161

Анонимен

преди 4 месеца

ПИШЕТЕ В ГУГЪЛ ЗАКОНА РИКО, И ЩЕ ВИ ИЗЛЕЗЕ ВСИЧКО ЗА МУТРАТА ШИШИ ЗАЩО ГО СЪДЯТ АМЕРИКАНЦИТЕ

160

АДВОКАТ

преди 4 месеца

Доказан Престъпник ще разследва Убит Доказан Престъпник . Добре дошли в Шенген и Еврозоната . Държавата трябва да се погрижи за Мутрите като Пеевски , както го направи преди влизането в ЕС - МВР изби всички Мафиоти набързо .

159

Пею

преди 4 месеца

А аз предлагам да създадем комисия за следене на комисията на комисиите!

158

Анонимен

преди 4 месеца

ПР кампанията продължава. Парите как са?

157

Анонимен

преди 4 месеца

''Уж'' това , ''уж'' онова , НО в СЪД. СИСТЕМА ВСЕ ПАК Е ДЕСИСЛАВА АТАНАСОВА , от герб е !Така че отново , осъдени от герб , ДПС , и ШАЙКАТА ИМ , няма да има !

156

Анонимен

преди 4 месеца

Баце и Пеевски : Свидетели няма да има !Всички техни ''работници'' , си заминават един по един !А КТБ , МАГНИТСКИ , БАРСЕЛОНА и ШАЙКИТЕ ИМ още много дълго ще спъват държавата към ЕС и Шенгена !

155

Анонимен

преди 4 месеца

Пеевски да каже нещо за бай Христо Бисеров ,... защо не беше осъден , а се изчака да мине ДАВНОСТТА на делото !МЕРСИ !

154

Главанак

преди 4 месеца

Цирк- мафията в Парламента да създаде комисия, която да разследва мафията в съдебната власт! И това го иска кой- лицето, за когото има данни, че е покровителствал Божанков! Нищо ново под слънцето, както и резултата от дейността на една такава комисия- няма данни за престъпления! Както и по- много други знакови проверки. А обществото търси и иска справедливост- няма, няма и да има, докато не изметем цялия този политически ***!

153

Анонимен

преди 4 месеца

грух грух грух коледа ще доиде-голям празник за българите

152

Анонимен

преди 4 месеца

комисия праят като искат да потулят случая и да не свършат нищо.

151

Казума

преди 4 месеца

И всеки член на комисията ще ръководи собствена подкомисия, а на дъното на йерархията ще има една претоварена секретарка, със задача да генерира кашони хартия за архива и са симулиране на дейност докато останалите си събират 6 цифрените заплатки за да си седат у дома.

150

Анонимен

преди 4 месеца

До Бунгар През 2021 г. имаше твърдения, че Пеевски и охраната му са били пребити в Дубай от руски спецназ. Причината - големи суми пари.

149

Почетен председател

преди 4 месеца

Пеевски е социално пълен. В политиката нека даде път на кльощавите.

148

Анонимен

преди 4 месеца

Е Г А Т И държавата Феномен Магнитски да говори за престъпност

147

ШишиПрасеЖенати_се_е

преди 4 месеца

Кога ще има комисия за разследване на Делян Пеевски и групата около него?

146

Анонимен

преди 4 месеца

НАИ ГОЛЕМИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ ШИШИ ПРАСЕТО И БОКО ГОВОРЯТ ЗА ПРАВОСЪДИЕ БОЖЕ БОЖЕ, ДОКЪДЕ Я ДОКАРАХМЕ ЖАЛКАТА БЪЛГАРИЯ

145

Българин

преди 4 месеца

Грух!

144

Изклатен демократ

преди 4 месеца

Вас алабалистите, т.нар. демократи ви управляват от ДПС и лично г-н Пеефски ви диктува правилата на играта! Боли ви, срам ви е, но изпрахте и Пеефски и Борисов, и се оженихте за мафията, срещу която уж се борихте, а демократи ?!? Изпързаляха ви алабалисти, като кирчовците и кокорчовците, и сега се чувствате пре..ани! Такива сте, винаги сте били такива - пре..ани демократи, обичате да ви е вътре пеефския шпек!

143

Анонимен

преди 4 месеца

Това е някакъв виц, Пеевски да прави съдебна реформа, със Пепи еврото какво стана, изчезна, Сарафов се прегръщаше с него пред 8-те джудета, сега е главен прокурор. Гешев изгоря като бушон, за да продължи машината да работи. Лошото е че в БГ няма от къде да дойде нещо не корумпирано, от МВР, ДАНС, прокуратура и съдии. Дето се вика, няма на кой да се оплачеш и кой да те спаси, камо ли пък Шиши койте е едно от лицата на тази машина.

142

Българин

преди 4 месеца

Ам ,че кво да е .НА ДВА КРАКА