34

Анонимен

преди 3 месеца

Just in: Току-що, Сенатът гласува ПРОТИВ пакета от 118млр., от които 20млрд. за границата им, 60млрд. за Украйна, 14млрд. за Израел, 2млрд. за Газа, а останалото за някакви си операции. А на всичкото отгоре, пакетът се казва "Border bill", т.е приоритет е границата с Мексико. Ай, честиту, демократи.....

33

Туземец

преди 3 месеца

Имиграцията е може би най-големия враг на една страна. Особено ако мигрантите са от различна култура, различна религия и различно образование от това на страната в която отиват. А е направо смъртоносно ако тези мигранти категорично отказват да се интегрират и създават свои собствени затворени общества.САЩса загазили здраво. Парите които идват в бюджета от данъците на работещите вместо да се използват за подобряване живота на тези работещи, ще трябва да се харчат за неработещите мигранти.

32

Анонимен

преди 3 месеца

Ми щом искате вземети украинците дайте им долари,квартири ,работа не знам щот са много мързеливи не им се работи

31

Анонимен

преди 3 месеца

Това, като оня мърда Светла Енчева ... само че за Америка. Дай масова емиграция. Тя "помага".

30

Анонимен

преди 3 месеца

Олеле! Нерде Тексас, нерде ЯМбол!

29

Анонимен

преди 3 месеца

Не, мерси. Не ви ща социалистическата пропаганда на Пол Кругман и НЙТ.

28

Кукуруку

преди 3 месеца

Гусин Нобеловият лауреат се е превърнал в обикновен либерален демагог. Непременно ще имат ценен принос за икономиката на САЩ онези нелегално влезли бандюги от Венецуела, които онзи ден бяха снимани как се бият насред Манхатън с двама полицаи. Защото така са свикнали в пропадналата диктатура, където са израснали. А наплашените от либералите полицаи не посмяха да употребят оръжие, макар че щатските закони даже ги задължават да направят това в такива случаи. Тежко им на Щатите с такова управление.

27

Анонимен

преди 3 месеца

25-те подкрепящи Тексас щати добре съзнават причините, поради които сеприема куцо и сакато - това са хора, на които ще бъдат издавани паспорти по специална процедура, за да гласуват отново за байдрън и сие мафия, понеже без тази подкрепа си отиват при едни избори на есен. Както у нас правят с автобусите "българските" избиратели от години.

26

Анонимен

преди 3 месеца

Глупости. Никоя държава, която държи да се развива, не приема куцо и сакато отвън. Пази си границите и приема само специалисти, които ще работят, хора с образование, след преценка на качеството.

25

Изумен...

преди 3 месеца

Да приемаш стотици хиляди хора без трудови навици и образование и без документи , които до края на живота си ще висят на социалната система и ще харчат пари на работещите само за да не те нарекат расист и ксенофоб ..... .Безценно. ТОВА ЛИ Е ДЕМОКРАЦИЯТА ? Едни хора да работят за да изхранват лентяи на социални помощи и други лентяи на държавна службичка а за работещете да остават само ТРОХИ от парите които са изработили със труда си ?

24

Анонимен

преди 3 месеца

САЩ по същество са си мигрантска държава. Само че възходът им се дължи почти изцяло на мигрантите от Европейските държави. Африканците, при цялото ми уважение към достойните техни представители, не са допринесли с кой знае какво. Същото важи и за латиносите, които в момента са основен проблем. Те си носят проблемите със себе си, особено нарко културата и склонност да не се образоват. Много чернии също ги влече бабаитлъка и бързо се надушват с латиносите. Абе не върви много на добре там.

23

Анонимен

преди 3 месеца

Да така ги спасява,че покрай нея минават наркотици,които заливат американците

22

Анонимен

преди 3 месеца

Малка част от имигрантите в момента в Сащ биха били полезни на страната.В момента в Сащ има градове като Ню Йорк където има хиляди бездомни хора по улиците и не виждам смисъл в това да се приемат имигранти които може да нямат възможност да си плащат наема и те също да останат на улицата.

21

Анонимен

преди 3 месеца

Тази статия е предназначена за промиване на глави на американци, а не за нас. Като ни я преведете на нас, просто звучи глупаво. Нито проблемът ни вълнува, нито обяснения като това че уж най-силната страна в света няма ресурси да предодврати незаконно минаване на границата ни звучат нормално. Картинаката с лапето, което май е със Синдром на Даун с американското знаме отгоре е по-ското плашеща.

20

999

преди 3 месеца

И като не е вредна защо тогава е нелегална???!

19

Дрт Пъън

преди 3 месеца

Бай Дън е ПЕРФЕКТНИЯ ПРЕЗИДЕНТ на САЩ . По-подходящ от него няма . ТОВА е президентът който САЩ заслужава. А ако искате да разберете как го "желаят" американците не гледайте нашенските наведени медии а потърсете в Интернет сайтовете на местните американски телевизии. Например сега са много популярни репортажите от Ню Йорк, който беше обявен за град-убежище за мигранти и ежедневно там влизат десетки хиляди ... Улиците приличат на африканско гето а местните жители вече се готвят за бунт.....

18

Нане Вуте

преди 3 месеца

Тая статия е пълен тюрлю- гювеч!!! Всичко е представено точно наопаки! Що бидона не иска средствата за осраина, за Израел и за границата да се гласуват поотделно? Що слага всичко в един кюп? Щото не му пука за границата и за мигрантите!! Единствено иска парите за осраина да минат!!

17

Анонимен

преди 3 месеца

БайДрън чака мигрантите като кораб на спасението.

16

Анонимен

преди 3 месеца

Очакват се 21 милиона мигранти, на които експресно ще бъдат издадени паспорти, за да гласуват за Байдън.Без тях положението е сейбъл Мейбъл.

15

Хм...

преди 3 месеца

От десетилетия в САЩ влизат 99% неграмотни, нискоинтелигентни и без всякакви трудови навици мигранти и САМО 1% са с някаква професия . А висококвалифицираните са под 0.002% . И тази статия се опитва да убеди някого че не трябвало да се спира потока от тия 99% търтеи за да не загубят ония 0.002% специалисти. Вие мозък имате ли ? Все едно да се опитата да ме убедите че за една каца мед ще е изключително полезно да бъде допълнена с кофа каттран .... и това ще повиши качеството на меда ? Хахах