24

Бате

преди 4 месеца

А тая просто не му ще парите, щото наистина е изнасилена. И футбалера вече се разкайва, призна че е имал сексуален контакт. Въобще, долен лъжец излезе тоя.

23

Анонимен

преди 4 месеца

До 16Да бе кратуни, но в случая жертвата не ще парите на изнасилвача.)))Да, бе не ще пари!!!Айде да видим съда като отсъди обезщетението "жертвата" дали ще се откаже от парите.

22

Анонимен

преди 4 месеца

У wc-то камери има всичко е записано :)))

21

ех

преди 4 месеца

Определено им е лесно на известните мъже, изнасилят някоя, оплаче се - после ѝ рекат, че е ***, няма как да е изнасилена, след като мъжът е известен.. Очевидно изнасилвачите са само бедни мъже :D смешници сте

20

До 16,17

преди 4 месеца

Къpлежите от непеотата много ясно, че така ще кажете. Вие се издържате от подобни дела и от програмите за насилие.

19

Анонимен

преди 4 месеца

При Ю. Болт на лагер във Франция имаше случай. Тръгнал две под мишниците. Но из невиделица изкача майка му и пита - къде така .. а той- ами аз само да пробвам! - Да пробваш. А !?. Бой с пръчката по всичките

18

Анонимен

преди 4 месеца

Нашия боксьор как се оправи за целувката към журналистката от САЩ ?

17

anonimen

преди 4 месеца

Много добре знаете, че футболистите са си много агресивни и не се знае дали наистина не е изнасилена. Като ви мирише на финансово насилие, си го дръжте в гащите и се кротнете при семействата си, а не да се правите на големите майстори неземни, по които всички жени припадват и после олеле. 9 години - ми добре. Тъкмо следващия ще се замисли, преди да разнася болести навсякъде. Онази думичка няма само женски вариант

16

До кратуните отдолу

преди 4 месеца

Да бе кратуни, но в случая жертвата не ще парите на изнасилвача. Знам, че е невъзможно да преборите инсталираните ви ориенталски предразсъдъци, а и си мечтаете вас да ви беше оправил, че да ви хвърли и някой долар дори. Дори и парцаливите развалини наречени ваши жени бихте разкрачили за бакшиш. Бленувайте, но разберете! Не всички на този свят са такива завършени човешки *** като вас. За щастие!

15

Анонимен

преди 4 месеца

Набеден е човека, свобода за Алвеш!

14

Анонимен

преди 4 месеца

До последния момент защитата се опита да стигне до извънсъдебно споразумение с жертвата, но без успех"))))Коя е тая па тка заспала, орева свето заради едно еб.ане?! Яле човеко, че плати стабилитетно.Щом се влачи по дискотеки не е мал и други са я прас кале!

13

Анонимен

преди 4 месеца

Като видя "сексуално насилие" винаги в главата ми се върти "финансово насилие", ама от "насилената" към "насилника". Разликата между двете, е че законът винаги е на страната на жената и когато тя насилва финансово винаги и се разминава. Обратното не е вярно.

12

Анонимен

преди 4 месеца

Юсейн Болт / светкавицата/ 2009г. Берлин. Излиза от стаята на хотела и млади момичета голи до кръста лежат в коридора. Да има майка му изкача от другата стая и ги погва с поръчката.

11

Анонимен

преди 4 месеца

Тези девойки се въртят из тия заведения, после... ама дай някой милион, щото съм девица.

10

Анонимен

преди 4 месеца

Най успешно се справяш с жените .Юсей Болт . Но майка му навсякъде ходеше с една пръчка по него . По хотели по стадиони . А случаите не бяха малко . А му скочи некоя за секс и пръчката се спираше в зад ника и. Така го опази от съдебни дела

9

Анонимен

преди 4 месеца

Кубрат Пулев за една целувка му искаха 1мил.$. .Че е дал без позволение на журналистката

8

Анонимен

преди 4 месеца

В днешно време най-голямата напаст за развитието на човечеството са жените!!!

7

БАЙ 100ЯН

преди 4 месеца

Аре стига глупости. Мурвата се сетила че била изнасилвана. Пуснете човека незабавно

6

Анонимен

преди 4 месеца

На Запад секас само при нотариус и двама свидетели, че е било доброволно, иначе директно доживотна.

5

Анонимен

преди 4 месеца

Бразилецът откъде са е пръкнал - от Васко да Гама :)))