18

Трифон

преди 3 месеца

до ти, жената - кой е колегата и L размер ли е или е на либерална диета? Също с колко алкохол се зоби на ден? Ако е над 100гр е диагноза.

17

Анонимен

преди 3 месеца

Ако си отърка салама по вас значи наистина е привлечен. Не е ясно обаче дали просто иска да ви го мушни или се стреми към сириозна връзка с брак, деца и битов алкохолизъм.

16

Grande Ebacho

преди 3 месеца

Днешните сливи са по-брулени и от персийски килими

15

Важен е знак №14

преди 3 месеца

Възможно е мъжът да ви търси редовно, да се държи като ваше гадже и да показва, че не желае да имате отношения с друг мъж, но да се стреми да се срещате само у вас или у тях, а през през почивните му дни и по време на празниците да иска да е свободен. Това е ясен знак, че няма никакво намерение да ви представя като жена, с която има сериозна връзка. Той иска в очите на всички да изглежда като свободен мъж, да няма пречки да се запознава и с други жени, да ги ухажва и по възможност да ги завоюва.

14

Пен

преди 3 месеца

Ей Михаелчееее :)))

13

Знак №6 е женски

преди 3 месеца

Жената подпитва и се опитва да разбере колкото е възможно повече неща относно мъжа, който я интересува. Мъжете питат само когато много харесат непозната жена. Ако имат общи познати с нея разпитват дотолкова, доколкото им е необходимо да разберат как могат да установят контакт с нея. Проявяват сериозен интерес относно всякакви факти, свързани с любовницата, само ако започнат да мислят за обвързване. Дотогава научават подробности за нея главно от нейните откровения, споделени по нейна инициатива.

12

Анонимен

преди 3 месеца

Търси начин да общувате!

11

Еее стига де

преди 3 месеца

Като бяхме малки едно време 7-8 клас ученици просто си казвахме това което мислим. "Харесвам те, искам да станем гаджета" Нататък всичко е ясно. Да/Не, проба грешка.... Не знам защо при възрастните това не работи? Хората след 18 изглупяват нещо. Какво му е сложното? Просто си говорете бе хора! Говорете. Не се гледайте като teleta. Не си пишете. Изхвърлете ги тия телефони и мрежи. Или поне като излизате на срещи ги оставете у вас. Вземете си телефони с копчета. Говорете като нормални хора.

10

Азиатката

преди 3 месеца

Мъж трябва бъде гледан и държан на къс повод.

9

Анонимен

преди 3 месеца

Жената трябва да полага грижи за мъжа, привличане може да има но ако иска той да е доволен от нея трябва да полага усилие, не само мрънкане, истерии и интриги.

8

Анонимен

преди 3 месеца

До Най-добре запознатПростотии на гимназиално ниво - така е навсякъде и вече до 60 плюс години. Всички са изтрещели.

7

Анонимен

преди 3 месеца

Някой чете ли тези глупости?

6

Запознат

преди 3 месеца

Когато прави нoжки, си представя Вас.

5

Знак номер едно

преди 3 месеца

Панталона му се издува.

4

Христо

преди 3 месеца

Един мъж не е ли постоянно надървен докато си около него, значи изобщо не е привлечен от теб. Това, че ти харесва снимките, прегръща те, говори с теб, означава, че те харесва само като приятелка, а не като нещо повече.

3

Анонимен

преди 3 месеца

Аз лично не харесвам всяка снимка на една жена която харесвам. Харесвам само снимките които са станали отлично.

2

MaйMyната

преди 3 месеца

Айде нема нужда от знаци, и без знаци знаем кво да правим

1

аьаьаь

преди 3 месеца

пълни глупости