236

Анонимен

преди 3 месеца

Трябваше да пратите Копейкин, Нинова и Радев в Киев. И когато падат ракетите над главите им да не ги пуснете в бомбоубежището, а да ги оставите навън да се молят на своя велик вожд да им пощади животите.

235

Страшно е

преди 3 месеца

Да нападнеш държава,25 пъти по-малка като територия и да те счупят от бой. 10 години ракета да строиш и да се пукне като пуканка! Армия от пандизчии да сбереш и тя да избяга! Флагманът по дъното да лази! Да крещиш Европа ще замръзне,докато ти тракат зъбите. От Северна Корея помощ да просиш! За Лондон да тръгнеш,в Авдеевка да стигнеш! Страшно е!

234

Анонимен

преди 3 месеца

До Azz То руснаците доста си повикаха, но Западът (към който вече е и Украйна) е христиански и не мисля, че ще си върне в пълен размер.

233

Ром"с

преди 3 месеца

Това е отговапа на Русия за Лисичае=нск за 28 убити мирни жители..

232

IQ 3.14

преди 3 месеца

нещо намале бройката дронове. явно аятоласите вече не дават на вересия

231

Сту

преди 3 месеца

Тинейджърите в Москва много обичат да слушат рапъра 50-cent. Или както е по-известен в расия - 650 000 рубли.

230

Украински герои

преди 3 месеца

Не се бойте, доста време има, до загиването на последния украинец! Не съм роднина на баба Ванга, но поне една година сигурно. Тоз който падне в бой за свобода, той не умира!

229

Свободата

преди 3 месеца

Иска жертви, украински герои! Не бъдете толкова бъзливи и вечно хленчещи! Знайте, че просията изхранва милиарди хора, просто трябва да сте много по-упорити. Не слушайте Ким Чен Ун с лозунга на идеята "Чучхе" - опора на собствените сили. Никой не бяга в тоталитарна КНДР! Всеки иска да избяга в европейска демократична държава, като Украйна....Ох, май се обърках.

228

Анонимен

преди 3 месеца

А не бе!

227

Анонимен

преди 3 месеца

До 230 Е те нищо не са избирали щото са украински тролеи пък хората,които са против тая , ала-бала и далаверите слгобката за тях са хора подкрепящи Русия щото така им е удобно да си го преврат през изпържените мозъци

226

Гиб Мелсън

преди 3 месеца

Ние българите сме създали чушкопека. Никое друго човешко изобретение не може да се сравнява с нашия чушкопек. Не само защото го определихме в анкета за най великото откритие на 20 век, но и защото е най-хуманното изобретение създадено да помага на човечеството. Всички други изобретения са създадени да убиват хора

225

Анонимен

преди 3 месеца

До 228 Е нагли просещи украинци сър

224

Изклатен демократ

преди 3 месеца

Много бомби в час пик - само 6 жертви, и то нацисти! Г-н Путин е милостив, а не като САЩ в ГАЗА - избиха хиляди цивилни за 5 дни. десетки хиляди - за това що не пише по медиите в България - посолството ли не дава !???!

223

Анонимен

преди 3 месеца

До 228 Е нагли *** сър

222

Анонимен

преди 3 месеца

до Един,Ами там е и не е случайно

221

Германец

преди 3 месеца

Асвабадители, сър...

220

Анонимен

преди 3 месеца

До 223 Какви руски знамена бе уркопитек тая опорка не върви.Шото хората не искат да ги занимаваш с украинската си простотия ,която набутваш пък теб те боли от истаната

219

Един

преди 3 месеца

Те са участвали хиляди, но щом наш Асен е там добре, това променя всичко :) ХАХа, страшна логика братче

218

Ланселот

преди 3 месеца

Вече ми стана ясно, че тук е пълно или с платени koпейки или с пропагандисти. Не са обикновени коментиращи.

217

Анонимен

преди 3 месеца

До 224 Е да се ,ама и Асен Йорданов е участвал в създаването на Боинг пък кое всъщност е западно от това западното или просто един сбиршайн от идеи всякакви