172

КЗЛ

преди 3 месеца

Да го духат бедните, ареееее!

171

нтф

преди 3 месеца

НЕка! Дано имат същия слаб летен сезон като минарата година.... Като го издухат така още 2 3 години и ще си променят политиките

170

Разбрах, имаш 2 жени

преди 3 месеца

До 156. концесионно тяло. . . ЛЯВА и ДЯСНА!

169

Стига тъпи въпроси!

преди 3 месеца

Ще ни изненада ли летният сезон с по-високи цени на чадърите и шезлонгите?. . . . Ами да!

168

Този Който

преди 3 месеца

След като природата извади на показ тръбите по плажовете, очаквам все по-малко български "романтици" да стъпят въобще на наш плаж/курорт, ако ще и по един чадър да подаряват след ходене на плажа. И единственото нещо, което все още спасява изедниците от бърз фалит е липсата на Шенген. Но и това рано или късно ще се случи. Ако и само ако политиците тук, в Гърция и Румъния не кажат "баста" още май месец и не отворят границите помежду ни.

167

До 168

преди 3 месеца

Изнасяй се където искаш. Аз също съм на Гърция май месец. Но и аз нямам нужда от модерен ЕНИЧАРИн без грам национално самочувствие, без грам патриотизъм да ми обяснява къде да ходя. ЕНИЧАРИн ! И не съм хотелиер!

166

Анонимен

преди 3 месеца

Няма по-хубава гледка от пустеещ български плаж и министърка по бански, която пробва водата...!!

165

Анонимен

преди 3 месеца

Въпреки: С удоволствие ще се изнесем юли месец към Гърция или Испания вероятно... Не е нужно някакъв тукашен Лу зър, хотелиерче по вероятност, да ми дава наклона... С пожелание за спокойно лято, и бърз фалит.

164

Хм...

преди 3 месеца

То не с станало като традиция... Зимата ни изненадва снега ... а Лятото - цените по плажовете .

163

Майка му на Топчо

преди 3 месеца

От 2008-*** не стъпвам на нашите плажове. Направо настръхвам от мисълта.

162

Miro UK

преди 3 месеца

Правителствата на някои държави като Испания, Гърция, Турция финансират авиокомпании като wizair and Ryanair, в резултат на което полет до Испания за 4-ри души е 240 евро двупосочен, а за България 1200 евро. Кой западняк ще избере България, даже аз не се прибирам, по евтино е на Майорка

161

Въпреки

преди 3 месеца

Цялото "Добро утро", да се изнася към Гърция моля. И да ни остави нас нормалните хора без комплекси да отидем Август на Черно море. Който иска да чака 5 часа на границата! Седим си на маса преди време с една госпожица със самочувствие до небесата, но за жалост със супер селско излъчване и чорлава коса. И тя ни казва " Аз на Българската мърлящина в Черно море, няма да ходя". Ето това е реалността. Най-големите селяни и комплексари най-много плюят нашето море...!

160

Bebok

преди 3 месеца

Да го дигат на 200 лева , няма да одя на бетономорие. Има по убави дестинации.

159

До 156

преди 3 месеца

Неграмотен!Управител на бакалийка

158

Направо ми писна

преди 3 месеца

От Сглобката

157

Анонимен

преди 3 месеца

Не, няма да ни изненада, защото отиваме директно в Гърция, където мошеническите практики са рядко срещани. *** да духа супата.

156

1

преди 3 месеца

Аз още от сега (след седмица) заминавам с жената за Ница ,а мисля да мръдна и до Марсилия.

155

Г-жа Хазартова

преди 3 месеца

И тази година силно се надявам да не плажувам в БГ... та толкоз за чадърите!!!

154

Анонимен

преди 3 месеца

Стига с тези шезлонги и чадъри! Никога до сега не съм ползвал. Всяка година летувам на българското черноморие и си нося шезлонга и чадъра с мен. Една стотинка не съм дал на тези дето сега искат да им увеличават цените!

153

концесионно тяло

преди 3 месеца

Скъсаняци ходят 6 дни на море в некви дупки да глътат въздух и цяла година реват после колко им било лошо и скъпо.намерете си нормална работа Кво да ви кажа друго. Ти си се вкарал кой ти е виновен, че нямаш пари или време за почивка.Кой ти е виновен, че си неграмотен и не можеш да вадиш пари.Укринците са подвижни касички за разлика от вас стотинкаджии.Колко пъти сервитьорки ми се оплакват,че си искате стотинките обратно.Бедняци-забрана за вас за плажа и марш на реката в корито.Всеки е свободен да ходи,където му е по джоба.Не ви е по джоба висококачствения Българки туризъм.Стойте си на сел