12

Анонимен

преди 3 месеца

четете между редовете - рашките 0рки се увеличили миналата година в Занзибар и по случайност алкохола свършил... колко да е случайност?!?

11

ТОРист

преди 3 месеца

Няма алкохол... няма туризъм.

10

?!?

преди 3 месеца

630 000 туристи ... колкото на Албена..

9

Черни Щепсели

преди 3 месеца

Заради мен идват бели застаряващи баби в Занзибар!

8

Щепсел

преди 3 месеца

Занзибар е популярна дестинация за жени на средна възраст, които ходят там с приятелки по женски. Ще пропусна да ви кажа защо, че ще ме цензурират, но не е за алкохола...

7

до 6

преди 3 месеца

То по твоята логика - защо изобщо ходиш на почивка. Отиди на някой строеж - хем пясък, хем бетон. Един леген да си накиснеш краката. Чакаш някой циг анор да ти иска пари за сянка и стол. Готов си! На паркинга изненада с надрана боя по колата и надпис ***. А на връщане бонус - полицай в храсти с глоба "пожарогасител без лиценз от регламентирана фирма". Храстите се купуват отделно.

6

Анонимен

преди 3 месеца

то пък един туризъм щом зависи само от алкохола! И в квартала в кръчмата си имаме алкохол. не ми трябва да ходя в Занзибар!

5

до 3

преди 3 месеца

Това ми беше първата мисъл. Ама после прочетох, че населението им е мюслианалско. Туристическа дестинация, дето се управлява от мюсли. Представи си неграмотен църен муслюманиак-трезвеник каква ракия вари. По плажовете с бурки и фераджета. Телевизия 2 канала - Ходжа 1 и Ходжа 2. А иначе внос не им трябва даже - то от плодовете и ракийка, и страхотно плодово вино става. Ама неграмотниците даже и не знаят, че пророкът им е предофил - съпругата му Аиша е била на 6 години (на 4 по различен превод).

4

Танас

преди 3 месеца

Няма алкохол - няма руснаци.

3

Анонимен

преди 3 месеца

Ако кажат, взима си казана и отивам и почвам да им варА. От маракуя, от папая, от киви ..варим ракия от всичко.

2

Анонимен

преди 3 месеца

В България се пие по 200-300 мл. домошарка 65 градуса всяка вечер

1

Баба Съба

преди 3 месеца

Многу съм кахърна кът пручетух матрялчиту. Разтривожихти мъ