67

ьааььа

преди 3 месеца

Естесвено , че има чадър. казва се мутрата Бойко Борисов. сега може да ми изтриете коментара. за да докажете това което казвам.

66

баба мара

преди 3 месеца

съпругата му как говори само на диалект как е възможно да работи в мвртова е позор

65

Лукчо

преди 3 месеца

Този си е бил за Коза Ностра и като много нейни шефове се пресели на небето неосъждан.

64

Цъ

преди 3 месеца

Мафията си има държава и отговорни служители!

63

Анонимен

преди 3 месеца

Аман от уж разследване и уж работа ! Я някой се осмели да каже истината за ония горе - я са го бастисали скоропостижно!

62

Коментар

преди 3 месеца

Вижте как вече работи новата съдебна система след съдебната реформа. Присъдата е изпълнена още преди да му е повдигнато обвинение. Светкавично действие на правораздаването. Конгричелейшънс.

61

Анонимен

преди 3 месеца

До Шопа Шопче, ами ДС и БКП-БСП създаде мутрите /наричани борци и антимафиоти/ още преди дворцовия преврат през 1989 година. След 10.11.1989 година ги активираха, част от тях станаха борчета и бизнесмени, други станаха следователи, съдии, прокурори и антимафиоти. Така, че в изброените от тебе липсват най-големите престъпници виновни вече 30 години да правим "преход". В останалите соц. страни направиха лустрация и от години живеят като бели хора, без мафия, рекетьори и ДС-ари.

60

Анонимен

преди 3 месеца

Да, да, ама не. Тамън да го обвинят...и така 20 години. Добре, че някой свърши работата на следствие, прокуратура и съд, поне жертвите да знаят, че има възмездие за мъката, тормоза, измамите и съсипания им живот. Жалко, че е дал фира бързо, можеше месеци да се влачи с катетър...

59

Нане Вуте

преди 3 месеца

Що го били гръмнали? Че то и на бездомните кучета шм е ясно! За да на пропее и да изпее големите риби! Те си го и гръмнаха. Няма да има разкритие!

58

свалял е бакалова

преди 3 месеца

с големите усти и бедра . ама тя не е разбрала . брадата е рядко тъпаа *** . финансови къщи . мутра . раздава го тежко . омбудсмана го натамани него . кредит 1000 , а връщаш 15000. мошеник . бакаловица неработи . и техните неработат . хахаха

57

пффф

преди 3 месеца

Изключително гнусна физиономия.

56

Шопа

преди 3 месеца

Как да имаш доверие на институциите в държавата , на политиците или съдиите ? Всичко е в една голяма схема , яко гепене , натиск и убийства ... И всички симпатизанти на ГРОБ , ДПС , ПП-ДБ и всички техни пройзводни нека се замислят , за кого гласуват и кого подкрепят . Нима българина е станал толкова апатичен ,че си позволя лукса мастити мафиоти да затриват държава с вековна история и да съсипват човешки съдби , нима желанието за нормален живот изчезна заедно с човечността в нас ? Хора ли сме ?

55

Анонимен

преди 3 месеца

Тю, да му се невиди! Тъкмо да го обвиним (ама друг път) и взеха, че го бастисаха! Ама, че работа!!!

54

Анонимен

преди 3 месеца

с две думи "банка за компромати"

53

обикновено слугата

преди 3 месеца

прилича на шефа си . кой е така плешивичък , с или без брада , така слабичък . кой . и в ония кръгове . да всеки се сеща за един . да / няма да го подсказвам

52

Анонимен

преди 3 месеца

Тъкмо НИКОГА са щели да го обвинят. ТЕЗИ, КОИТО СА ГО ПОЛЗВАЛИ - ТЕ СА ГО И УБИЛИ. А какво става с другите лица - адвоката Писков и Япе Анев.....? Ха ха ха! Ще ги покрият или убият?;)

51

Ч

преди 3 месеца

Че този е измамник измамник е ама и тази Бакалова докога ще я ползвате за експерт и прочие

50

anon

преди 3 месеца

Да вземат "тъкмо да обвинят" и други, че току виж мафията се избила взаимно.

49

у нас е така

преди 3 месеца

Точно такива преди 500 години за шепа жълтици са предавали крепостите на турците!Келепир да има!

48

:D

преди 3 месеца

За малко не успяха а ? А иначе стана ли ясно КОИ магистрал...магистрати са се събирали в клуба му и какви въпроси са уреждали там , това е доста важно и не много трудно.