52

ХАХАХААХХАХ!

преди 3 месеца

Е, изглежда все пак турците имат едно на ум за НАТО. А не като нашите "Нарежете си техниката!" - "ЙЕС СЪР!". Не бих се изненадал и самолети да поръчат от РФ по някое време. Може би като извадят Су-75.

51

Накратко :

преди 3 месеца

Според Иван Анисий, Натовска Турция харесва руските С-400 вместо американските хвърчила Ф - 35...Но това не е демократично!Не е трансатлантическо!Не е полит-коректно!А трансатлантическата демократична американска територия БългЕрия изпълнява чинно и усърдно инструкциите на партньорите си в поза партер за закупуване на хартиени Ф-ки,въображаеми ядрени реактори и стари пребоядисани джипове от Пиндостан!Само БългЕрия си подарява държавата на ръчно управление от Посолството!

50

асаане питай 0джата

преди 3 месеца

"турската армия като числен състав е първа в НАТО......" след като си събуеш клефките....

49

Христо Христов

преди 3 месеца

Логично - американските ф-35 още не могат да летят.

48

Хмм, Кондьо,

преди 3 месеца

с тази злощастна гротеска, наречена армия, даже и себе си в огледало няма да победиш. Подарък от съюзниците.

47

Анонимен

преди 3 месеца

Американците голяма реклама направиха на С-400 като не дават самолети на този който ги има. Защото Гърция има С-300 и на Гърция и дават F-35 без проблеми. Значи от С-300 не се плашат, а от С-400 се плашат. Франция не иска проблеми в Алжир и затова не натискат САЩ да им правят проблеми и алжирците са си купили С-400. Иначе ако се размъти водата и в Алжир и франсетата ще глътнат вода с бежанците както стана с либийското отворено море и Италия.

46

Естествено, че

преди 3 месеца

няма свалени 35-ци, като налитат само там, където няма ПВО. Все едно да ми кажеш, че супер-самолетите им са ударили без загуби село Три водици. Между другото, може да си поправите данните - турската армия като числен състав е първа в НАТО, не втора. Иначе С-400 било заплаха за ефките. Ще ме уморят от смях. Като са толкова ненадеждни тези системи, защо Турция ги иска, и защо някои вият на умряло, че друг ще ги има.

45

Northern

преди 3 месеца

С-400 представлявали риск за бойните самолети от пето поколение F-35?! И това го казват САЩ. Някой може ли да ми обясни. Аз мислех, че системите са ненадеждни...

44

Анонимен

преди 3 месеца

Освен това, Турция искаха от САЩ да си закупят американски системи аналог на С-400, обаче американците им отказаха, защото искаха да слушат Израел какво им каза. Тогава Турция реши да купи руски системи С-400.

43

Анонимен

преди 3 месеца

Пак по тая причина, че САЩ угаждат на Израел и Франция, затова имат сметка от силна Гърция, а не от силна Турция. Нали гърците постоянно правят провокации в Егейско море. Франция редовно продава оръжие на Гърция. И САЩ им продават оръжие на гърците. Гърция има системи C-300, за С-400 не знам, май нямат С-400, обаче пък на тях им дават самолети F-35 без никакъв проблем и без да ги бавят. За Турция обаче ги бавеха, нищо, че Турция даже беше в началото една от страните участващи в разработката.

42

подмяна

преди 3 месеца

"остарелия си флот от американски военни самолети" хабер си нямате колко е остарял флотът им от самолети. у нас само медицинският хеликоптер от предната седмица е по-нов от самолетите във ВВС на Република Турция. ДЪРЖАВА, която си знае интереса. имат да си вземат милиарди долари, пазар от 80 милиона са, и няма как да бъдат заобиколени. накрая ще имат и С-400, и Ф-35, а форумните експерти ще надуват бузиииии!

41

Анонимен

преди 3 месеца

Проблемът е съвсем друг. САЩ има изгода да угажда на съюзниците си Израел и Франция повече отколкото на Турция. За турция даже май въобще няма изгода ако съдим, че САЩ подкрепят Израел за да могат евреите да доставят оръжие на кюрдите и на терористичните организации в Близкия изток, да правят размирици и САЩ да печелят от проджби на оръжие, а Израел да печели от слаби съседи които да не са им заплаха.

40

Анонимен

преди 3 месеца

Нагледно видяхме какво може С-400 в Русия. Всичко минава на парад покрай него. Един доста по-стар Панцир върши работа. А за Пейтриът да не говорим- 3 поколения напред.

39

Анонимен

преди 3 месеца

По-добре С-400, отколкото чертежи на Ф-35.

38

Практиката е

преди 3 месеца

1. Който е с Русия....стига до просия.2.Който е срещу САЩ... икономически запада ....и....валутата му пада...

37

Анонимен

преди 3 месеца

Украинците редовно пукат Крим, пазен от С400!

36

Анонимен

преди 3 месеца

За едното знаем че работи, а за другото че не става за летене.

35

Анонимен

преди 3 месеца

Втората по големина натовска армия предпочита руските системи пред безаналоговия американски самолет, иначе НАТО било единно ахахах

34

Анонимен

преди 3 месеца

До до 30. Въшки има.

33

абе

преди 3 месеца

(русия туй, русия онуй....пък всеки държи на руското въоръжение! значи е най доброто!....през виетнамската война единамерикански командир видял пехотинеца да носи автомат калашников и питал - защо носиш това руско нещо?...това нещо работи, сър - бил отговора!