331

иZражданско квичене

преди 3 месеца

Цялата селяния от копейкаджии и путинисти се е впрегнала да плюе ....

330

Отчето

преди 3 месеца

Кой го е увредил тоя човечец ?Да не би тлъстите пачки на Украйна?Даа , тоя е загубил самосъзнатието си и чувството за справедливост!Жалка работа!

329

Анонимен

преди 3 месеца

КОГА ЩЕ ГО ИЗРИНАТ ТОЗИ МИШОК И ШАНСА ДА ИМА ВОИНА В БЪЛГАРИЯ НАМАЛЯВА

328

срамота

преди 3 месеца

Монголоидната физиономия на Тагаренко и миналото му на укропитек-съветник от свитата на Зельо ,го правят най-противния и най-продажния министър в новата ни история.Този подлец не е българин , а слуга на Посолството.Долния плъх иска да ни вкара във война с Русия ,за да угоди на долните кравари.

327

Гйобелс

преди 3 месеца

Също е призовавал немците са се притесняват от враждебното влияние на евреите! Почти нищо не се е променило от 1939 година..Гъобелс е написал буквара за пропаганда!

326

Тагаренко

преди 3 месеца

Е продал баба си да рубли, а майка си да долари!Времената се менят, но предателя си остава предател!!

325

Опорките на Сглобкат

преди 3 месеца

Са по зле и от пропагандата през комунизма!Всъщност Коменизма се повтаря но вече те като трягедия а като фарс!!

324

Офф ,да се омита

преди 3 месеца

Тагаренко е гнусен укрофашист ,съветско-американски възпитаник и 100%ов предател.Готов е на всичко за да слугува на краварите ,негови последни господари.Мястото на му е на стълба ,с главата надолу.

323

Анонимен

преди 3 месеца

Враждебно присъствие има само от САЩ ,българите да индианци за тях и искат да вземат земята .

322

До 301.ХА-ХА.

преди 3 месеца

СмЕх. То вече да се смееш ли или да плачеш.Дори комунистите нямаха толкова плитка пропаганда. Колко са реални вестите от "блатата край Москва" не е ясно ама в Телеграм всеки ден има кадри(не вести) как върху *** кратуни от ВСУ падат от 20 до 40 ФАБ-500 всеки ден. Копейките така за разнообразие взеха да им мятат вече и ФАБ-1500.Както казват американските ти братя(не аз) това е голям проблем за украинските ти братя защото рашите имат стотици хиляди от тях. Зеленски е пич,курбан държава направи.

321

Анонимен

преди 3 месеца

До 320.<И къде го прочете в някой изгорял вестник ли

320

Тагаренко

преди 3 месеца

Е най големия русофил! Той е бил комунист и е живял и учил в СССР не аз ;)

319

Анонимен

преди 3 месеца

До 316 И кой да те или това да си гледаш своя интерес ,а не на американците и уркопите означава ,че ти Еди какъв си ,ама само според тролеите дето се опитват да да си пробутат кирливата урколандия

318

@ @ @

преди 3 месеца

Левски и останалите борци за свободата на България са прозрели смъртоносната подлост на имперска Русия и нейната неуморна антибългарска политика още преди повече от 150 години. Те са наясно с домогванията на руската държава и опита й да подчини българската национална кауза на своите имперски цели. Карикатурата Произхождение на букурещките нотабили - в.Тъпан от 05.11.1869 представлява магаре, чийто юзди се дърпат от Кремъл, а резултатът ясно се вижда да излиза от задницата на магарето родните русофили

317

До 316

преди 3 месеца

А ти седиш наду_пен в студа пред Козяк 16 и чакаш дни и нощи Дядо Байдън да ти го!!Но той все не идва ;)

316

До 315

преди 3 месеца

Тези от ППДБ вече не ти крадат само, това е гено_цид върху българския народ! С патерица от Бойко!

315

Ако Тагаренко

преди 3 месеца

Беше българин щеше да знае че 70% от българите са ЗА Русия!!

314

българските мужици

преди 3 месеца

Ако тези, надупени пред Русия предатели, гравитиращи около съветското посолство в София, пишещи хвалебствени писма до диктатора Путин, имаха доблест, родолюбие и бяха достатъчно и навреме образовани, щяха да скъсат партийните си книжки, да посипят празните си освинени глави с пепел, и да молят простия народ за прошка коленопреклонно.

313

Анонимен

преди 3 месеца

Тиквата като ни управляваше, ни крадеше " само" и тук там стимулираше картелите ....ПП , ДБ го изпра и реши ,че ние е малко унижението и ще ни вкарват във война!! Искат да ни убият тия !! Протести и да ги махаме!! Да видим Възраждане колко избиратели ще имат този път!!!!

312

Баси

преди 3 месеца

Всички се изредиха да се отчетат в САЩ..Тагаренко, Кирчо, сега и Денков Сапунерков! Пълни изтривалки!