15

Анонимен

преди 3 месеца

10.................Така и никой не даде смислено обяснение каква точно е мисията на този политически катун ЕС.

14

Анонимен

преди 3 месеца

До 13. Нали разбираш че средната заплата в Южна Америка е с пъти по-ниска от тази в ЕС и естествено стоката им е по-евтина. Да не говорим че ако ликвидираме селското стопанство в Европа тя става зависима от други страни. Плюс това земята ще се изкупи от големи фирми като Мосанто например и тогава те стават монополисти и ще слагат каквато си искат цена на продукцията.

13

Анонимен

преди 3 месеца

Къде остана пазарната икономика и конкуренцията?Останалата част от ЕС която "спи в момента" т.е. не по пътищата да протестира, защото е заета в производството, ще усети резултата от протестите по джоба си. Но когато цените на хранителните продукти скочат, те пак ще дремят защото нямат оръжие - трактори - да блокират пътища... Протестите са продиктувани единствено от алчност.Отдавна продукцията на фермерите не е чиста, биологична продукция. Отдавна продуктите на земеделието са генетично замърсени

12

Анонимен

преди 3 месеца

Кой каквото и да говори, става дума за едни пари. В случаят със земеделците - за парите на европейския данъкоплатец. Години наред ги научиха да вземат щедри субсидии, които са си един скрит данък за всеки европеец, и в момента реват, че вноса от Южна Америка им сривал цените. Щом нещо може да се произведе на десетки хиляди километри и да се внесе в Европа на по-ниска цена, значи нашите земеделци нещо ни цакат с топла бира. За тях намаляването на цените не е конкуренция и искат да имат монопол.

11

ЕС

преди 3 месеца

Е една НЕОФАШИСТКА ОРГАНИЗАЦИЯ,НЕ ГО ЛИ РАЗБЕРЕТЕ СЕГА СЛЕД ДВЕ ГОДИНИ ЩЕ Е КЪСНО, КАТО НИ СМЕНЯТ ПАРИТЕ С ОБЩА ЦИФРОВА ВАЛУТА!!!!ЩЕ ИМА ОГРАНИЧЕНИЕ ЗА НЕПОСЛУШНИТЕ,Т.Е ТЕЗИ КОИТО ПРОТЕСТИРАТ,ТОВА Е ПАК ВИД СХЕМА ЗА ОСМИРЯВАНЕ НА НАРОДА!!! РАЗПАДНЕТЕ Я ЧАС ПО-СКОРО ТАЗИ НА НИКО МУ НА НУЖНА СО...СКА ГРУПИРОВКА,РАЗДАВАЩА ПАРИТЕ НИ НА УКРИТЕ И РАЗБИВАЩА, ИКОНОМИКАТА НИ.ХИЛЯДИ ДОКАЗАТЕЛСТВА,ЧЕ НЕ РАБОТЯТ ЗА НАРОДА СИ!!!

10

Анонимен

преди 3 месеца

Така и никой не даде смислено обяснение каква точно е мисията на този политически катун ЕС.

9

Анонимен

преди 3 месеца

Част?? А другата част да не би да са за гобалното затопляне ?? Или озоновата дупка?

8

Емигрант

преди 3 месеца

В Европа никога земеделци не са стачкували с искане за пари, ако имат такива искания никога никой няма да им ги удовлетвори, ще им кажат, че като не могат да се справят с бизнесът си, да фалират или да го сменят, при демокрация държавата не помага на частникът, тя си има държавни сектори които трябва да поддържа и финансира ! Който иска да е частник може да разчита само на себе си, но не и на държавна "издръжка", социализмът е в Русия да отиват там земеделците и да реват на Путин за пари !

7

Анонимен

преди 3 месеца

Срещу зелената сделка и АГЕНДА 2030, ИИ, защото те са взаимосвързани политики на левите и зелените. . Точно това води до подкрепа на крайната десница, което не е добре. но хората се страхуват за бъдещето си.

6

Анонимен

преди 3 месеца

Скоро, много скоро ще има много брюкселски зелени тикви нацепени, натам отиват нещата.

5

Клаус Шваб

преди 3 месеца

Ще ядете бръмбари - вкусни и хрупкави!

4

Анонимен

преди 3 месеца

В Брюксел няма нито един професионалист. Само партийни назначения и хора без реална професия и практика. Всички те са лица на големи фирми. Политиката от Брюксел съвсем не е добра за България в нито едно направление.

3

преди 3 месеца

Айде нема нищо. Ама като кутията на пандора е у. мен,сега ли да я отварям или по натам9

2

Анонимен

преди 3 месеца

Събуждат се, нима е възможно това?

1

Анонимен

преди 3 месеца

И cpeщy 3eлeнckaтa cgeлka, cъщo тaka...