45

Истината

преди 3 месеца

Зърнарите исщали пари, ама не исщали да си подават декларация и да доказват загубите си. Защо? Това са едни бандити и изнудвачи, свикнали да цоцат от държавтия бюджет безконтролно. Никакви помощи не са им нужни! Нали ги знам зърнарите тук, двама бандити режистрирали по няколко фирми, заграбили десетки декари, обработваши и земи, които дъпжавата им разпределя без разрешението на собственици, които не обработват земите си, после дават някакви мизерти стотинки трупащи се в сметките на общитите ...

44

Парадокс Бг

преди 3 месеца

Земеделската мафия с майбасите щели да фалират. Смях!

43

Право на мнение!

преди 3 месеца

Това не са земеделски искания заради страх от фалит. Това са политически кръгове, които използват земеделците като маша, за да съборят правителството, за да настане хаос в страната ни, да няма редовно правителство, да сме в непрекъснати избори и нестабилност. Това са външни сили и този, който иска да управлава строната ни безконтролно и еднолично със служебно правителство.

42

Анонимен

преди 3 месеца

Браво, Денков!! България ще пребъде.. напук на завистниците и фашистите!

41

Анонимен

преди 3 месеца

Неадекватно е декември месец да обясняваш,чя нямало никаква инфлация вече и цените били както преди две години.Те ако представят документ за миналата година за фалит това означава,че вече са фалирали и въобще няма да се занимават с това вече.Близко е до акъла.

40

Алекс

преди 3 месеца

Даже са много адекватни.Вътев няма подходящото образование,за да е министър на земеделието.Завършил е НСА.Калинка в Министерството на земеделието.Прилича на преданите неграмотни комунисти,които се назначаваха на ключови позиции след 09.09.1944.

39

Анонимен

преди 3 месеца

Коментарът е излишен. Сypатя му казва всичко.

38

де-пе-се

преди 3 месеца

Пеевски е социално пълен.

37

Анонимен

преди 3 месеца

ДЕНКОВ СИ Е ПИЧ.даГодуете дедовото.Кой ви пречи да изнясяте заради вас се унищожи животновьдството отчасти. Това е истината.

36

неадекватен!!!

преди 3 месеца

Страшно е смотан, като президент ни беше ирландската пастирка си мислех, че по зле няма на къде но.... Явно има, и как чакаше да го анонсира репортерката на телевизията за да ни предостави статистиката !!! Уникат!!! Но е прав, нищо не е случайно, можеше и друг да чете, но очевидно такава е била поръчката - точно и ясно без право на мнение.

35

Анонимен

преди 3 месеца

Да поясня за хората в града.Зьрнарите са новите мутри и рекетаджии. По селата няма почти земеделец от средна класа (тая класа която и в двете световни войни дьржаха и дигнаха на крак народа) и назначиха всяка партия зьрнар сьс хиляди декари ограбена земя и дьржава която ги храни.Стърготините за работниците които даже не ги осугуряват и ги карат да работят извьнредно няколко часа на ден,ХИЧ АМА ХИЧ НЕ ВИ ЖАЛЯ ГОТОВАНЦИ, га хвьрляхте житото по дунав 96та пак ревахте нема и обрекохте народа на неми

34

Каракочев

преди 3 месеца

Денков, Денко-о-о-о-в. Що не си ходиш в БАН да си бъркаш сапуните?

33

Анонимен

преди 3 месеца

Банда гейове е завзела властта!

32

Анонимен

преди 3 месеца

Все едно са му врагове тия хора на Денков, направо му личи презрителното отношение към тях. А от тях излиза храната ни. И по-добре да е от тях, отколкото полски картофи, етиопски боб, турски зеленчуци и патагонски плодове. Все едно у нас такива не растат. Че и украинско зърно, украински мед, яйца, сухо мляко и кой знае какво още. Ще доказвали загуби. Те, като крадат, доказват ли нещо?

31

1234

преди 3 месеца

Мислите и действията на плахът Денков са неадекватни.

30

Анонимен

преди 3 месеца

Има неaдeкватни, не те не са сред земеделците.

29

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 3 месеца

Този Вълев да не е вечен на този пост В цяла Европа стачкуват Денков нали лъжехте че българските плодове и зеленчуци ще са ви приоритет забравили сте Какво лъжехте преди изборите Оставка и нови избори но без машини да видим колко ще гласуват за шарлатаните

28

Анонимен

преди 3 месеца

Денков, нали рипаше за Америка?

27

Анонимен

преди 3 месеца

Дърт комунист и пенция и заплата влачи :)))

26

Крал Онго Бонго

преди 3 месеца

Аз, крал Онго Бонго, велик правител и крал на Западна Сахара съм готов да се срещна с Негово Сламено Превъзходителство премиера Пърденкофф срещу скромната сума от 5 хил.долара. Това включва снимки, гощавка с банани и кокосови орехи, къпане в океана и масаж от две едрогърди негърки ! Ще обсъдим световна политика и взаимоотношения между нашите велики страни !!!