12

Загубено време арест

преди 3 месеца

Ще разкаже няколко приказки от Андерсен и Шехерзада в комбинация!

11

Анонимен

преди 3 месеца

Цариградска, Рашков, Божков, Бобоков, Мата Хари

10

Анонимен

преди 3 месеца

УЖАС!! Проверявайте си информацията. Прочетете малко преди да пишете и публикувате. Тая работа е малко присмял се хърбел на щърбел. Въпросната Владка ЗАЩО ИЗОБЩО Е ОЩЕ СЪДИЯ. ТОВА Е ЖЕНАТА НА МАРИО БОКСА ОТ ПЛЕВЕН. ЧОВЕКА Е ИЗВЕСТЕН КАТО СВЪРЗАН С ПРЕСТЪПНИЦИ ОТ ЦЯЛА СЕВЕРНА БЪЛГАРИЯ. ТАЗИ ЩЕ МИ ГОВОРИ ЗА КОРУПЦИЯ. ВЕРНО НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА

9

Анонимен

преди 3 месеца

Изнудване на магистрати? Че то магистратите сами се натискат да ходят в тайния му клуб да правят оргии, а после били изнудвани. Като го знаят кой е и какъв е Божанов защо ходят там? Или пак ще играят ролята че са изненадани от действията на този почтен човек. Не може да се бориш с корупцията като чакаш с нетърпение някой да те корумпира.

8

Бай Дрън

преди 3 месеца

А аз предлагам НС да привика и изслуша Кирето Петков и Асенчо относно обезпокоителния запис, показан от Руди Гела. Справедливо е, нали?

7

срам

преди 3 месеца

Мафията направи деветото джудже Гл. Прокурор , и сега ще дава обяснения на гуровците.

6

хаха

преди 3 месеца

И Гешев да викнат, Пеевски също, а ... той Пеевски си е там.

5

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 1 Точно! Приятел на Пепи Еврото, който пък е приятел на Нотариуса, няма как да разкрива истината за схемите им.

4

Kuncho

преди 3 месеца

Кога ще избират главен прокурор или ще си карат с ИД Главен прокурор години?

3

Анонимен

преди 3 месеца

Стига глупости, стига мимикрия, или сте за ред и справедливост, или не сте! За сега само говорите,къде е Х.Иванов къде се крие? Руски шпиони, частни клубове на съдий и прокурори за прикриване на престъпления. ПП ДБ да поставят условие на Пеевски и Боко, или кардинално промяна в съдебната система като в Албания където всички прокурори и съдии минаха тест за пригодност и интегритет и всички които не го издържаха бяха уволнени, само това е спасението да се прочисти загнилата и корумпирана съдебна с

2

Инквизиция ето я

преди 3 месеца

Прокуратурата е Инквизиция, поддържат незаконни затвори за изтезания в цяла България !

1

Анонимен

преди 3 месеца

Поредната пунта мара деветото джудже ще дава обяснения за нотариуса, че те са двете страни на монетата.