10

Справедлив

преди 3 месеца

Това е пътя - поскъпване на всякъде с много за да се осъзнаят животните/ хората/ че е време всеки да миряса, да погледне територията си и да започне да я чисти от *** и плевели.

9

Анонимен

преди 3 месеца

Абе Я *** Гърчоля!! От къде зор ще хукна да си пръскам парите при ваз?? Я у Лево!! На море само в България! Кой където иска,там да ходи! На мен си ми е кеф тук! И въздуха си е наш!!!

8

Трябва един

преди 3 месеца

Голям бойкот,като не им стъпнем в хотелите една година и да видим дали ще ни искат такса въздух НЕНОРМАЛНИЦИ.ЦЕНИТЕ ЗА ПОЧИВКИ ВЗЕХА ДА СТАВАТ ВСЕ ПО НЕНОРМАЛНИ!!! НО ИНФЛАЦИЯ НАМАМЕ ТАКА КАЗВАТ ЕКСПЕРТИТЕ НА ХРАНИЛКА ОТ СОРОС!!!

7

Анонимен

преди 3 месеца

Нямат право да я включват в пакетите, за да не уплашат предварително и откажат туристите преди да е щракнал капана. Гръцки номера. Тази година няма да им се отрази поради незнанив на туристите за резачката. Догодина ще видим

6

Ivo

преди 3 месеца

А някой май не може да смята проценти. Ако една такса се увеличава от 0.50 на 1.50 то това е 200% увеличение, от 1.50 на 3 това са 100%, от 3 на 7 това са 133%, а от 4 на 16 това са 400%. Та средното увеличение изглежда да е към 210%.

5

Анонимен

преди 3 месеца

Тия дето пишат как нищо нямало да ги спре да ходят в Гърция, ми ходете никой не ви спира. Но е досадно после като виете в интернет че нямате пари и всичко ви е скъпо.

4

Онзи

преди 3 месеца

И 500% да скочи, пак ще ходя там. Никога повече на нашето мутро-море.

3

Анонимен

преди 3 месеца

Някой май е скаран с математиката ? Поне не се излагайте публично !

2

Ееее

преди 3 месеца

Тази такса няма да ни накара да отидем при родните тарикати, бъдете сигурни

1

Ivan

преди 3 месеца

Някой май прекалява с таксите и се опитва да извива ръце!Да видим,интересно е какво ще последва-май на отлив на туристи ще отиде работата.