43

баба мара

преди 3 месеца

връщаите имотите на хората докато има още живи и не се занимаваите с бумащинататя може да почака ако се хванат адвокати и нотариуси в тази далавера веднага да сеотнемат правата им стига с празните приказки и така наречените проверкивсеки окраден да си пуска иска по електронен път и не мотаите хората

42

Анонимен

преди 3 месеца

Трябва ли да убият някой,за да се разбере,какъв престъпник е бил,явно клуба е бил голям чадър

41

Пустиняк

преди 3 месеца

Всички магистрати са на хранилка.

40

Бунгар

преди 3 месеца

Незнам защо тези които създадоха и узакониха корупцията в държавата,очакваме те да се борят с нея. Няма как да стане? В основата на корупция и престъпноста стой независимата правосъдна система/юристите в БГ създаващи закони и прилагащите ги такива/.Краденето на имоти е възможно защото това е заложено като възможност в закона.Трябва да се знае,има архиви,да се види кои го е предложил и приел този глупав закон за ограбване на държавата и гражданите.

39

Анонимен

преди 3 месеца

В основата на всички измами изнудвания, мошенничества, кражби, далавери стои морала на човек. Моралът е в тясна връзка с ВЪЗПИТАНИЕТО. Но как след като са важни първите 7 години, а те са минали за повечето властимащи по времето на социализма. Как когато тогава ни възпитаваха да сме честни, работливи, състрадателни са се пръкнали тези хора дето сега ни управляват? За младите не говоря. Те живяха в друга обстановка.

38

Анонимен

преди 3 месеца

Всеки ден ни занимавате с Мартин Божанов. Нали е имотен измамник, голяма чест му оказват медиите. Все едно е невинно загинал гражданин на пътя. Дори дело заведено от Антикорупционната комисия няма развитие. За чий са ни тези комисии, че сега ДПС иска още една комисия за нещо си?

37

Трайчо

преди 3 месеца

Този си е живял по неговите си закони ,защото в България няма никакво правосъдие.Развявал си е знамето както си иска. Чак сега излиза нещо ,но той не е жив.Никаква полза от разкритията. Керванът си върви....

36

Алекс

преди 3 месеца

Имоти,имоти и накрая бонус-парцел 2 на 1.

35

Анонимен

преди 3 месеца

И когато няма да те гръмне, може да изпееш всичко за него, включително и тези зли деяние, направени от други. Изчистват досиетата си по този начин.

34

Анонимен

преди 3 месеца

Дано не съм прав но има още 2 схеми. Когато някой умре от такъв "ранг", лесно може да му се пробутат всички измами които и други са правили и той да омете парсата. И също така, понеже почти всички са в схемата с измамите, лесно е да се обвинява някой който е умрял и няма да те гръмне.

33

Анонимен

преди 3 месеца

Защо всички тия неща ги научаваме сега и нима полицията не ги знаеше преди да го убият,като застрелят някой и после изникват какви ли не неща всичко се е знаело преди ама както винаги съдебните органи са били пас.

32

Георги Николов иДСК

преди 3 месеца

Защо ги пропускате и тях ? Те са цяла гвардия от престъпници и изнудвачи . Съдия Георги Николов е техен лидер и събирач на плячката от имоти, които носят и печалби за банка ДСК .

31

бил това-онова била

преди 3 месеца

е "държавна поръчка" ___+___

30

Краси

преди 3 месеца

РБ е пародия на държава!Главно заради неработещата съдебна система!

29

Niki

преди 3 месеца

Системата след 89 година създаде мутрите и така те завладяха държавата единствения вариант е бягството след 20 години ще останат само те и *** да видим кой ще им плаща

28

Анонимен

преди 3 месеца

После защо хората емигрират и не искат да правят деца тук, еми заради такива като този и членовете на неговия частен клуб, държавта се е сраснала с мафията!

27

Анонимен

преди 3 месеца

До Тихомир - Дъвчат го, за да плашат подобните на него, че ако не си внасят редовно такса спокойствие на прокурори, политици, съдии и разни други мош_енници, ще им се случи случка. Ползват го като плашило един вид или като заплаха и така.

26

Анонимен

преди 3 месеца

Явно прокуратурата ни се занимава предимно с преписки. Преписват и описват по цял ден и накрая такива като Мартинчо на свобода и си правят далаверите. Само ако спрат да си плащат тръгват делата не заради друго, а защото някой не си е получил процента. Дали плащат на някой от прокуратурата да не ги закачат? Въпросът е риторичен. Първото условие една държава да бъде определена за нормална не е дали сме част от ЕС или НАТО, а дали имаме нормална съдебна система. За съжаление в Бг такава няма.

25

Вежди

преди 3 месеца

Съдебната власт е съставена изцяло от Курвоазиета и Чуркосмуци без капка мозък и морал не ги виждате ежедневно ,колко са откъснати от реалността горките.

24

Тихомир

преди 3 месеца

Е добре де стига сте го дъвкали този. И него ще забравим, също като Красьо Черния.