16

Анонимен

преди 3 месеца

Вероятно и тук ще е така ,има много на първа линия ,няма да гледат,централи е морето )

15

Това е зеленото

преди 3 месеца

Безумие на Запада.ЗАКРИХА НИ ЦЕНТАРЛИТЕ ЗА ДА КАРАМЕ НА ПЕРКИ И ПАНЕЛИ,КОЙТО ПЪК УНИЩОЖАВАТ МНОГО ПОВЕЧЕ ПРИРОДАТА!!!УТРЕ ПРЕД ПАРЛАМЕНТА,А НЕ ПРЕД КОМПЮТЪРА ИЛИ ТЕЛЕФОНА!!!

14

Вин

преди 3 месеца

Старшинки от БНА и МВР, много сте обратното на умни! Как боравите с телефона се чудя, изкуственият интелект губи пред естествената простотия!

13

Черно море

преди 3 месеца

Се милитаризира, каза Тагаренко. Затова набучваме перките нагъстичко, да де могат да преминават вражески кораби и подводници и минираме с радиоактивните отпадъци от АЕЦ а. Хитро, а.

12

Анонимен

преди 3 месеца

Затова ще ходим все повече на море в Гърция. Защото хората знаят как се прави туризъм. А ние - нито енергетиката ни е енергетика, нито туризма - туризъм...хваща се нещо е се работи на парче без никаква стратегия...просто тотал щета сме!!!

11

Анонимен

преди 3 месеца

Искат да съсипят туризма.Тотално изтрещяха.

10

Мда

преди 3 месеца

Е как така? Нали само преди 3 дни червените другари твърдяха, че Гърция, Турция, Италия, Испания, *** изобщо не мислили за ветрогенератори у морето и затова и ние трябвало да забравим за такива. Сакън да не вземем да произведем малко евтин ток, без вносни суровини...

9

Аз

преди 3 месеца

И те нищо не разбират! Нашите политици знаят по-добре дори от еколозите кое е най-добро за нас

8

Нотариус М. Божанов

преди 3 месеца

Тези паркове се изграждат в северните морета, където няма постоянен туризъм. Правят се главно в плитчини които нямат стопанско значение за риболова тъй като при отлив пресъхват. Приливите и отливите в Атлантическия океан нямат нищо общо с приливите и отливите в Средиземно море и свързаните с него басейни.

7

Вин

преди 3 месеца

***, покрай бреговете на Испания, Португалия, Нидерландия, Германия минавали ли сте?! Ами, стоте си в прасарника и не се мъчете с този Хамерикански интернет! Ограничен интелект в комбинация с неограничен интернет е вредно за здравето:)

6

Анонимен

преди 3 месеца

Личи си че си Бонговец от Индия

5

Анонимен

преди 3 месеца

Дамо перналите българо искат перки нация уникум

4

Вин

преди 3 месеца

Вулгарос и елиника-маляка са на един акъл и то доста примитивен! Факта "подкрепящ" местните руски *** пример, но от успешно развиващите се държави, не от подобни на нас калпаци!

3

Хейт

преди 3 месеца

Половината остров Крит се състои от голи сипеи, камънаци и полупустини. Така че не ги мислете - имат къде да ги разположат тези перки. Даже в морето ще пречат повече, отколкото ако са в пущинака.

2

Анонимен

преди 3 месеца

А хотелиерите в Крим са готови да им прснат гза.

1

Бонго Бонго

преди 3 месеца

Повече електроцентрали в морето, повече чисто море.Сега е зелено, фекалиите от Варна правят водата чудесна. Който е варналия не се къпе там в морето, много Айко има .Да строят да не чакат.Само кирлийвата Русия няма полза.Вън всички руски борсуйци от България вън, къш къш къш...