49

Не си умна

преди 3 месеца

ти Диана, да не казвам, че изобщо имаш липса на мозък ! Какво съсипване на българското зърно ще има ако е конкурентно способно на пазарът, ти чувала ли някога за свободен пазар при който конкуренцията повишава качеството и търсенето ? От бизнес изобщо разбираш ли, че си се наместила тук да раздаваш социалистически акъл как щял да загине българският зърнар защото ще влезе по-евтино зърно и вероятно по-естествено, защото нашите селски тарикати разбират само от мушенгии и ПРОСИЯ ! А от монопол разб

48

Диана

преди 3 месеца

До Анонимен41 Ще ти кажа нещо само за леката промишленост защото работех известно време там - един мъжки костюм с жилетка се продаваше за 58 стотинки на СССР! Моделиерите и конструкторите ни работеха както са ги учили дедите им - на око, с "талант", значи, не приемаха никакви новости в конструирането. За да реши този проблем, тогавашното Министерство на леката промишленост взе "мъдрото" решение да се работи на ишлиме /с готови кройки на клиента/та дано се научат на нещо, но ние не сме Китай

47

Не на

преди 3 месеца

За пръв път ще кажа че Денков е прав за зърнарите.Не може да се сръвняват с животновъдите ,зеленчукопроизводителите и другите сектори от земеделието.Помощ за тези сектори да , за наглите зърнари в никакъв случай.Отново се прешиват към онеправданите и ощетените за да си напулнят за тяхна сметка гушите.

46

Диана

преди 3 месеца

До Анонимен46 Абе ти от небето ли падаш, значи?!...Западът води истинска война с Путин! За капитулацията му той не само ще изкупува всичкото украинско зърно, но и ще го заплаща тройно и четворно...Умни са те, не са глупави...Ясно им е къде отиват парите им при тази корупция там, но важните хора са много мотивирани да продължават войната - какво тук значат някакви си хора, значи...Иначе нищо му няма на зърното, въпросът е защо да съсипваме нашето зърно, икономика за да внасяме от Украйна?!

45

Анонимен

преди 3 месеца

До 33 "до очевидец" - можеш ли да ми обясниш с какво е отровено украинското зърно ? И каква "чиста" храна се консумира в България след като е разрешено с указ производството на ИМИТИРАЩИ ХРАНИТЕЛНИ ПРОДУКТИ ? Западняците толкова ли са проссти, че изкупуват зърното от Украйна ? И ако са по-проссти от българите защо са със стотици пъти по-висок жизнен стандарт от България ? Да си чувал на Запад милионери да стачкуват за помощ от държавата ? Знаеш ли, че българските милионери крият повече данъци от

44

Диана

преди 3 месеца

До Радослав Не е виновен цоца, а възрастта, значи - младостта си е младост! Всеки харесва младостта си и с времето всичко лошо от младостта се забравя бързо...Носталгия по младостта, добре програмирана от не.год.ни.ците в БСП с цел обсебване на властта...БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

43

Диана

преди 3 месеца

Какво може да се очаква от БСПтата?! НИЩО ДОБРО! - този път решават проблеми по метода "бебето го хранят когато заплаче"?!..Разбира се че не е трябвало да има срещи само с БАК,а с всички,засегнати от проблемите там преди да се вземе крайно решение-сега много хора се чувстват ощетени и се създават нови проблеми..Костадинов е прав, че решенията трябва да се преразгледат при участието на всички заинтересовани страни, според мен..БСПто пак "помага"/на Украйна/ като прави повече проблеми от ползи

42

Радослав

преди 3 месеца

До 41: аре стига с този цоц! Цоца фалира защото *** взимаха решенията и докараха цялата държава до колапс! 60% брак с антични машини пък голямото производство! Кражба с тонажите от ниско мотивирани, крадливи бачкатори! Началници по политически възгледи с нулеви организационни качества! Като се наложи да се сблъскат цоц производството с пазара и фалира на микросекундата! От 20 бройки една става за пазара, останалото технологичен брак! Стига си хвалил тоя умрял цоц!

41

Анонимен

преди 3 месеца

ТаЛигарев :Гответе се , за война ! Е нали ''уШ'' , нямаше да влизаме във война ,... А ?

