58

Румен

преди 3 месеца

Един от най-мразените в Украйна е Зеленски.

57

Анонимен

преди 3 месеца

За Зеленски това е поредната му роля, може би и последната такава. Обаче е много доходна. Ще удари в земята по доходи всички американски актьори които я вземат по няколко стотин милиона долара, я не. Тоя тук си играе с милиарди. Как после да допусне конкуренция и то от някакъв си военен. Няма шанс.

56

Чери00

преди 3 месеца

"Актьорът и комик се превърна в политик" - луда работа бе! А сега ми кажете според вас (ама честно) можем ли да вярваме на този човек? Той Хитлер ги е сменял гйавнокомадвашите и виждаме резултата!

55

Анонимен

преди 3 месеца

Само преди 3 часа излезе обръщението на Такър Карлсон от враждебна Москва с анонс за предстоящо интервю с Путин. Към този час има вече 21 милиона гледания.

54

Анонимен

преди 3 месеца

Ако Зе не уволни За, За ще арестува Зе. Ако За не арестува Зе, Зе ще уволни За. Патова ситуация, в Украйна става зле. Реално, Зе иска да махне За, защо о За не вярва в победата на Украйна и иска преговори.

53

MNENIE

преди 3 месеца

Почти всички Генерали от Вермахта са освободени от СЪД след ВСВ и са изпратени с почести . В Украйна Залужни е против Нацистите и защитава Народа . Зеленски ще го съдят в Хага за Геноцид .

52

да живеят мисирките

преди 3 месеца

Тая тъпата Нела няма ли кой да я върне в пътви клас, и то в някое училище за бавноразвиващи? Не стига че е *** като ***, не знае грам английски, превежда с Гугъл преводач, но не чете и редактира какво е преведено.

51

До келеша

преди 3 месеца

А бе, от толкова много сеир, що тогава свършихте памперсите бе, хахахаха от многото сеир накаляхте гащата, хахахаха.

50

До49

преди 3 месеца

Да де ама донецка и луганска републики като решиха да се самоопределят, за тях не може а, аааа ееее стига сме се правили на луди, и за крим не може а, макар че там имаше референдум, ааааеееее, много тарикатски представяш нещата едностранно.

49

жребец

преди 3 месеца

дано умRат и двамата и да настане МИР

48

До50

преди 3 месеца

Ми то същото се отнася и за вас, тенекиените центчета, ми вие сте даже по зле от копейките бе.

47

Анонимен

преди 3 месеца

До Той - докато такива тенекиени копейки като тебе продължават да леят по-мия, мир на Земята няма да има!

46

мислител

преди 3 месеца

До до 13През 681-ва все още няма България, поне не на Балканите. Тогава славяните, траките и българите решават да направят съюз против византийците. Толкова успешен, че съществува и до днес. Какво значение има дали някога е имало, или не, Украйна? Важното е, че един народ е решил, че иска самоопределение. И Европа е съгласна, което тя не винаги прави. И може да се окаже, че ще задмине икономически България само за няколко свободни от война години.

45

Той

преди 3 месеца

Докато това лице на снимката е живо,мир няма да има и ни чакат беди и мъки.

44

Анонимен

преди 3 месеца

Държава,която си избира комик-наркоман за главнокомандващ по време на война си заслужава последствията!

43

Анонимен

преди 3 месеца

Зеленски ще отстрани Залужний!

42

до анонимен келеш

преди 3 месеца

Само който се интересува от Gей паради и си няма и представа от военно дело може да напише такава простотия. Авдиевка е един от най тежките укрепени райони в цяла Украйна това първо и второ в момента на Авдиевка се намират най боеспособните бригади с численост до 60К и въпреки всичко Руснаците ги смилат. А НАТО не гледа никакъв сеир а се Nаака още повече като разбра, че Русия, Иран и Китай ще правят съвместно морско учение. Само ти ли не разбра, че НАТО е пълен таshак ?

41

Анонимен

преди 3 месеца

До ДаНе го затяга. Руската армия е в града от няколко дена и от последните минути в телеграм има информация, че са взели основната входна точка на града от ЗАПАДНА страна.

40

Бумм

преди 3 месеца

Руска ракета е унищожила хотел с офицери от всу и чужди военни в село Залочев до Харков.

39

Да

преди 3 месеца

Руската армия бавно но сигурно затяга обръча около украинският гарнизон в Авдеевка.