10

Niki13

преди 2 месеца

Браво, но аз имам един въпрос, а ще има ли общоевропейски глоби за собственика на пътя, че е създал условия за катастрофа и за контролиращиян орган , че не е санкционирал собственика на пътя и след това са умрели хора поради "несъобразена скорост"

9

Киро Пералнята

преди 3 месеца

Джибър ДжабърВ *** всичко е относително...тук каквито и закони да има ще е все тая, ако тези закони трябва да се изпълняват/налагат от местното племе..

8

.!.

преди 3 месеца

бе те в България за убийство ти дават условна присъда! Вие за нарушение на пътя, пък било то и тежко! Ай сиктир! В БГ каквото и да правиш, особено по пътя, най-много да ти дадът някаква награда!!! Не знам дали няма и проекто закон по тоя повод!!!!!

7

Анонимен

преди 3 месеца

Тоя Европейски съюз се скъса да ни обяснява за някаква демокрация и просперитет, но явно лъжат точно по американските шаблони, които ползват и прилагат. Чиста сатрапия, всяко следващо решение все по-тоталитарно и вредно за населението и естествено всичко се скапва в EU при такива управленски решения и такива управленци там. Няма как една територия да се управлява от прислужници на чужди интереси и да просперира, толкова за просперитета и тук и там.

6

Анонимен

преди 3 месеца

Правилно. Защото до сега като им вземат у нас книжката, отиват да си изкарат книжка я в Германия, я някъде другаде и си джиткат така, а са опасни такива. Мен един такъв ме блъсна, оказа се с немска книжка и познат на застрахователите, с много произшествия. Ама никой нищо не може да им каже на такива и минава номера.

5

българина

преди 3 месеца

а защо при вдигане на МРЗ в холандия тук не е същата?

4

AXE

преди 3 месеца

Витанов, Витанов, няма да станеш пак евродупедад колкото и да сте се "засилили " да законотворствате последните няколко месеца! Ти тук при нас са *** и позор и крадци, а вие та се едни прости хрантутници. И не ми оляснявайте как не е вярно. От 1998г работя по, с и съм изпълнявал Европрограми, *аси мърдите и не само

3

Анонимен

преди 3 месеца

Колкото и да разбирам логиката, това е глупост, а и трудно би минало, както са казли - са ралзични наказателни системи, като отново виждам опит ЕС да се наложи над местното законодателство. Май този филм го гледахме с ЛГБТ и свободата на медиите...

2

Анонимен

преди 3 месеца

Значи,ако тука си джиткат спокойно и властите ги галят по тиквите,няма да имат проблеми и в ЕС?

1

Анонимен

преди 3 месеца

К'во стана с Диона ... шмъка и кара още нали ?