248

Ром"с

преди 3 месеца

Стоях 40-50 минути докато отблокират пътя...но съм готов и да стоя и 1-2 часа ,но да не отстъпва Денков и правителството,дали има "топки" Денков..ще разберем..Пазарна икономика е ,нали ,кой оцелее -оцеле,кой не-да си търси друго поприще.Е печалюите не са вече по 100-150%,но са 50-70 %...но свиквайки на обри пари,ьрудно е да се приемат новите реалности. На ресторантите им оставиха 9 % и какво ..цените растат като тесто на мая,а качесвтото на храна и обслжване или пада или е на същото ниво ..

247

Анонимен

преди 3 месеца

"Къде са българските зеленчуци, месо...", ами месото периодично го избиват - все болни се оказват животните, все зараза; въпреки, че не е умряло животно на никого, който не е разрешил да му бъдат избивани; всички други спазват евростандартите: купуват скъпи препарати, не пипат неразрешена от еко-организации земя, купуват само европейски разсад. Накрая им прави някой дъмпинг, както сега украинците. И...просто приключват!

246

Анонимен

преди 3 месеца

Какво нахранване? Какви мутри? Хайде да не спазват европейските рестрикции, както не ги спазват украинците с "евтиното зърно", да видим дали тогава щеше да има някой причини да излиза!

245

Арендатор

преди 3 месеца

Наяване нямат арендаторчетата, ам как да имат Тесличките им станаха на по две години и е време за смяна с новото ел.БМВ или па ел.Мерсидис!

244

Вчера как ги псувах

преди 3 месеца

Страхотен начин за търсене на подкрепа е да ти удължат пътя с час и да го направят рисков

243

Кочо

преди 3 месеца

Нямат нахранване мутрите, окупирали земята. Не стига , че продукцията им е отРовна, че смучат от еврофондовете, ами сега ще пречат на хората да си вършат работата.

242

зърна

преди 3 месеца

Тръгнал да протестера с комбайн за 400 00 лв

241

Анонимен

преди 3 месеца

По дбре жито от от Украйна ...

240

Анонимен

преди 3 месеца

Крайно време е Банката да им врътне кранчето на неумните неграждани. Селян ли е, мачкай! С тези оправия няма. Всички в селото са брадчеди. Кръвосмешения векове наред. Ей затова са такива ypyди с квадратни глави.

239

Анонимен

преди 3 месеца

Къде са българските зеленчуци, плодове, месо?

238

Абе тия

преди 3 месеца

трактори за какво ги ползват.Според мен те в нива не са стъпвали.

237

Цяла България

преди 3 месеца

пълна с нови трактори на протестиращи(изнудвачи).И като гледам,смятам и се чудя-колко земя има в тая държава?Като гледам броя на тракторите-поне колкото три Българии.

236

Кой

преди 3 месеца

Протестират, тези дето ми продават български кашкавал бял като сирене! Или тези дето продават българско сирене ставащо за писане по черна дъска. Или тези които продават пилешко бяло и със вода? Или тези с високо качествената пшеница, като хляба и препечен не мирише на хляб. И после искат да избера българското!? Е не го желая.

235

Анонимен

преди 3 месеца

ДАСОХА ПОМОЩИ НА РЕСТОРАНТЬОРИТЕ И ХЛЕБАРИТЕ! СВАЛИХА ДДС И КАКВО ПОКАЗВАТ ЦЕНИТЕ-ЕДНИ ПЪРЖЕНИ КАРТОФИ СКОЧИХА ДВОЙНО И ТРОЙНО!ХЛЯБА С НАВАЛЕН ГРАМАЖ!НЕЩО ИЗГОДНО ЗА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ? НЕЕЕ ?Е НЯМАМ ЖЕЛАНИЕ ДА СПОНСОРИРАМ МИЛИОНЕРИ! РЕФЕРЕНДУМ ЗА ХАРЧЕНЕ НА МОЙТЕ ДАНЪЦИ!

234

Анонимен

преди 3 месеца

Като положението е форстмажорно, нека паднат рестрикциите. Нека зърнопроизводителите ни могат да купуват откъдето си искат средства, да ползват каквито си искат препарати, да сеят където си искат и да обработват както си искат. Както между другото правят украинците. Тогава няма да има никаква причина някой да иска компенсации

233

Анонимен

преди 3 месеца

Семпло мозъче, как да продават по-евтино, като ще са на загуба. Ако евростандартите паднат, тогава ще продават по-евтино и от украинци. Но никой няма да спре да ги скубе. Украинският дъмпинг е незаконен.

232

Анонимен

преди 3 месеца

Хайде да продават на нормални цени! Чакаме изгодни цени! ПРЕЧАТ ИМ УКРАИНЦИ! ЗАЩО ЗЪРНАРИ ВЪВ ВОЙНА ПРОИЗВЕЖДАТ ПО-ЕВТИНО!НАШИТЕ ИСКАТ ГОЛЯМА ПЕЧАБА!НО ТОВА УДРЯ ЦЕНИТЕ НА ХЛЯБА И МЕСОТО И МЛЯКОТО!УДРЯ МОЯ ДЖОБ!НЕ СА ИЗНЕМОГВАЩИ! ИЗВИВАТ РЪЦЕТЕ НА ПРАВИТЕЛСТВО ПО ПОРЪКА НА БСП И ДРУГИТЕ ПУТИНИСТИ КОМУНИСТИТЕ И СПОНСОРИТЕ ЛИЛИОНЕРЕ

231

Анонимен

преди 3 месеца

На балгар зарнар му купиха трактори и ниви с парите на хората за да е конкурентоспособен а наглеца си купува скъпи джипове яхти и блокира и улиците на всичко отгоре в Германия фермерите са бедняци в сравнение с лайню българин милионера на помощи

230

Анонимен

преди 3 месеца

Единствено в държавата Абсурдистан е възможно мултимилионери да излизат на протести !

229

КИРО БРЕЙКА

преди 3 месеца

КАКВИ ЗЕМЕДЕЛЦИ ? ОТКЪДЕ СЕ ВЗЕХА НАВСЯКЪДЕ, В БЪЛГАРИЯ НИЩО ВЕЧЕ НЕ СЕ ОТГЛЕЖДА И ВСИЧКО ПУСТЕЕ!