9

Какви "решения&

преди 3 месеца

Дай да превърнем децата в неонови табели, само и само да не обезпокоим безотговорните престъпници по пътя!

8

Аз

преди 3 месеца

До Анонимен5 - а на тези които карат нормално и баба "Теле" с двете пазарски чанти, тичаща да не изпусне тролея, пресичаща 4 ленти и бъскаща се в страничното огледало на колата ми, след това падаща с краката под колата..... на нея какво ще и кажеш? Щото ако не бях спрял сега щях да съм в панделата защото една лелка не иска да изчака 10 мин. слвдващия автобус или тролей, и разчита на това че шофьора ще я пази защото иначе е виновен.

7

Аз

преди 3 месеца

Пешеходците в малките населени места се разхождат където им харесва. Само от началото на тази година имам 25 дни в България и два случая в които пешеходеца решава че ще пресече от другата страна където дори няма тротоар и ще върви там. Проблема ми е че излизат пред колата ми и никога не се оглеждат, все едно са безсмъртни. "*** аз съм пешеходец и съм с предимство". Ами да ама предимството няма да ти излекува по-бързо потрошените краката. Понеже сме в България може и да не ме потърсят за обезщете

6

Анонимен

преди 3 месеца

Има ли неистово желание да не спират водачите на мпс пред пешеходна пътека

5

Анонимен

преди 3 месеца

На жалките състезатели дето само са нучени да дават бясна газ трябва някой да ги хване и с чук по капачките да разберат какво причиняват на други хора от големия им майсторлк!

4

Един

преди 3 месеца

Ако толкова са загрижени да обновяват маркировката на пешеходните пътеки...... Че в България маркировката е под всякаква критика.

3

Изтезават Българи

преди 3 месеца

Откриха в България незаконни затвори за изтезания използвани от МВР и Министерство на Здравеопазването !

2

Грую

преди 3 месеца

Ей, добре че има държава да плаща 700 милиона лева годишно на министерството на транспорта, да ми кажат, че пешеходците са най-уязвимите участници в движението по пътищата. Аз пък досега винаги съм си мислел, че най-уязвими са дебелите депутати с джипове по 3 тона!

1

Анонимен

преди 3 месеца

А за състезателите, които наместо да намалят и спрат на зебрата скачат на *** на газта нещо ?