повече от едно дете. Общинската управа да си спомни народната пословица: "Който плаща, той поръчва музиката!" С парите на данъкоплатците ще се строи само това, което същите тези данъкоплатци одобряват!

20

Кметът попита ли

преди 3 месеца

данъкоплатците дали са съгласни с техните пари да се строят жилища за мързеливи и безотговорни хора? Сега в България има работа колкото щеш, не достига работна ръка, включително и неквалифицирана. Който ром си няма жилище, да започва работа, да си изтегли заем, да си купи апартамент и после да си го изплаща. Така правят останалите граждани на България, от къде накъде индийците да са с привилегия, след като от мързел нищо не внасят в хазната?

19

Ще идват виетнамци

преди 3 месеца

Пак да ги настанят там, в новите сгради, които ще бъдат построени. Виетнамците не създаваха проблеми и оставиха предишните си общежития в много добро състояние.

18

Анонимен

преди 3 месеца

Скоро цяла София гето

17

Анонимен

преди 3 месеца

Човекът е прав, в тези общежития настаняват хлeбарки от монтанско и северозапада с тъмно-лuлав цвят на кожата. Този квартал го превърнаха в гето.

16

Анонимен

преди 3 месеца

Мексиканци управляват София бате!

15

Патриот

преди 3 месеца

Да ги изселват към Индия в товарни вагони /за животни/.

14

Анонимен

преди 3 месеца

Тоя Контреров кой го лансира там бе?От къде изскочи тоя?!Писна ми от кияциии и тунеядци!

13

Анонимен

преди 3 месеца

Карлос твърди,че години наред жителите на Красна поляна са се борили за премахването на посочената *** Виетнамски общежития!? Но на последните парламентарни избори са гласували и са си избрали кметче от ППДБ,сега на кого се сърдят?! Получават точно това,което са си избрали и заслужили! Да им е честито и дано на следващите избори мислят с главите си,а не с емоциите си! А за урок дано им изсипят в махалата всичко,що е лилаво от цяла София!!!

12

Анонимен

преди 3 месеца

Помня ги малко време тия виетнамци някога,пълен хаус беше

11

мак

преди 3 месеца

Защо след 2 секунди ми изтрихте коментара? Нищо обидно не пиша, бре. Значи от вмро могат да употребят синоним на ром, но в коментара това е забранено, дори с точки и запетайки, пак не може.

10

1

преди 3 месеца

Сринете ги първо. Пък ще видим.

9

Куче

преди 3 месеца

Не искам виетнамци.Получих паник атака от новината за тях.Прадядо ми ми е разправял страшни неща за тях.

8

Анонимен

преди 3 месеца

Този латинос трябва да се маха от политиката.

7

Анонимен

преди 3 месеца

Отвратително! Всеки ден работя работа, която не харесвам, за да си плащам наема, а тия безобразни негодници ще строят нови общежития за някакви ***, дето ще продължат да живеят по същия начин, да раждат по 10 деца, които не могат да гледат, да крадат, бият възрастни и безсилни, да убиват. Долу простаааците от сглобката!

6

Инж+

преди 3 месеца

Стига сте лъгали и плашили хората!!!

5

Анонимен

преди 3 месеца

Няма начин. С глобализацията света става едно голямо гетто. Карлосе, с това чисто българско име, не би работил като метач в София, нали? Всеки все шеф иска да бъде. Бачкаторите изчезнаха. Знаеш ли, че в провинцията е чудо да намериш що-годе свестен ВиК, електричар.... Станахме като в соца, само дето сега всеки пари иска.