45

обективен

преди 3 месеца

Асоциацията на българските студенти искат печалбите на АИКБ да се намалят 50% ,да се намалят депутатите до 100бр ,да се намалят министерствата с 50% ,областните администрации -закрити на 100%, агенциите с 80%, заплатите на министри,депутати ,кметове ,служители в агенции и подобни- до 2 минимални заплати ,помощ за украинците-0лв!С тези мерки заплатите в частния сектор ще се вдигнат средно с 300% и ще има хиляди раб.места ,вместо емигранти!!!АИКБ- нагли и алчни тарикати!!!

44

Офф ,да се омитаТ

преди 3 месеца

АИКБ е частно сдружение ,което иска да си намери евтини роби ,но няма как да му се получи.Кожодерите от АИКБ да си търсят балъци другаде.Защо не си направят ПУЦове ,които сами да си финансират?Вижте само какви дърти номенклатури са се наредили в УС на тази вмирисана на мухъл организация.

43

Анонимен

преди 3 месеца

Военния министър да ги взема в казармата

42

Дедо

преди 3 месеца

Бизнесът да духа супата. Младите да се образоват и беш на вън. На тиквениците да им работят синчетата и щерките,те и без това са ***, нищо,че са завършили нещо си.

41

Анонимен

преди 3 месеца

36000 завършвали средно образование от 50-55 хиляди, които са на възраст за завършване на средното образование. Останалите 14-19 хиляди какви ли са ....

40

Asassin

преди 3 месеца

Асоциацията на индустриалния капитал в България (АИКБ), са нагли и безкруполни...те дори имаха предложение, учениците от последните класове /10-12/, да нямат лятна ваканция, а да им работят...и жените да не раждат много, тъй като не могат да се реализират на пазара на труда...Типично робовладелско мислене, с получени пари от тъмни сделки се опитват да определят правила на играта..А не мислят, че и те могат в един момент да се окожат на улицата..

39

Анонимен

преди 3 месеца

Студентите искат 15000 български работодателя по малко и нови западни такива!

38

Анонимен

преди 3 месеца

Да намалят държавната поръчка, който иска да учи щото не му се работи да си плаща.

37

бизнеса е

преди 3 месеца

капиталистически , да не се меши на МОН . Като щат да си внасят тайланци и виетнамци . Хората що да седят без дипломи щото се реализирали за средно образование . За левче боса пурата си къса . хахаха . да закриват спортни паралелки , спортни училища . губене на време . няма тука спорт . рушвети каптагон и тестостерон , черно тото

36

Анонимен

преди 3 месеца

Бизнеса иска да цоцка държавни субсидии с които да взима бентлита и имоти, не да плаща заплата на квалифициран персонал.

35

Sigoturi Nakura

преди 3 месеца

Защо "бизнеса" разглежда хората като работници, те могат също да станат бизнесмени?

34

Анонимен

преди 3 месеца

Червените крадци-бичмета в лицето на Васил Велев и Сие робовладелци искали неграмотни роби бухащи за жълти стотинки,драги ми смехуркивци вземайте си парите и "бизнеса" и се изнасяйте към Судан,Еритрея Сомалия и прочие цветущи демокрации,където ще можете да дерете и по десет кожи за тоя който kлати дърветата!

33

Г-жа Хазартова

преди 3 месеца

Шом бизнесо така е рекъл... голям ресурс се оказа това човечеството!!!

32

Георги Илиев Митев

преди 3 месеца

Циници , безсрамници , брутални крадци и робовладелци . Турците по времето на турското робство не са били толкова жестоки към края на турското робство , колкото българските чорбаджии, които не са се отличавали от сегашните наречени бизнесмени . Тези бизнесмени искат българите от български произход да са необразовани , неграмотни, роби и задоволяващи техните сексуални удоволствия. Това е пълно унижение за българите от български произход .

31

Анонимен

преди 3 месеца

А защо бизнеса реши че въпросните лица ще работят за "него" в България?

30

Анонимен

преди 3 месеца

Индустриалния капитал и сдружението му е добре да има институция която да им обясни отговорностите по отношение на кариерното добруване на цели сегменти от висшисти и най вече в структуроопррделящи отрасли. И когато се справят с тази задача, едва тогава би имало логика да определят колко и какви специалисти да са държавен приоритет.

29

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 33, а може тогава бг бизнесът да поиска и другите страни да затворят университетите си? Или пък да поискат държавата да забрани на хората да я напускат. Да изградим високи стени и да се стреля на месо? О, чакайте това сме го виждали :)

28

Анонимен

преди 3 месеца

Студентите да не са наемни работници - туй са Бизнесмени :)))

27

Анонимен

преди 3 месеца

Знаиш ли ква книга имам - Книга на Бизнесмена :)))

26

Анонимен

преди 3 месеца

Мой приятел завърши Техническия университет в София с отличен успех, не излизаше по дискотеки, не харчеше и пилееше за алкохол, цигари и ***, смееха му се колегите, подиграваха му се, че е задръстен, ама той блъскаше, защото знае какво е немотия, идваше от бедно семейство, накрая заради успеха специализира авиоинженерство в Германия и стана много добър авиоинженер, предложиха му работа на летището в Щутгард, поправя , проверява и конструира самолети. Луди пари взима.