34

Анонимен

преди 7 месеца

Какво ми протестират бре? Нямат данък, на какво протестират? Нагушиха се с пари.

33

руското посолство

преди 7 месеца

На протестиращите ще се плаща в рубли!

32

Анонимен

преди 7 месеца

"Отстояване на европейско ниво на позицията за реално изравняване на субсидиите и подпомагането за европейските производители." Интересно искане... Субсидиите да са колкото в други европейски държави, обаче интересно защо не дават заплати като в другите европейски държави?

31

Azz

преди 7 месеца

Къде бяхте близките три седмици,когато колегите ви от цяла Европа протестираха?Сега ми се сетили да протестират и да затварят пътища...Отидете при политиците и ги затрупайте с л******,какво са ви виновни обикновенните хора,та да им пречите...???

30

Анонимен

преди 7 месеца

Я на тия трактори им запишете номерата които са на протеста, после НАП, Агенция по труда, проверки от ДФЗ, БАБХ, КНОПКИ... Спукайте ги от проверки да видите какви неща ще излязат! Бюджета има нужда да си върне откраднатите пари. Ще ми диктуват закони в тяхна полза за договори, рента... До кога тия долни комунистически шизофреници ще дерибействат! Кой бизнес държавата е подпомагала до сега, да си реинвестират милионите, и да се адаптират с международните пазари които Путин им открадна.

29

Анонимен

преди 7 месеца

Демек зърнарите искат да ползват земята цяла година и накрая да кажат на собственика "На загуба сме, няма да ти плащаме рента". Така разбрах исканията.

28

Анонимен

преди 7 месеца

Тия пък,цяла Европа стачкува и отново подариха 50 милиарда на Украйна,стачкувате на Киев или Брюксел

27

Истина

преди 7 месеца

Рекетьори те излязоха на блокада .... Да се стопират всички помощи и субсидии за зърнари РЕКЕТЬОРИ

26

Анонимен

преди 7 месеца

Не рабирам, защо скачат срещу ротацията на култури и почивката на земята, та нали идеята в тях е да може да се произвежда по-чиста и здравословна храна с по-малко торове.

25

Спасов

преди 7 месеца

Колко на брой работни места са създали тези ''зърнари'' миналата година? Нула. Е защо тогава искат повече пари?

24

Пена

преди 7 месеца

50 зърнари си мислят че са държавата. Ами никои не са.

23

Джо

преди 7 месеца

Всичко се организира от Пеевски и основната цел е кражба на държавни пари

22

Анонимен

преди 7 месеца

Това значи че за тези субсидии зърнарите крадат от всеки (от баба до бебе) по 1.50 лв на ден - всеки ден! годишно това са 550 лв на човек!

21

Анонимен

преди 7 месеца

държавата се сети да погледне кой какво печели. 3 милиарда субсидии! По добре да затрием всички зърнари, за 3 милиарда ще има безплатен хляб за всички! Наистина ! Вижте: 5 000,000 души по 365 дни по 1.50 за хляб = 2,737,500,000 LV което е почти 3 милиарда! почвата ще остане чиста и без пестициди!

20

СНИМКАТА

преди 7 месеца

АЗПБ - Аз Взимам Пари от Боко

19

Чукундур

преди 7 месеца

Ащколсун! *** битов народ с робско мислене

18

Анонимен

преди 7 месеца

Откога бул-гари-стан е обидно? Това е реалността, дивашко азиатско племе...

17

Анонимен

преди 7 месеца

Излезе Шиши на микрофона, излезе Шиши на микрофона, оп са, оп са. Зърнари, излезте и денката стреснете, оп са, оп са, до Америка не стигна, оп са, оп са, излезе Шиши на микрофона, излезе Шиши на микрофона, оп са, оп са, с трактори тагаренко мощно уплашете, оп са, оп са, война на блатните обявете, оп са, оп са, тиквата ще плаща и про100тото ще плаща, оп са, оп са, на тая държава мама еб**те, оп са, оп са ... Химн на Шишко паричко и клета украiнска республика ***.

16

Анонимен

преди 7 месеца

На мен протестите на тези ми изглеждат като искане европейския пазар да се затвори за всякакъв конкурентен внос. Трябва да купуваме само от тях, на цени, които те кажат. Плюс да им плащаме субсидии. Що за рекет е това!? Все едно Фолксваген да заварди Германия и да иска да се забрани вноса и продажбата на всякакви други коли, освен техните, на тройни цении държавата да събира данък, който да им изплаща като субсидия. WTF!?

15

ЗАЩО ПРОТЕСТИРАТЕ?

преди 7 месеца

"БОКО ТАКА НИ КАЗА!" <--- протеста с 2 думи