7

Анонимен

преди 3 месеца

Ко стаа в тоя Сливен, беее? Блъскат се, колят се и какво ли още не!

6

Сашо

преди 3 месеца

Незабавно връщане на смъртните присъда!! Няма друг начин!!

5

Анонимен

преди 3 месеца

Ясно се вижда, че промените направени в ЗДвП от ПП и ДБ миналото лято не работят!

4

Анонимен

преди 3 месеца

Поредното малограмотно заглавие в стил първолак се учи да пише. Кой е с опасност за живота? Какви неграмотници наемате, не е за вярване направо!

3

Анонимен

преди 3 месеца

Според заглавието, пострадалият е шоферчето...

2

Аз

преди 3 месеца

Пресичал е пътното платно къде? На светофар? На пешеходна пътека? Или както обикновенно е прескочил загражденията и е минал тичайки между паркираните коли за да стигне по-бързо до спирката на градският транспорт да не изпусне автобуса? Питам защото съм изпадал в подобна ситуация и беше луд късмет че пешеходката се удари в колата ми странично. Ако беше излязла секунда по-рано щеше да се забие в предната броня а после доказвай че не си виновен защото телето е решило да спести 10 метра до зебрата!

1

Анонимен

преди 3 месеца

Ся ясно, че на платното не ходи освен ако не си на някакви трансквиланти. Ясно е обаче и, че шофера едва ли е карал със скорост под 50 км.ч. Както стана ясно в кръчмите, по сборовете и на скара бира ган40 е разбрал, че скорост около 30 км.ч. и под нея е опасна за двигателя му и му качва разхода с 2 леа. Ган40 обаче е хитър и го извърта, че отделяла повече газове така, т.е. стана и екоактивист. Затва гааззз до ламарината да видите колко бега, като болид от Ф1 е