18

Зрител.

преди 3 месеца

Толкова сте прости в коментарите, че си заслужавате джендърите и на сън да ви мъндръсат. Толкова *** народ рядко има.Представлението е чудесно. Пипи си е Пипи....негърския крал си е негърски крал. Ама вие знаете само да говорите глупости....

17

Модерен прочит

преди 3 месеца

обикновено се асоциира с опошляване и цензуриране на някоя класическа творба. Затова и коментарите под статията са такива. А това, само по себе си показва отношението на обществото към "модерното". Защо не може просто едно произведение да си остане в оригиналния му вид - както го е замисли автора - а вечно има нужда да се дописва и редактира. Та нали живеем в свободния свят?

16

читател

преди 3 месеца

Променя се дължината на чорапчето.

15

22 пол

преди 3 месеца

Лично аз като чуя за нещо "модерно" и почвам да псувам!Знам че ме приемат като див балканец,но това е положението!

14

немодерен

преди 3 месеца

а в тоя модерен прочит Пипи момиче ли остава или ше бъде ТО ?

13

Анонимен

преди 3 месеца

Хайде хапчета чудесни, никога да не поресна

12

z-rock

преди 3 месеца

Самото съчетание "модерен прочит" ясно подсказва за какъв прочит иде реч! Кой им плаща на тия само не знам!?

11

български будител

преди 3 месеца

Щом прочетох ,че "Графа" е написал музиката на тоя спектакъл веднага върнах закупените от мен билети за постановката!!!!!!Не искам да обиждам никой от артистите ...нООО тоя дето се е титолувал за ГРАФ ми лази по нервите и не го кльопам...а музиката му е ГОООЛА ВОДА -сбирщок от крадена музика и плагиатстване!!!!

10

пенсионер-ветеран

преди 3 месеца

колко модерен - ще има ли от ЕдноПоловите?!

9

Анонимен

преди 3 месеца

Пипи Дългото чорапче няма нужда от модерен прочит. Тази книга ще се чете винаги от децата с интерес- и сега, и утре, и след 100 год...

8

Модерен прочит

преди 3 месеца

Пиппито е роден като момче, но обича дълги чорапи и жартиери и по този повод се самоопределя като трансПИПИ, А приятеля му е бил колега на баща му?

7

Таткото вожд ли е?

преди 3 месеца

Щото в книгата едни цветнокожи на остров си го бяха харесали да ги управлява. А днес това е толкова непоносимо за политическата коректност, че е чудно как още не са започнали да изгарят книгата на клади.

6

Ха-ха

преди 3 месеца

Модерен прочит значи Пипи да има пи*шка....

5

Анонимен

преди 3 месеца

Представям си какво ще е. Някакъв гей-клуб с цветнокожи. Тук таме некой от тия с по 7-8 сексуалност.И всички обичат бежанци.

4

аз

преди 3 месеца

Скоро няма да остане приказка, без феи-трангендъри, момиченца с 4 пола и небинарни добри духове. Пък после се чудете, че расте поколение от *** и извратеняци.

3

Анонимен

преди 3 месеца

Гьобелс беше казал "Като чуя за култура се хващам за кобура", та и аз така - като чуя модерен прочит се изприщвам при мисълта за ЛГБТ-та, 50% цветни или Даун и пр. Тъкмо гледах туит на Мъск за инструкциите в Дисни - поне половината герои, актьори и продуценти да са представители на различните малцинства. Аман!

2

Тъпи и

преди 3 месеца

Извратени!Оставете приказките на децата!

1

Анонимен

преди 3 месеца

Само дано не е прекалено модерен тоя прочит, че хората се изприщиха от модерност вече!