40

Анонимен

преди 3 месеца

До Радослав---По времето на СОЦА , бе по-добре , относно земеделие и растениевъдство .., също и леката промишленост , енергетика , природни ресурси , банки , и какво ли не , СЕГА ВСИЧКО ТОВА Е ПРОДАДЕНО , не случайно имаме ВНОС на стоки --- 93% ...Явно си много МАЛЪК за да си свидетел на историята , която ИСТОРИЯ ВЕЧЕ Е ПРЕИНАЧЕНА , В ШЕСТ ВАРИАНТА ИСТОРИЯТА СЕ ИЗУЧАВА В Бг-УЧИЛИЩА !Е , КОЯ Е ''ИСТОРИЯТА'' НА Бг ?

39

Анонимен

преди 3 месеца

Е добре де, има проблеми от десетилетия, но ДНЕС на власт са ПП (Пак Пеевски). Кой трябва да ги решава проблемите ДНЕС? ПП или тези, които са управлявали преди десетилетия? Никой не им е казвал, че като започнат да управляват няма да се занимават с проблеми трупани с десетилетия, а и не си спомням те да са казвали преди изборите, че с такива няма да се занимават. Да ги решават, а не да се оправдават.

38

Анонимен

преди 3 месеца

Истината е -- в Европейската ПОЛИТИКА , всичко е ПО-ЛИ-ТИ-ЗИ-РА-НО , във вреда на страните членки на ЕС , от примитивни евро депутати , които са ПОЛИТИЧЕСКО НАЗНАЧЕНИЕ И СЛУГИ НА ПРЕЗ ОКЕАНСКИ ГОСПОДАРИ !

37

Радослав

преди 3 месеца

До 33: че то и преди войната в Украйна български земеделски продукти по пазара нямаше! Така или иначе ядем внос, поне да не харчим пари за ТЕЛК програми за симулиране на заетост сред ромите! Само наливаме едни пари в един сектор който на документи произвежда нещо което реално никой не вижда! Преди войната какво ви пречеше да заливате пазара с евтина продукция която е субсидирана, че ядяхме домати от Гърция? Или смяташ, че камениста Гърция има повече плодородна почва от България?

36

Анонимен

преди 3 месеца

Тия хрантутници с нисък интелек нищо не заслужават! КАТ да направят проверка на всички трактористи по блокадите за алкохол! Повечето са алкохолици и тестовете ще го покажат! Напълнете бюджета поне, на гюме са ви! Агенцията по труда също! Повечето извън сезон в момента са на борсата, а упражняват трудова дейност!

35

Анонимен

преди 3 месеца

До до зърнарите---А нещо да кажеш , за управляващите ???Защо Денков се допитваше , до Зеленски , за зърното , и защо западни държави ОТКАЗАХА украинското зърно ? Айде бъди по-искрен !

34

Алчни копеленца

преди 3 месеца

Заради мръсните зърнари страда цялото селско стопанство

33

Анонимен

преди 3 месеца

Европейските ''ценности'' , ни затриха напълно !Както искате , така го разбирайте!

32

Анонимен

преди 3 месеца

До Очевидец..Яж тогава зърно от Украйна , много е ''здравословно'' , и не само зърно , ами и куп други хранителни продукти ... Разбра ли ме ?

31

По-необективни

преди 3 месеца

От тези в парламента няма!!!МАЧКАТ НИ СЕГА СМАЧКАЙТЕ ТЯХ!!!МАХНЕТЕ НИ ОТ ТАЗИ НЕОФАШИСТКА ГРУПИРОВКА ЕС!!! ТЕЗИ НИ ПЛАНУВАТ ВОЙНА С РУСИЯ!!! БЪДЕТЕ СИГУРНИ НЯМА ДА СПЕЧЕЛИМ ТА КОЛКОТО И ПОМОЩИ ДА НИ ДАВАТ!!!

30

Радослав

преди 3 месеца

Какво ще блокират места които нямат нищо общо с глупостите им? Да блокират София, а не улиците и да пречат на нормалните работещи хора да стигат до работните си места! Това, че тези роми са на държавната софра и им е все тая дали ще са на работа, ние които им изработваме субсидиите трябва да стигнем до работа! Полицията какво чака? Да смазва тези терористи и роми! Като с а недоволни от министри, са протестират в София пред министерски съвет! Бой по платените лакей на Бойко ефенди!