11

Без олелия!

преди 7 месеца

Това е трагедията на века за Турция.Стотици хиляди сгради бяха унищожени.Да,милиони останаха без жилища,но не са на улицата.Всички са настанени във временни жилища,ежедневно им се осигурява топла храна и всичко необходимо.Досега чрез жребий бяха раздадени стотици хиляди нови сгради,устойчиви на големи земетръси.Ердоган обеща,че нито един няма да оставят без ново жилище!Той обещае ли-изпълнява!!!Аз съм от Хитрино,чували сте,знаете го.5 къщи ги подновиха за 5 години! 5 къщи!!!!Коментара е излишен!

10

Българин

преди 7 месеца

А кога поименно?Сиктир турска пропаганда и ислямизация!Няма ден без циврене и сополи!Българио, събуди се! Левски и Ботев за нищо умряха!Пак турско иго иде, с пета ислямистка колона и българи предатели!

9

анонимен

преди 7 месеца

Година след наводнението в Царево?! Няма нищо!

8

Луцифер

преди 7 месеца

3 милиони души! Души са, но дали са души на хора, друг въпрос!

7

Веселинъ 7112136860

преди 7 месеца

Ей така,петстотин години земетресения,наводнения и стихии всякакви други, с..г..а..н.. турска поробителка,ама не на тая земя,върху която сте ни клали,а в Индия и Китай,откъдето сте дошли! Варвари !

6

А1

преди 7 месеца

Да не говорим че 38 години по-късно района на Стражица още не сто процента възстановен!Само че доста от пишещите в тоя форум тогава още са били в Ташкент.

5

A1

преди 7 месеца

Някои от коментарите отдолу са срамни!Забравихте ли че мечката когато играе при комшията може да мине и при вас!

4

Анонимен

преди 7 месеца

Леле, това е половин България, горките хора и там ги лъжат както тук. Управляващите са истински душмани, но оня горе гледа и да му мислят фамилиите им.

3

Анонимен

преди 7 месеца

A какво ни интересува това нас нормалните хора???

2

Анонимен

преди 7 месеца

Мустакатия лъжец, щеше да прави жилища за 1г . Какви наивници да вярват на диктатор .

1

Анонимен

преди 7 месеца

Добре че нямат зима :)))